Görüş Bildir
Haberler
Eyeliner Stiline Göre 2020'yi Hangi Ruh Haliyle Bitireceğini Anlatıyoruz!

Eyeliner Stiline Göre 2020'yi Hangi Ruh Haliyle Bitireceğini Anlatıyoruz!

Aburoski
16.05.2020 - 13:00

Eyeliner stilinizi görelim bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarzın hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Umutlu!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre sen bu seneyi umutlu bir şekilde bitireceksin. Pek istediğin/istediğimiz gibi geçen bir yıl olmuyor ama sen yine diğer birçok insan gibi karalar bağlamadan yaşıma devam ediyorsun ve 2021'i de bu şekilde karşılayacaksın. Zaten sen başına ne gelirse gelsin umutsuzluğa kolay kolay kapılmaya, daime pozitif düşünmeye çalışan birisin. Bu nedenle de bu lanetlerle dolu 2020'yi psikolojini bozmadan geçiriyorsun. 

Önümüzdeki seneye dair güzel olayların yaşanacağına, bu kara bulutların tek tek yok olacağına dair umudun var. Umarız ki hislerin kuvvetlidir ve 2021 yılını da daha fazla olumsuz durumla karşılaşmadan bitiririz. :)

Neşeli!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre sen 2020 yılını neşeli bir şekilde bitireceksin. İçinde bulunduğumuz süreçten dolayı insanlar da neşe/ umut kalmadı. Psikolojiler altüst oldu ve önümüzdeki senelerde de bu lanetin devam edeceğini düşünerek daha da karalar bağlandı. Fakat sen öyle değilsin. Her zaman güzel yüzünde güller açtığı gibi bu süreçte de neşenden hiçbir şey kaybetmiyorsun. Haliyle 2020 yılını da her ne yaşarsak yaşayalım neşeli bir şekilde bitirmeyi ve 2021 yılını da bu şekilde karşılamayı istiyorsun. 

Suratsız, karalar bağlamış şekilde günleri geçirmenin hiçbir yararı olmadığını düşünüyorsun ki sana bu anlamda katılıyorum. Üzülmek, mutsuz olmak içinde bulunduğumuz süreci daha da zor geçirmemize neden olur. Bu nedenle en iyisini sen yapıyorsun. Hep neşeli ve mutlu ol! :)

Gergin!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre sen 2020 yılını gergin bir şekilde bitireceksin. Son zamanlarda yaşadıkların zaten seni aşırı germiş. Yeni dünya düzenine, evde oturmaya adapte olamadın. Eski hayatını özlüyor, bir an önce bu kabusun sona ermesini istiyorsun. Evet, emin olabilirsin ki milyonlarca insan bunu çok istiyor fakat elden de bir şey gelmiyor. Bir noktadan sonra artık alışmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Tabii sen alışamayanlardan olacaksın. Bu seneyi bu şekilde gergin bitirecek, 2021 yılını bu halde karşılayacaksın. 

Gergin olman olumsuz durumları mı çağırır bilmiyorum ama sana tavsiyem üzerindeki bu gerginliği en kısa sürede atmalısın. Yoksa bu zorlu süreci daha da zor, yaşanılmaz hale getireceksin. Olmaz öyle! :)

Mutsuz!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre 2020 yılını birçok insan gibi mutsuz bir şekilde bitireceksin. 2020 yılına girerken planların, hayallerin vardı fakat içinde bulunduğumuz süreç bunların hepsine ertelemene ve eve hapsolmana neden oldu. Bu nedenle mutsuzsun ve boğulacak gibi hissediyorsun. Bazen neşelenmeye çalışsan da aklına gelen olumsuz durumlar neşeni saniyede yok ediyor ve yine depresif haline dönüyorsun. Ne yazık ki bu 2020 yılının sonuna kadar sürecek. 2021 yılında bizi nelerin beklediğini bilemeyiz. Belki bu seneden daha kötü bir yıla merhaba diyeceğiz belki de hayatımızın en güzel yılı olacak. Sadece şunu bilelim yeter: Her ne olursa olsun, neşemizden, umudumuzdan hiçbir şey kaybetmeyelim. Biliyorsun ki bizi ayakta tutan şeyler bunlar. :)

Kaygılı!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre 2020 yılını kaygılı bir şekilde bitireceksin. Merak etme hepimiz böyleyiz ve büyük ihtimalle de bu yılın bu şekilde bitireceğiz. Geleceğimize dair önümüzdeki yıllarda ne yapacağını kestiremiyorsun ve 2021 yılının nasıl geçeceğine dair kaygıların var. Yeni düzene alışıp alışmama konusunda epey bi' düşünüyorsun. Bu bir süre daha devam edecek. Hayatının bu şekilde devam etmesinden aşırı derecede korkuyorsun. 

Ne yazık ki herkes senin gibi kaygılı bu nedenle sana kaygılanma diyemeyiz ama hayatını daha yaşanılır hale getirebilirsin. biraz neşelenmeye bak ve 2021 yılını gülerek, kaygılarından kısa bir sürede olsa uzaklaşmış bir biçimde karşıla. :)

Yorgun!

Seçtiğin eyeliner tarzına göre 2020 yılını yorgun bir şekilde bitireceksin. Bu yıl kolay şeyler yaşamadın. Kaldı ki senin gibi dünyadaki bütün insanlar da bu şekilde. Her ne kadar evde oturduğumuz için bedensel anlamda yorgun olmasak da beynimiz fena halde yorgun. Senin için yorgunluk dediysen ruhsal anlamda bi' yorgunluktan bahsediyoruz. 2021 yılına bu şekilde girecek olmak seni üzmesin. 2021 yılında beynini toparlayacağını düşünüyoruz. 

Biraz daha sabırlı olmalısın. Hiçbir şey için endişelenme ve mutlu olmaya çabala. Bu yorgunluğun seni ele geçirmesine asla izin verme. Yıkılma değil, ayağa kalkma zamanı! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
63
47
41
26
25
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Benimki yurt arkadaşlarım nasıl çekerlerse öyle, göğe kadar çekseler bile "Çok sağol kankacım, harika olmuş." derim. Buradan genelde eyelinerımı çeken Жaм v... Devamını Gör

antibağnaz

YANİ EDİTÖR DİYO Kİ Amy Winehouse STİLİ OLANLAR KÖPRÜDEN ATLASIN Bİ KUTU HAP İÇSİN HAHAHAH ULAAAAN NE KADAR DA BİLİMSELSİN EDİTÖÖÖÖR AA EDİTÖRR