Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilinle Nasıl Barışacaksın?

Eski Sevgilinle Nasıl Barışacaksın?

07.03.2018 - 13:17

Öğrenmek için öncelikle 8 minnoş soruyu cevaplaman gerekiyor :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce ayrılık nedeninizi öğrenelim.

2. Peki ayrılık kararı kimden çıktı?

3. Ayrıldıktan sonra hiç iletişime geçtiniz mi?

4. Bu süreçte başkaları girdi mi hayatınıza?( Şu anda biri varsa onun/senin hayatında testi sonlandırmalısın...)

5. Ortak arkadaşlarınızla ilişkiniz nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşkınızı hangi mevsime benzetirdin?

7. Aşkın rengi kırmızıdır, güzel bir kırmızı seç bakalım.

8. Son olarak, ilişkinizde daha çok seven taraf kimdi sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir mesajla!

İkinizin de ihtiyacı olan şey kısacık bir mesaj. Zaten o da sen de bu ayrılığın etkisinden bir türlü kurtulamadınız. İki taraf da çok pişman ama gururunuzu yenemiyorsunuz. Sonunda dayanamayıp o mesajı atacaksın. Bırak cesaretli olan taraf sen ol. Neden hep karşı taraftan adım bekliyorsun. Bu ne böyle sürekli gurur yapıyorsun. Zaten ilişkinizin altında yatan problemlerin de temeli bu. İkiniz de birbirinizi alttan almıyorsunuz. Herkes kafasının dikine gitmiş. Gururun sana kendini tatminden başka hiçbir şey kazandırmaz. Madem onu hala seviyorsun neyi bekliyorsun? Şu telefonu al eline ve artık mesajı at. Belki iyi gitmeyebilir konuşmanız ama en azından denedim dersin kendine. Bu aşk için elimden geleni yaptım dersin. Oturduğun yerden aşk acısı çekmek ya da ondan bir adım beklemek seni mutlu etmeyecek. Kendin için at bu mesajı, kendi mutluluğun ve huzurun için. Her olasılığa da hazırla kendini. Aşk zor bir oyun ama oyunun sonuna ulaşmana çok az kaldı. Mesajı at ve içindeki o rahatlamayı hisset. Şunu da unutma, yaptıkları için değil yapmadıkları için pişman olur insan.

Bir telefon!

Bir gün uyanacaksın ve telefonunda bir cevapsız arama göreceksin. İşte o senin bunca zamandır beklediğin arama olacak. Eski sevgilin nihayet gururunu yenmeyi başarıp seni arayacak. Tıpkı senin gibi o da hala sana aşık ama kendi içinde çok büyük bir karmaşa var ve bunu aşmaya çalışıyor. Aslında ikiniz de birbirinize eziyet ediyorsunuz boş yere. Sevgi her şeyden önce gelir bunu sen de çok iyi biliyorsun. Senin içinde ona karşı ufak kızgınlıklar var hala. O yüzden hiçbir şey yapmadan beklemeyi tercih etmişsin. Tabii bu hareket ne kadar doğru tartışılır. Fakat kızgınlıklarını bir türlü yenemiyorsun, haklı olabilirsin de. Fakat ikinizin de bu karmaşa içinde sahip olduğu ortak tek nokta aşkınız. Bu aşka yazık etmeyin derim. Sen de bu barışmanın bir an önce gerçekleşmesini deli gibi istiyorsun. İşte o da tam olarak böyle hissediyor ve düşünüyor. Hiç merak etme, biz sizin aşkınıza güveniyoruz. Seni arayıp özür dileyecek ve sen de onu affedeceksin. Aslında bu ayrılıkla birbirinizin kıymetini anlamışsınız. Artık ikiniz de birbirinizi incitmemek için elinizden geleni yapacaksınız :)

Kapında göreceksin onu!

