Görüş Bildir
Haberler
Evleneceğin Kişi Hangi Ünlüye Benzeyecek?

etiket Evleneceğin Kişi Hangi Ünlüye Benzeyecek?

Aburoski
06.11.2019 - 18:00

Bakalım evleneceğin insan hangi yakışıklı ve güzel ünlüye benzeyecek? 

Haydi teste; 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlandığın cinsiyeti seçer misin?

2. Yaşını da söyler misin?

3. Evleneceğin insanın fiziksel özellikleri senin için önemli mi?

4. Peki evlenmeden cinsel ilişki yaşanmalı mı sence?

5. Can alıcı soruyu soralım. Evlenince eşinin ailesiyle yaşar mısın?

5. Can alıcı soruyu soralım. Evlenince eşinin ailesiyle yaşar mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En uzun ilişkin ne kadar sürdü?

7. Son olarak, geleceğinle ilgili arada da olsa endişe duyuyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Verdiğin cevaplara göre sen Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Fahriye Evcen'e benzeyen biriyle evleneceksin. Bu kişiyi gördüğünde güzelliği karşısında ağzın açık kalacak. Kalbin onun için atacak ve evleneceğin insan olduğunu ilk görüşte anlayacaksın. 

Onu bulman için biraz daha zamanın var. Belki şu an yalnızsın bilemiyoruz ama az daha sabret kendine has güzelliği olan o kişiyi bulacaksın ve onunla çok mutlu olacaksın. :)

Margot Robbie

Margot Robbie

Verdiğin cevaplara göre sen tüm dünyanın hayran olduğu Margot Robbie gibi muhteşem bir doğal güzelliğe sahip biriyle evleneceksin. Şu an yanında birisi varsa o bu kişi değil. İlerde çok çok yakında bu kişiyle karşılacaksın ve kendini bir anda onunla aynı evin içinde bulacaksın. 

Bu durum biraz hızlı ilerleyecek ama olsun. Siz ikiniz çok mutlu ve birbirini çok iyi anlayan bir çift olacaksınız. Asla içinizde en ufak bir pişmanlık kırıntısı bile olmayacak. :)

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Verdiğin cevaplara göre sen Priyanka'ya benzeyen biriyle evleneceksin. Simsiyah saçlarıyla ten rengiyle seni kendine aşık edecek bi kişi. İlk görüşte aşk dediğimiz o olayı yaşayacaksın sen de. Bu insanda farklı bir şey senin gözüne çarpacak. Seni çeken değişik bir şey olacak. 

Görünüşü, giyim tarzı, konuşması bir bütün halinde seni senden alacak. Gözün ondan başkasını görmeyecek. Merak etme bu hislerin de karşılıklı olacak.  o da senin gibi düşünüyor. Birbirinize de çok yakışacaksınız. :)

Irina Shayk

Irina Shayk

Verdiğin cevaplara göre sen  Irina Shayk'a benzeyen biriyle evleneceksin. Açıkca söyleyelim onu görünce dibin düşecek. Hele hele o gözleri seni yakıp bitirecek. O bakışlar karşısında eriyip biteceksin. O yanındayken kendini çok huzurlu, mutlu  hissedeceksin. 

Sonunda istediğin gibi biri karşısına çıktığı için kendini çok şanslı hissedeceksin. İnsanlar böyle bir güzellikle birlikte olduğun için seni çok kıskanacak. :)

Emilia Clarke

Emilia Clarke

Verdiğin cevaplara göre sen Emilia Clarke gibi doğal bir güzelliği olan sempatik bir insanla evleneceksin. Karşısına çıkan en güzel ve en karakterli insanlardan biri olacak evleneceğin insan. Bu konuda çok şanslısın. Sadece güzelliğiyle değil, davranışlarıyla düşünce yapısıyla da seni etkileyecek. 

Onunla çok eğlenceli bir evliliğiniz olacak. Hiç sıkılmayacaksınız. Deliler gibi aşık olacağın biriyle hayatını geçireceksin. :)

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Verdiğin cevaplara göre sen Chris Hemsworth gibi biriyle evleneceksin. Onu gördüğün an ortalık alev alev yanacak. Bir süre onu peşinden koşturacaksın. En sonunda pes edip onunla güzel bir ilişkiye başlayacaksın ve bu ilişki evliliğe doğru gidecek. 

Evleneceğin insanın karizması karşısında eriyip bitiyorsun resmen. Ten uyumunuz da ayrı bi' güzel olacak. Resmen ruh eşini bulacaksın ve nunla bir ömür geçireceksin. :)

Jamie Dornan

Jamie Dornan

Verdiğin cevaplara göre sen Jamie Dornan'a benzeyen biriyle evleneceksin. Hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak olan bu kişiye körkütük aşık olacaksın.Hem çok seksi hem de çok akıllı bu insanla hayatını birleştireceğin gün çok yakında olacak. Seni hiç ummadığın kadar çok sevecek. 

Sonunda istediğin gibi biri karşısına çıktığı için kendini çok şanslı hissedeceksin. İnsanlar böyle bir güzellikle birlikte olduğun için seni çok kıskanacak. :)

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Verdiğin cevaplara göre sen Türkiye'nin en yakışıklı ünlülerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'a benzeyen biriyle evleneceksin. Evet, Tatlıtuğ'a benzeyen o insanı sen bulacaksın. O sana baktıkça eriyip biteceksin, kalbin küt küt atacak. 

Kendini dünyanın en şanslı insanı olarak görebilirsin. Bu kişiyle çok eğlenceli bir evliliğiniz olacak. Tam hayalini kurduğun bi' ilişkin olacak. Aman nazarlar değmesin. :)

Barış Arduç

Barış Arduç

Verdiğin cevaplara göre sen Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından biri olan Barış Arduç'a benzeyen biriyle evleneceksin. Tam aradığın aşkı bulmaktan vazgeçtiğin sırada karşına çıkacak bu şanslı kişi. Onu gördün an gözlerine biteceksin. Ortalık yangın yerine dönecek. 

Seni hiç tahmin bile edemeyeceğin kadar çok sevecek olan bu insan sana çok iyi gelecek. Adeta onda kendini bulacaksın. Ruh eşinle çok güzel bir evliliğiniz olacak. :)

Justin Chatwin

Justin Chatwin

Verdiğin cevaplara göre sen Justin Chatwin gibi biriyle evleneceksin. Shameless dizisindeki karizmasıyla sıcaklığıyla hepimizi bitirmişti belki hatırlarsın. İşte aynı onun gibi biriyle tanışacaksın. Baştan aşağıya süzeceksin onu ve hayran kalacaksın. Aynı şekilde o da sana bayılacak. İlk adım da ondan gelecek. Bu adım seni havalara uçuracak. 

Kendini çok şanslı hissedeceğin bir döneme gireceksin. Yakın zamanda evleneceğin bu insanla tanışacaksın. Hazırlıklı ol. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
518
376
332
175
100
72
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?