Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgililerin Seni Neden Unutamıyor?

Eski Sevgililerin Seni Neden Unutamıyor?

bathsheba
27.07.2020 - 14:00

Seni unutamamalarının nedenini öğrenmek için başla bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soruyu biliyorsun zaten...

2. Yaşını seçer misin?

3. Peki en uzun ilişkin ne kadar sürmüştü?

4. Ailenle mi yaşıyorsun yalnız mı?

4. Ailenle mi yaşıyorsun yalnız mı?

5. Son sevgilinle ilişkiniz neden bitti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgilin ile nasıl tanışmıştınız?

7. Ayrıldıktan sonra hiç iletişime geçtiniz mi?

8. İlişkilerinde nasıl birisin?

9. Gecenin bir vakti sevgilinin telefonuna eski sevgilisinden mesaj gelse ne yapardın?

10. Son olarak sevgilin sana nasıl hitap ediyordu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgililerin seninle yaşadıkları o çılgın günleri unutamıyorlar!

Senin için bir ilişkide en önemli şey heyecan. Birini ne kadar seversen sev, eğer o ilişki sönük ya da monotonsa sen asla yapamazsın. Zaten sevgililerinin sen de en sevdikleri özellik de bu. Seni bir şekilde kaybeden insanlar ise bir daha senin kadar hayat enerjisi yüksek birisini bulamayacaklarını biliyorlar ve hala seni özlüyorlar. Sen aslında ilişkiyi canlı tutan tarafsın da diyebiliriz. Ama karşı taraf da senin gibi olmazsa asla dayanamıyor, hemen ilişkiyi bitiriyorsun. Onlar da böyle ardından özlemekle yetiniyorlar.

Gözün onlardan başkasını görmediği için seni unutamıyorlar!

Eğer bir sevgilin varsa dünya onun etrafında dönüyor senin için. Varsa yoksa o, ilişkinin sonuna kadar karşındaki insanı o kadar değerli hissettiriyorsun ki ayrıldıktan sonra da bunun etkisinden çıkamıyorlar. Sürekli onları düşünüp hayatlarında önemli bir yere sahip olduğun için seni unutamıyorlar da diyebiliriz. Kim unutmak ister ki böyle bir sevgiliyi… İlişkilerinde sabır taşı gibisin ama sende de bitti mi tam bitiyor. Hiç beklemedikleri bir anda ilişkiyi noktaladığın için şok yaşıyorlar ve seni unutmaları uzun zaman alıyor.

Seni unutamıyorlar çünkü sen sözlükteki ‘ideal sevgili’nin karşılığısın!

Sen tam bir ideal sevgilisin, yeri geldiği zaman aşkını yaşıyor yeri geldiği zaman kendine zaman ayırıyorsun ve onun da ayırmasına izin veriyorsun. Yani karşındakini ne bunaltıyorsun ne de çok boşluyorsun. İlişkilerine göre şekil almıyorsun, bir duruşun var bunu hiç kimse için değiştirmiyorsun. Karşı tarafın asıl etkilendiği de bu diyebiliriz aslında. Bir insanın ilişki için aradığı her şey sende mevcut. Nasıl unutsunlar ki seni?

Seni unutamıyorlar çünkü sen alışkanlık gibisin!

Valla doğruyu söylemek gerekirse seni unutamama nedenleri öyle çok aşık olmaları falan değil, ilişkinizdeki alışkanlık. Her ilişkide, özellikle de uzun ilişkilerde çiftler birbirlerine alışırlar ve ayrıldıktan sonra bu alışkanlıktan vazgeçmek de oldukça zor. Eski sevgililerin de tam olarak bu durumu yaşıyor diyebiliriz. Seni sürekli hatırlıyorlar çünkü sen onlarda bir alışkanlık haline gelmişsin, yoksa ölüp bitmiyorlar senin için.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
51
40
26
26
26
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?