Artık belli ki onun da canına tak etmiş bu durum. Seni bu kadar seviyorken ayrılmanız tıpkı senin gibi onu da çok üzmüş. Arada hala ufak kırgınlıklar var, elbette yıpranmışlıklar var. Fakat aşkınız o kadar büyük ki, bunların düzeleceğine inanıyorsunuz. Tabii siz 'o beni unuttu çoktan' kafasındasınız. Bu yüzden zaten bu ayrılık bu kadar uzamış. Bir türlü kimse cesaretini toplayamamış. Şanslısın ki o artık bu duruma dayanamayacak. Sensiz geçen her gününün ne kadar kötü ve mutsuz geçtiğini her an fark ediyor. Yalnızca biraz cesarete ihtiyacı var. O cesareti de sonunda bulacak. Daha fazla iki tarafın üzülmesini biz de istemiyoruz. Birbirinizi bu kadar severken yanlış bir karar aldınız belki de. Anlık sinirlerle kırdınız birbirinizi. Ayrılınca fark ettiniz ki, birbiriniz olmadan hayat size zindan oluyor. Nereye gitseniz ne yapsanız aklınızdan çıkaramıyorsunuz aşkınızı. Unutmaya çalışmışsınız da ama olmamış. Belki de siz birbirinizin kaderisinizdir. Kafanı iyice toparla, her şeyi en başından düşün. Bu birlikteliği hala istiyorsan evrenden sana süper bir sürpriz geliyor.

Dayanamayıp yanına gideceksin!

Çok şükür sonunda cesaretini topluyorsun ve onun yanına gidip konuşmaya karar veriyorsun. Zaten bunu yapmak hep aklındaydı ama bir türlü gururunu yenip cesaretini toplayamadın. Bu konuda seni biraz cesaretlendirelim madem. Eski sevgiline hala deliler gibi aşıksın, belli ki çok kötü şeyler de yaşamadınız. Yalnızca kafa karışıklıklarınız olmuş ve bu ilişkiyi hiç olmayacak bir zamanda sonlandırmışsınız.Tabii iki taraf birbirinden inat olunca böyle sonlar kaçınılmaz oluyor. Ne bu inat, gurur böyle? Ne faydasını gördün hayatında bunların? Biz söyleyelim, sana hiçbir faydası yok. Aksine hep zarar veren şeylerdir bunlar insana. Tabii ki dozunda inat ve gurur güzeldir ama sen bu dozu kaçıralı çok olmuş. Bariz seviyorsun onu hala. Gidip şansını dene, ne kaybedersin? Belki güzel sonuçlar çıkmayabilir ama en azından denemiş olursun. Aşkın için çabalamış olursun. Hayatın boyunca toplayamadığın şu cesaretini topla artık ve kendine gel. Bak göreceksin sonuç ne olursa olsun sen içinde huzurla dolacaksın. En azından çabaladım diyebileceksin çünkü. Umarız her şey istediğin gibi gider :)

Arkadaşlarınız yardım edecek!

Siz iki inatçı keçiyi ortak arkadaşlarınız barıştıracak. Çünkü onlar ikinizin de hala birbirine deliler gibi aşık olduğunu biliyorlar. Aslında sizin bu inadınızı kırmak için önceden epey konuşmalar yapmışlar. Fakat bir türlü başarıya ulaşamamışlar. Sonunda onlar da sizin bu içten içe üzülmenize dayanamayıp ikinizi bir araya getirecekler. Zaten siz birbiriniz gördüğünüz anda yelkenleri suya indireceksiniz. E ayrılık kolay değil, özlem deli gibi şimdi içinizde... Elbette ilk karşılaşmanızda biraz gerginlikler olacaktır ama arkadaşlarınız gerekli müdahaleleri yapacak buna eminiz. Siz bu konuda baya şanslı bir çiftsiniz. Ortak dostlarınız sizi sizden daha çok düşünüyorlar. Onların da canına tak etti tabii. Bir yanda sen bir yanda o biri adım atsın diye bekliyorsunuz. Bu inadınızdan vazgeçseniz o kadar mutlu olacaksınız ki. Umarız barıştıktan sonra bu inadı bırakmış olursunuz. Birbirinizi alttan almak bu kadar zor olmamalı... Sonuçta aşıksınız siz. Bunun inadı, gururu, hesabı kitabı olmaz. Valla yatın kalkın dostlarınıza dua edin. Onlar da olmasa birbirinizi harcayacaktınız. Yanlış kişilerle mutlu olmaya çalışacaktınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
349
306
194
114
71
58
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın