Görüş Bildir
Haberler
Eski Milletvekili Osman Kılıç Kimdir, Nerelidir? Osman Kılıç'ın Hayatı ve Kariyerine Dair Detaylar

Eski Milletvekili Osman Kılıç Kimdir, Nerelidir? Osman Kılıç'ın Hayatı ve Kariyerine Dair Detaylar

Eski milletvekili Osman Kılıç'ın evinde ölü bulunduğu haberi alındı. Osman Kılıç'ın cansız bedenine yakınları tarafından ulaşıldı. Osman Kılıç'ın vefatının üzerine hakkında yapılan araştırmalar da artış gösterdi. Peki Osman Kılıç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Osman Kılıç'ın vefat nedeni nedir?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osman Kılıç kimdir?

Osman Kılıç kimdir?

Osman Kılıç, 1955 yılında Giresun'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimi için İstanbul'a gelmiş ve burada İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olmuştur. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İstanbul Bölge Müdürlüğünde birçok görevde bulunmuştur. Kılıç, İşçi, İşyeri Sendika Temsilciliği, Sendika Şube Yöneticiliği ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmıştır.

Osman Kılıç'ın siyasi hayatına DSP'de başladığı bilinmektedir. Kılıç, TBMM'de iki dönem üst üste görev almıştır. Osman Kılıç 20. ve 21. dönem DSP İstanbul milletvekili olarak seçilmiş ve iki dönem boyunca görevine devam etmiştir.

Osman Kılıç neden vefat etti?

Osman Kılıç neden vefat etti?

Alınan haberlere göre Osman Kılıç'tan haber alamayan yakınları Kılıç'ın evine giderek ulaşmaya çalıştılar. Fakat evinde Kılıç'ın cansız bedenine ulaşıldı. Osman Kılıç'ın kalp rahatsızlığı olduğu ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın