Görüş Bildir
Haberler
EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımları 2014

EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımları 2014

Yilmaz Ismail
25.06.2014 - 22:30 Son Güncelleme: 25.06.2014 - 22:46

EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımları 2014

EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımları 2014

EÜAŞ Personel Eleman İşçi alımlarına 2014 yılında da devam ediyor. Eğer sizde EÜAŞ’ta çalışmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın.

EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımı yapıyor. Sizde EÜAŞ’ta çalışarak iyi bir para kazanmak istermisiniz ? EÜAŞ’ta çalışarak iyi bir kariyersahibi olabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’nin her yerinde çalışma alanı olduğu için Türkiye’nin her yerinde personele ihtiyaç duymaktadır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun başvuru yapabilirsiniz.

EÜAŞ İş Başvurusunda bulunmak için kuruluş hakkında paylaştığımız ayrıntılı bilgileri inceleyerek alt kısımda bulunan bağlantıdan ulaşabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.

EÜAŞ, devletin genel enerji ve ekonomik politikasına uygun olarak, verimlilik ve karlılık ilkelerine göre elektrik üretim faaliyetlerinde bulunmak amacıyla teşkil edilen bir kamukuruluşudur.

MİSYONUMUZ

Halkımızın refahını artırmak yolunda, ülke kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak, yasa ile kendisine verilen yetkiler çerçevesinde güvenilir, ekonomik, kaliteli ve çevreye duyarlı bir şekilde elektrik enerjisi üretmektir.

VİZYONUMUZ

Elektrik üretim sektöründeki öncülüğünü devam ettiren, modern ve temiz enerji teknolojilerinin kullanımıyla üretim performansını sürekli artıran bir şirket olmaktır.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

  • Süreklilik - Verimlilik - Çevreye Duyarlılık - Güvenilirlik - Üretimde Emreamadelik - İşbirliğine Açıklık - Yeniliğe ve Sürekli Gelişime Açıklık - Şeffaflık - Katılımcılık - Hesap Verebilirlik - Etkinlik.

ELEKTRİK ÜRETİMİNDE ÖNCÜ KURULUŞ

EÜAŞ Personel Eleman İşçi Alımı ilanları için tıklayın.

Kaynak: http://www.isbilgisi.com/personel-ali...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın