Görüş Bildir
Haberler
Facebook’ta Konum Paylaşmak Artık Çok Daha Kolay

Facebook’ta Konum Paylaşmak Artık Çok Daha Kolay

Onedio Medya
08.06.2015 - 13:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook Messenger uygulamasını her geçen gün iyileştiren Facebook, uygulamaya yeni özellikler eklemenin yanında mevcut özellikleri de daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalara devam ediyor. Kimi zaman arap saçına dönen konum paylaşma özelliği bunun son örneği.

Daha önce kimi zaman arap saçına dönen Messenger’da konum paylaşmak, yeni güncellemeyle birlikte artık çok daha basit ve etkili hale geldi. Daha önce yazılan mesajların altında konum bilgileri yer alsa da bu özellik ne yeteri kadar detaylıydı ne de tamamen kullanıcıların kontrolündeydi. Yeni güncelleme ise tıpkı Whatsapp’taki gibi konum bilgilerini tek bir tuşla harita halinde göndermeyi mümkün hale getirdi. Üstelik sadece o an bulunduğunuz yeri değil, arkadaşınızla buluşmak istediğiniz başka bir yeri de işaretleyip göndermek mümkün. Ayrıca bu özellik artık tamamen kullanıcıların kontrolünde. Böylece farkında olmadan konum bilgilerini paylaşmanın da önüne geçilmiş oldu.

Tamamen opsiyonel hale gelen konum özelliğini kullanmak için üç nokta simgesine basarak konumuzu bir haritayla birlikte mesaj olarak gönderebilirsiniz. Facebook konumunuzu kendi isteğinizle yollamadığınız müddetçe arka planda bilgilerinizi toplamadığını belirtiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0