Görüş Bildir
Haberler
Eurovision Tarihinin En Çok Dinlenenleri Açıklandı: Manga İlk 10'da

Eurovision Tarihinin En Çok Dinlenenleri Açıklandı: Manga İlk 10'da

İspanyol El Pais gazetesi, Eurovision tarihinin en çok dinlenenlerini listeledi. Listenin 7’inci sırasında Manga grubunun 2010 yılında ikinciliği elde ettiği 'We Could Be The Same' şarkısı yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanyol El Pais gazetesi, Spotify verilerini toplayarak 1956 yılından günümüze dek yarışan Eurovision şarkıları arasında en çok dinlenen 250 şarkıyı derledi.

Duvar'ın aktardığı verilere göre Spotify’da Eurovision tarihinde en çok dinlenen şarkı, Hollanda’nın 2019’da yarıştığı Duncan Laurence’ın 'Arcade' parçası oldu.

Manga listenin 7’nci sırasında

Manga listenin 7’nci sırasında

Listenin 7’nci sırasında Manga grubunun 2010 yılında ikinciliği elde ettiği 'We Could Be The Same' şarkısı yer aldı. 'We Could Be The Same'in popülerlik oranı 100 üzerinden 57 olarak hesaplandı.

Sertab Erener de listede

Sertab Erener de listede

Sertab Erener’in 2003 yılında Türkiye’ye birinciliği getiren 'Everyway That I Can' şarkısı listenin 46’ıncı sırasında yer aldı. Şarkının 100 üzerinden popülerlik oranı 47 oldu.

52’inci sırada ise 1990 yılında Kayahan’ın 'Gözlerinin Hapsindeyim' şarkısı yer aldı.

Semiha Yankı’nın 1975 yılında söylediği “Seninle Bir Dakika” ise listenin 63’üncü sırasında yer aldı.

Türkiye, Eurovision Şarkı Yarışması’na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmıştı. Bonomo'nun 'Love Me Back' şarkısıyla 7’ncilik elde edilidi.

Türkiye, TRT’nin kararı nedeniyle 2013’ten beri Eurovision’da yarışmıyor.

Eurovision 2022'de ne oldu?

Eurovision 2022'de ne oldu?

Eurovision şarkı yarışması finali, İtalya'nın şehri Torino'da bulunan Pala Alpitour'da yapıldı. 41 ülkenin katıldığı yarışmada Norveç, İsviçre, Yunanistan, Ermenistan, Ukrayna, İzlanda, Moldova, Litvanya, Hollanda, Portekiz, Çekya, Belçika, Polonya, Azerbaycan, Estonya, Finlandiya, İsveç, Avustralya, Sırbistan ve Romanya finale kaldı.

Ukrayna'yı temsil eden Kalush Orchestra, 'Stefania' şarkısıyla yarışmayı birinci sırada tamamladı. Sam Ryder 'Space Man' ile ikinci; Chanel 'SloMo' ile üçüncü oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
12
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Eurovision daha önce paylaştığı bu yıl en çok dinlenen Eurovision şarkıları videosunda da vardı zaten. Çok haklarını yediler kazanmaları gerekiyordu.

Pianta

Bence İzlanda İrlanda veya Azerbaycan kazanmalıydı 2010'u mangadan ziyade

Gizem Yenikler

Manga Sertap çok güzeldi. Bunun dışında 1997 Dinle de favorim.

Ozzy

Johnny Logan - Hold Me Now \ 1987 Benim için her zaman bir numaradır...

olmega

“Dinle” gercekten cok guzeldi… Arasira aklima gelince acip dinlerim hala…