Görüş Bildir
Haberler
Esenler Otogarı Otoparkının İSPARK'a Devrine Mahkemeden İhtiyati Tedbir Kararı

Esenler Otogarı Otoparkının İSPARK'a Devrine Mahkemeden İhtiyati Tedbir Kararı

Batuhan
06.08.2019 - 10:44

Esenler Otogarı otoparkının İSPARK'a devredilmesine ilişkin davada mahkeme, davanın akıbeti belli olana kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından alınan tahliye kararı ile yıkım v.b. tüm kararların engellenmesi yönünde ihtiyati tedbir kararı aldı. Karara İBB'nin itiraz hakkı bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre, Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ve Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., 30 Nisan 2019'da açtığı, 'Sözleşmenin Uyarlanması Davası'na ilişkin davanın görüldüğü mahkemeye  1 Ağustos 2019 tarihinde dilekçe sundu.

Tahliye kararı ile yıkım v.b. tüm kararların engellenmesi yönünde tedbir uygulanması talep edildi

Tahliye kararı ile yıkım v.b. tüm kararların engellenmesi yönünde tedbir uygulanması talep edildi

Dilekçede huzurda görülen (Esenler Otogarı otoparkının İSPARK'a devredilmesine ilişkin dava) davanın akıbeti belli olana kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından alınan tahliye kararı ile yıkım v.b. tüm kararların engellenmesi yönünde ihtiyati tedbir uygulanmasını talep etti.

İBB 7 gün içinde itiraz edebilir

İBB 7 gün içinde itiraz edebilir

İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi de talebi yerinde görerek, 30 bin TL tazminat yatırıldığı takdirde ihtiyati tedbir kararı konulmasına karar verdi. Mahkeme davacı avukatının 30 bin TL teminat yatırdığı takdirde ihtiyati tedbir konulmasına, ara kararın taraflara tebliğine teminat yatırıldığında ara karar gereği için Nöbetçi İcra Müdürlüğü'ne yazı yazılmasına hükmetti. Karara davalı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın 7 gün içinde itiraz etme hakkı bulunuyor.

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
5
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bebe

son yıllarda bu kadar düzgün ve kararlı bi siyasetçi görmemiştim dakikasını bile yedirmeyen adam size oraya bırakmaz

HuLk

İBB sike sike alacak...

ayaz

Ne kadar lan bi hakim bizde bi tane satın alalım