Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişide Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz

etiket Evleneceğin Kişide Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz

Birisiyle hayatımızı birleştireceksek evleneceğimiz kişi için kriterler belirtmemiz, onun karakterini de çok iyi bilmemiz gerek. Bu testte evleneceğin kişide olması gereken üç özelliği de söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen başlayalım. Hangi görsel eylül ayını daha güzel ifade ediyor?

2. Favori anne repliğin hangisi?

3. Peki favori baba repliğin hangisi?

4. Balayını geçireceğin yeri seç.

5. Düğün arabası olarak nasıl bir şey istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yıllardır tartışılan ve cevabı bulunmayan bu soruyu sana da soralım; Evlilik aşkı öldürür mü?

7. Geldik son soruya. Adın ve soyadında toplam kaç tane 'A' harfi var?

Sadakat, Saygı, Fedakarlık!

Sadakat, Saygı, Fedakarlık!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Sadakate önem veriyorsun. Çünkü, sabun köpüğü gibi köpürüp patlayan yalancı aşkları sevmiyorsun. İki kişi birbirine bağlı olursa her zorluğun üstesinden gelinebileceğini savunuyorsun. Saygı da olmazsa olmazlarından. Sevgi azalsa da ilişkiyi karşılıklı saygının ayakta tutacağının farkındasın. İki taraf da fedakarlık gösterirse o ilişkinin yürüyeceğine ve sağlam temeller üzerine oturacağına inanıyorsun.

Eğlence, Romantizm, Cömertlik!

Eğlence, Romantizm, Cömertlik!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Sana göre bir ilişki devlet dairesinde evrak imzalatmak gibi resmi ve sıkıcı olmamalı. Eşin kesinlikle eğlenceli biri olmalı. Sen hüzünlüyken tek bir hareketiyle seni neşelendirmeli, mutluyken de mutluluğuna ortak olmalı. Romantik olması da senin için inanılmaz önemli. Ruhsuz, soğuk insanları pek sevmiyorsun ve eşinin de arada küçük jestler yapmasını istiyorsun. Cömertliği de kenara atamayız. Eşin her konuda cömert olmalı ki sana olan sevgisini ispatlayabilsin.

Saygı, Dürüstlük, Hoşgörü!

Saygı, Dürüstlük, Hoşgörü!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Saygısız sevginin mümkün olmayacağına, olsa da bir süre sonra söneceğine inanıyorsun. O yüzden hem sana hem ilişkiye saygı duymayan kişiyle olmaz. Zamanında yalanların her türlü ilişkiyi nasıl zedelediğini bildiğin için dürüstlüğe ayrı bir önem veriyorsun. Çünkü, yalanla inşa edilen her ilişki bir gün çökmeye mahkumdur. Seni çok sıkan, çok boğan, gerektiğinde seni seninle kendi kendine bile bırakmayan kişilerden pek hoşnut değilsin. O yüzden eşin kesinlikle hoşgörülü birisi olmalı.

Romantizm, Zeka, Sadakat!

Romantizm, Zeka, Sadakat!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Onunla asker arkadaşı gibi takılmak sana göre değil. Aşk ve arkadaşlık çok farklı şeyler. Bu yüzden eşin kesinlikle romantik olmalı. Gerektiğinde küçük sürprizlerle seni şımartmalı. Çünkü bunlar, bir ilişkiyi güzel yapan yegane şeyler. Zekaya da önem veren birisin. Eşin boş birisi olamaz. Onun zekasına da hayran olmalısın. Sadakat ise her ilişkide uzun vadeli düşündüğün, bağlılığı çok önemsediğin için eşinde olması gereken özelliklerden.

Özgüven, Hoşgörü, Eğlence!

Özgüven, Hoşgörü, Eğlence!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Hayat arkadaşın eğilip bükülmeyen, kendine güveni yerinde olan birisi olmalı. Bir ortamda sus pus oturmak yerine kendini gösterebilmeli ve ben buyum diyebilmeli. Aynı zamanda hoşgörülü olmalı ve seni boğmamalı. Her insanın hatalar yapabileceğini fark edip anlayışlı davranmalı. Eğlence ise olmazsa olmazın. Onun yanında olduğunda her şekilde eğlenebilmelisin. Eşin sana hayat enerjisi depolamalı.

Stil, Zeka, Cömertlik!

Stil, Zeka, Cömertlik!

Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Eşin kesinlikle klas sahibi olmalı. Kendine has bir stili olması senin için çok önemli. Oturmasını, kalkmasını, hangi durumlarda neyin söylenip, neyin söylenmeyeceğini iyi bilmeli. Bu da biraz zekayla alakalı. Evleneceğin kişi kesinlikle zekasıyla öne çıkmalı. Verdiği, yerinde kararlarla ilişkiyi gerektiğinde tek başına sırtlayabilmeli. Onun cömert olması, elindekini paylaşmaktan çekinmemesi de mühim bir konu. İnsan elindekini paylaşmazsa bir evlilik neye yarar?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3326
1042
406
199
70
68
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe Tunç

Romantizm, ZEKA, sadakat

Hilal

Romantizm, Zeka, Sadakat! Onedio her şeyi biliyorsun korkmaya başladım artık.

Elif Ayyüce Akkoca

Sadakat, Saygı, Fedakarlık! Sadakat, Saygı, Fedakarlık! Seçtiğin şıklara göre müstakbel eşinde olması gereken üç özellik bunlar. Sadakate önem veriyorsun... Devamını Gör