Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Adeta Sanat Galerisinden Fırlamış Gibi Gösterecek Küçük Ama Etkili 15 El Yapımı Eşya

etiket Evinizi Adeta Sanat Galerisinden Fırlamış Gibi Gösterecek Küçük Ama Etkili 15 El Yapımı Eşya

Eviniz artık size sıkıcı gelmeye mi başladı? Paranız yok diye yeni eşyalar alamıyor musunuz? Merak etmeyin, çözüm bizde!

Hayatın rutinine kapılıp her gün aynı şeyleri yapıyor, aynı mekanlarda takılıyoruz. E insanoğlu bu, bir süre sonra sıkılıp değişikliğe ihtiyaç duyuyor. Eğer siz de vaktinizin büyük bir kısmını geçirdiğiniz canınız yuvanızda ufak tefek değişiklikler yapıp kendinizi mutlu etmek istiyor ve param da cebimde kalsın diyorsanız, sizin için kendisi küçük ama etkisi büyük önerilerimiz var. Kalemi kağıdı hazırlayın! Komşularınızı çatır çatır çatlatacak, evinizi adeta sanat galerisinden fırlamış gibi gösterecek birbirinden yaratıcı el yapımı eşyalara bir göz atmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deniz Kabuklarından Mumluk

1. Deniz Kabuklarından Mumluk

Sahilde yürüyüş yaparken topladığınız o deniz kabuklarını derhal ortaya çıkarın! Çünkü bu minnoş mumluklar için onlara ihtiyacınız olacak. Tek yapmanız gereken tealight mumları eritip fitili de çıkardıktan sonra deniz kabuklarının içine yerleştirip soğumasını beklemek. Ve mumluğunuz hazır!

2. Ampulden Vazolar

2. Ampulden Vazolar

Patlayan ampulleri değerlendirmek için onlardan şık vazolar yapabilirsiniz. Ampulün ucunu kesici bir aletle kestikten sonra dilerseniz yanlardan delik açarak bir tel ekleyebilir, dilerseniz de hasır iplerle tutturarak duvara asabilirsiniz. Rengarenk çiçeklerle birlikte evinizde bahar havası estireceksiniz!

3. Ağaç Dallarından Tablo

3. Ağaç Dallarından Tablo

Yapımı kolay olsun, şıklığıyla da göz doldursun diyorsanız ağaç dallarından yapılan bu tablo sizi için ideal! Kurumuş dalları, kullanmadığınız bir çerçeveye yapıştırarak bu harika görüntüye siz de kavuşabilirsiniz...

4. Hasır Halattan Ayna

4. Hasır Halattan Ayna

Silikon tabancası ve hasır iplerle çok şık bir ayna yapabilir ve evinizi bu güzel eşya ile süsleyebilirsiniz. Aynayı asabilmek için de tek yapmanız gereken halatın iki ucuna bir düğüm atıp aynaya yapıştırmak!

5. Tahta Mandallardan Saksı

5. Tahta Mandallardan Saksı

Kullanmadığınız tahta mandalları ve boş konserve kutularını çöpe atmak yerine, sevimli saksılar yaparak değerlendirebilirsiniz. Üstelik yapımı da çok kolay! Konservelerin kapağını çıkardıktan sonra ister yapıştırarak isterseniz de sadece tutturarak bu dekoratif saksıları elde etmek mümkün...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Askıdan Fotoğraflık

6. Askıdan Fotoğraflık

Resim çerçeveleri out, askıdan fotoğraflık in! Renkli kumaşlar ve hasır iplerle birlikte anılarınızı her daim yaşatacak sevimli mi sevimli bu fotoğraflığı yapabilirsiniz. Odanız kesinlikle çok şık görünecek!

7. Çıtalardan Elbise Askılığı

7. Çıtalardan Elbise Askılığı

İsterseniz çıta isterseniz de ağaç dallarını kullanarak evinize şık bir elbise askılığı yapmanız mümkün. Yapıştırıcı bile kullanmadan, sadece kalın bir iple bağlayarak evinizin herhangi bir köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz elbise askılığınız işte hazır!

8. Kullanılmayan Çekmeceden Raf

8. Kullanılmayan Çekmeceden Raf

Eski dolaplarınızı atmak yerine, çekmecelerini raf olarak değerlendirebilirsiniz. Dilediğiniz renge boyadığınız çekmecelerin her iki tarafına birer delik açıp bu deliklerden hasır bir halat geçirin ve uçlarına düğüm atın. İşte rafınız hazır!

9. Tahta Kasalardan Kitaplık

9. Tahta Kasalardan Kitaplık

Sizi bu hafta tatlış bir pazar alışverişi bekliyor ^^ Hazır gitmişken pazarcı amcalara yalvarıp kullanmadıkları sebze-meyve kasalarını da alabilirsiniz. Kasaları birbirine yapıştırıp üzerine vernik atarak klasik görünümlü ama şıklıkta bir dünya markası olan bu kitaplığı yapabilirsiniz.

10. Taşlardan Nihale

10. Taşlardan Nihale

Kendisi küçük ama hoşluğu büyük bu nihale için size lazım olan tek malzeme karton/keçe, taş ve silikon tabancası. Bu muhteşem üçlü bir araya geldiğinde ise ortaya şık bir nihale çıkıyor. Yapımı taş çatlasın 5 dakikanızı alır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dondurma Çubuklarından Küpe Askılığı

11. Dondurma Çubuklarından Küpe Askılığı

Dondurma çubuğunuzda 'Bedava' yazmıyorsa atmayın! Onları biriktirip bu sevimli küpe askılığından yapın. Biraz renk biraz da yapıştırıcıyla evinizin yeni eşyası kolayca hazır! Üstelik küpeleriniz de gözünüzün önünde olacak. Ne takayım derdine de son yani...

12. Ahşap Merdivenden Elbise Askılığı

12. Ahşap Merdivenden Elbise Askılığı

Kullanmadığınız o eski merdiveni depodan çıkarmanızın vakti geldi. Duvara montelemek için kullanacağınız bir aparat, ahşap bir merdiven ve boyayla yeni elbise askılığınız hazır. Fazla kıyafetleriniz dolabınızdan taşmasın, bu hoş askılıkla kıyafetleriniz hep düzenli kalsın!

13. Eski Kot Pantolonların Ceplerinden Duvar Panosu

13. Eski Kot Pantolonların Ceplerinden Duvar Panosu

Hem giymediğiniz pantolonları değerlendirebileceğiniz hem de ortalıktaki fazlalık eşyaları göz önünden kaldırabileceğiniz bir pano ile evinizde bayağı yer açılacak. Tavsiyemiz tahta kasnak kullanmanız, çünkü yapımı çok daha pratik! Makastı, kalemdi içine ne isterseniz koyun. Zaten her türlü şık görünecek^^

14. Kullanılmayan Kavanozlardan Kalemlik

14. Kullanılmayan Kavanozlardan Kalemlik

Evdeki boş kavanozları değerlendirmenizin vakti geldi. Onlardan rengarenk fırçalık ve kalemlikler yapacağız! İsterseniz alacalı bulacalı isterseniz de gökkuşağı renklerine boyayıp dışına da silikon tabancayla yazılar yazabilir ve bakar bakmaz içinize neşe salacak bu minnoş kalemlikleri elde edebilirsiniz.

15. Mantar Tıpalardan Banyo Paspası

15. Mantar Tıpalardan Banyo Paspası

Mahallenizin kafesine barına rica edin, size mantar tıpalarını versinler. Çünkü o tıpaları kullanarak evinize çok şık bir banyo paspası yapacaksınız! Elinizdeki mantar tıpaları ikiye bölün, keçe ya da tercih edeceğiniz bir kumaşın üzerine silikon tabancayla yapıştırın. Paspasınız hazır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
165
26
20
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın