Görüş Bildir
Haberler
Etkileyici Bir Slayt Hazırlamak İçin En Kullanışlı 7 Slayt Yapma Programı

etiket Etkileyici Bir Slayt Hazırlamak İçin En Kullanışlı 7 Slayt Yapma Programı

Slayt hazırlamak, öğrencilik yıllarımızdan başlayarak iş yaşantımızda da devam ettirdiğimiz bir gereklilik haline geldi. Sunumlarımızı yaparken etkili şekilde bunu karşı tarafa geçirebilmek için iyi bir slayt hazırlama programına ihtiyaç duyuyoruz. Hemen Powerpoint'e veya Mac kullanıcıları için Keynote'a başvuruyoruz. 

Piyasada birçok slayt hazırlama programı yer alsa da bazen kendimizi 'Daha iyi bir program kullanabilir miyim acaba?' veya 'En iyi slayt hazırlama programı hangisi?' sorularını sorarken bulabiliyoruz. Powerpoint ve Keynote'u bir kenara bırakalım. İşte bu yüzden kullanabileceğiniz en etkili ve en kullanışlı slayt hazırlama programlarını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Prezi

1. Prezi

Son yıllarda Türkiye'de kullanımı oldukça yaygınlaşan Prezi, çok daha az sunum sayfasıyla, etkileşimli sayfalar aracılığıyla çok daha fazla şey anlatabilmenize olanak sağlayan çok kullanışlı bir slayt hazırlama yoludur.

Prezi web adresine erişim için tıklayın.

2. Google Slides

2. Google Slides

Arayüzü Powerpoint ile benzerlik gösteren Google Slides ile herhangi bir program indirmeye gerek kalmaksızın, özellikle slayt hazırlamak için çok fazla vaktiniz yoksa, online bir çözüm ile slaytlarınızı oluşturabilirsiniz.

Google Slides web adresine erişim için tıklayın.

3. Haiku Deck

3. Haiku Deck

Haiku Deck, bünyesinde bulundurduğu hazır şablonlar ve dilerseniz kendiniz oluşturabileceğiniz şablonlar ile göz kamaştırıcı sunumlara imza atmanızı sağlayabilecek bir program. Özellikle iş dünyasının içinde bulunan insanlar için hazır şablonlar epey faydalı olacaktır. Ayrıca Ipad ve Iphone'lar ile uyumlu olması programı daha da çekici yapıyor.

Haiku Deck web adresine erişim için tıklayın.

4. SlideRocket

4. SlideRocket

SlideRocket ile birçok sunumu kendiniz oluşturabilirsiniz ve sunduğu imkanlar ile Powerpoint sunumlarınızı SlideRocket programında açarak üzerinde oynamalar yapabilirsiniz.

SlideRocket web adresine erişim için tıklayın.

5. PowToon

5. PowToon

Programın asıl yaratılış amacı sunum hazırlama olmasa da, çok eğlenceli animasyonlu sunumlara imza atabilirsiniz.Özellikle reklam yaparken ve herhangi bir ürünü tanıtırken oldukça işinize yarayacak bir program.

PowToon web adresine erişim için tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bolid Slideshow Creator

6. Bolid Slideshow Creator

Bolid Slideshow Creator ile özel günlerinize ait fotoğrafları birleştirip sesli slaytlar hazırlayabilirsiniz. Aşağı yukarı bütün resim ve ses formatlarını bu program ile kullanabilirsiniz. 

Bolid Slideshow Creator web adresine erişim için tıklayın.

7. Ezvid

7. Ezvid

Gelişmiş slayt ve video hazırlama programlarından birisidir ve tamamen ücretsiz bir programdır. Program ile sadece slayt değil, video ve kısa filmler de hazırlayabilirsiniz.

Ezvid web adresine erişim için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
909
456
450
208
161
150
123
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muammer Çakir

bu programlar üçretlimi

Ahsen Etyenmez

SADECE EN BAŞTAKİ PARALI

Tamer Con

Fotoğrafları video yapma programı olarak deneyin. https://www.dostindir.biz/fotograflari-video-yapma-programi/