Görüş Bildir
Haberler
Eş Cinsellik İddialarıyla Gündeme Gelen Ünlülerin Hiç Çekinmeden Verdiği Aşırı Dürüst Cevaplar

etiket Eş Cinsellik İddialarıyla Gündeme Gelen Ünlülerin Hiç Çekinmeden Verdiği Aşırı Dürüst Cevaplar

Cevap vermişler evet ama kimin ne olduğu kimi ilgilendirir ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tan Taşçı

1. Tan Taşçı

Tan Taşçı'nın da zaman zaman eşcinsel yönelimde olduğu konuşulmuştu. Sanatçı G-zone'a yaptığı açıklamada 'Eşcinsel değilim. Dedikoduların sebebi, hayatımı heteroseksüel olduğumun üzerine basa basa yaşamamam olabilir.' demiş.

2. Özcan Deniz

2. Özcan Deniz

Erol Köse'nin Twitter üzerinden Özcan Deniz'e eşcinsel odluğunu söylemesi üzerine Deniz'in cevabı da gördüğünüz gibi.

3. Murat Boz

3. