Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Baskın Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Evet/Hayır Testine Göre Baskın Özelliğini Söylüyoruz!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın özelliğini söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki... Kaç yaşındasın?

3. Ailenle vakit geçirmeyi sever misin?

4. Sana 1 milyon TL vereceğiz ama çok sevdiğin sevgilinden ayrılacaksın. Kabul eder misin?

5. Araba kullanırken kurallara harfi harfine uyar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni aldatan sevgilini ufak da olsa affetme şansın var mı?

7. Hasta olduğunda kendini yalnız hisseder misin?

7. Hasta olduğunda kendini yalnız hisseder misin?

8. Cimri bir insan olduğunu düşünüyor musun? Dürüst ol aramızda kalacak :)

8. Cimri bir insan olduğunu düşünüyor musun? Dürüst ol aramızda kalacak :)

9. Dışarıda yemek yemeyi evde yemek yemeye tercih eder misin?

10. Son soruya gelelim. Arkadaşlarınla sürekli görüşmeye üşendiğinde onlara yalan söylediğin oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yeniliklere açık ve enerjik!

Yeniliklere açık ve enerjik!

Genç ve enerji dolu bir karakter yapın var. Yenilikleri sürekli takip ediyorsun ve geçmişe takılıp kalmaktan hoşlanmıyorsun. Eskiler mi? Evet onlar senin için hep eskide kalır. Bugünü, anı yaşamayı seviyorsun bu da senin yaşamaktan büyük zevk aldığının gösteriyor. Ders çıkartmak yerine biraz daha hataların yaşanması gerektiğine inanan birisin. Herkes hata yapabilir senin için. Bulunduğun kabın şeklini alabilecek kadar akışkan ve rahatsın. Dans etmek, müzikli ortamlar hayat tarzın olmuş. Yeniliklere açık kişiliğin seni her daim dinamik tutuyor. Eminim yaşlandığında bile hareketli bir dede/nine olacaksın. Zaten herkes senin gibi olsaydı bu hayat daha yaşanılabilir bir yer haline gelirdi. Bu şekilde devam tatlım sakın hayat enerjini kaybetme ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Fazla heyecanlısın birazcık frenlemeye çalış, elin ayağına dolanmasın.

Güvenilir!

Güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: güvenilir olmanEtrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert ve dürüstsün. Bu hayatta en çok değer verdiğin şey samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç. Ayrıca sözünde durmak senin belirgin özelliğin tabii ki de. Kısaca bu hayatta 'insanca' diyebileceğimiz en onurlu özelliğe sahipsin...

Cesur!

Cesur!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: cesur olmanKorkusuzsun ve gözünü budaktan sakınmazsın. Bu cesaretin tabii ki kendine güveninden ileri gelmekte. Ancak asla aptal değilsin; cesaretle aptallığın arasındaki o ince çizginin gayet farkındasın yani. Zor durumları seviyorsun bir yandan da, baskının altında ezilmiyor; hatta daha da gaza geliyorsun. Senin hayatında vazgeçmek yok kısaca.

Hassas!

Hassas!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: incelikli ve hassas biri olman. Sen bu dünyanın küçük sevgi pıtırcığısın! Senin kocaman bir kalbin vardır ve bu kalbe hemen hemen herkes sığabilir. Dünyanın en hassas, en ince insanı olman kuvvetle muhtemel, öyle ki dünyanın en ücra köşesinde yaşanan acı bir olayı ta en derinlerinde hissetmen mümkün. Bu yüzden 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'cı asla değilsin. Son olarak dikkatli, kibar ve nazik olduğunu da eklemek gerek.

Hırslı!

Hırslı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: hırslı olmanSenin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o kuşkusuz mücadele olurdu. Sen her konuda zorluk çekebilirsin ama motivasyon ve odaklanma konusunda asla. Hedefe kitlendiğin anlarda hiçbir şey seni yolundan edemez. Ayrıca önünü görmeyi çok seviyorsun; bu yüzden her ne kadar tutmasa da plan yapmayı çok seviyorsun. Son olarak mental olarak çok güçlüsün!

Sıcakkanlı!

Sıcakkanlı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: sıcakkanlı olmanEvet, sen tam bir sosyal insansın. Bu özelliğin sıcakkanlı olmandan ileri geliyor tabii. Oldukça dışa dönük bir yapın var: Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve girişken bir kişiliksin yani. Pozitifsin, bedeninden etrafa artılar saçılıyor ve bir adet tebessüm yüzünden hiç eksik olmuyor; işte tam da bu yüzden insanları kendine çekiyorsun. Sensiz plan yapılmaz, bir yere gidilecekse ilk sen aranırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
798
278
189
157
66
38
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cingıl Bellz

Sevgilimi bi milyon karşılığında bırakırım dedim, nasıl hassas oluyormuşum be??

Pasif Kullanıcı

Benim daha kötü 1 milyon karşılığın da bıraktım ''güvenilir'' çıktım :)

arda soylu

sıcakkanlıymışız; evet de bi hayrını görmedik şimdiye kadar.

asel belis ak

valla bende öyleyimm bana da yarardan çok zararıı varrr maaleseff

Pasif Kullanıcı

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: incelikli ve hassas biri olman. Sen bu dünyanın küçük sevgi pıtırcığısın! Senin kocaman bir kalbi... Devamını Gör