Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Hakkın Her Şey 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

Evlilik Hakkın Her Şey 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

FOX’un yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, dün akşam 5. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Evlilik Hakkında Her Şey son bölümde, Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarstı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, Evlilik Hakkın Her Şey dizisinin son bölüm izleme linkini araştırıyor. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 5. bölüm izleme ekranı ve Evlilik Hakkında Her Şey 6. bölüm fragmanı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Sumru Yavrucuk gibi oyuncuların yer aldığı Evlilik Hakkın Her Şey, son bölümü ile yine heyecana sahne oldu. Evlilik Hakkında Her Şey son bölümde Azra, kocasının sırrının peşine düştü.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 5. BÖLÜM YAŞANANLAR

Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer. Müvekkili Süreyya hanım da beklenmedik şekilde bu sürece dahil olur. Bunun yanı sıra, böylesine hassas ve zayıf olduğu bir zamanda Yıldırım’a yakın durmak istemese de ikili arasında bazı yüzleşmelerin yaşanması kaçınılmazdır.

Evlilik Hakkında Her Şey 5. Bölüm Tek Parça İzleme Linki

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın