Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Sen İlgi Arsızı mısın?

Evet/Hayır Testine Göre Sen İlgi Arsızı mısın?

İlgiden hepimiz hoşlanıyoruz. Ama bazılarımız var ki bu ilgi olmadığı anlarda kendini hep eksik hem de öz güvensiz hissediyorlar. Sen ilgi arsızı mısın?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım bulunduğun bir ortamda en çok konuşan kişi sen misin?

2. Sevgilin arkadaşlarıyla buluştu ve bir gün boyunca sana sadece 1 kere yazdı rahatsız olur musun?

3. Çocukluğunu düşündüğünde çok mutlu olduğunu anımsıyor musun?

4. Yeni girdiğin bir ortamda gerilir misin?

5. Sık sık tek başına aktivite yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kendini rahat hissettiğin bir ortamda daha neşeli biri misin?

7. Nedensiz yere bir ortamda sessizleştiğin oluyor mu?

8. Yaşadığın her olayı atlatmak senin zor mu?

9. Yeni tanıştığın insanlarla fazla samimi olur musun?

10. Son olarak 3 yıllık monoton bir ilişkiye sahipsin ve artık eskisi kadar sevmiyorsun. Karşına başka biri çıktı ve sana oldukça nazik, ilgili yaklaşıyor. 3 yıllık ilişkini bitirip o kişiye gider misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen ilgi arsızı birisin!

Sen ilgi arsızı birisin! Evet, hepimiz biraz ilgiye ihtiyaç duyarız, ancak senin için bu durum biraz daha farklı. Sanki senin için hiçbir şey yeterli olmuyor. Yanında olan insanların varlığı, sana verdikleri sevgi, senin için hiçbir zaman tam anlamıyla doyurucu olmuyor. Biraz kıskanç bir yanın olduğunu inkar edemezsin. Etrafına yeni bir yüz girdiğinde, hemen alarm zillerin çalmaya başlıyor. Onların senin yerini almasından, seni gölgede bırakmasından korkuyorsun. Bu ilgiye olan düşkünlüğünün altında yatan sebep aslında sevgi eksikliği ve korkusu. Sen, seni sevmekten vazgeçmelerinden, seni yalnız bırakmalarından korkuyorsun. Bu yüzden sürekli olarak onların etrafında olmayı tercih ediyor, kendini onlara muhtaç bir şekilde gösteriyorsun. Ancak bazen bu durum, onların hoşuna gitmiyor ve seni biraz yorucu bulabiliyorlar. Senin için her ortamda ilgi odağı olmak, adeta bir yaşam biçimi. İlgi çekmek, adeta senin için bir yaşam enerjisi. Ancak ilgi odağı olmadığın durumlarda, biraz hırçınlaşıyorsun. Kendini ifade etme şeklin değişiyor ve biraz daha agresif bir tavır sergileyebiliyorsun. İşte bu yüzden sen, bir ilgi canavarısın ve bu durum senin en belirgin özelliğin.

Sen ilgi arsızı değilsin!

Sen, ilgiye doymayan biri değilsin, tam aksine ilginin yoğunlaştığı yerlerden çabucak uzaklaşırsın. İnsanlarla kurduğun ilişkilerde her zaman bir mesafe, bir duvar vardır. İnsanların sana verdiklerinden daha fazlasını talep etmezsin, çünkü sen zaten ilgini fazlasıyla göstermezsin. Hayatında yaşadığın olayları büyütmez, abartmazsın ve kolay kolay kimseye yardım talebinde bulunmazsın. Sen, adeta bir gizemli kutu gibisin. Yaşadığın her olayı kendi içinde çözersin, dışarıya yansıtmazsın. Konuşmayı seven ve sürekli dikkat çeken insanların etrafında olmayı tercih etmezsin, çünkü bu tür kişilikler seni yorar. Senin için, aşırı ilgi talebi, öz güvensizlik belirtisidir. Ve gözlemlediğimiz kadarıyla sende öz güven konusunda hiçbir eksiklik yok. Bu yüzden, seninle aynı frekansta olan insanları bulmakta zorlanabilirsin, ama merak etme, senin gibi düşünen birçok insan var ve onları bulacağına eminim. Sen, kendi yolunda ilerlemeye devam et. Kendine özgü bu tarzın, seni sen yapan en önemli özelliklerinden biri.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
37
19
17
8
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Evet ilgi arsızıyım...

Gizem Yenikler

Sen ilgi arsızı değilsin!

ömer

Sen ilgi arsızı birisin! Balığım aga yapacak bir şey yok😌😌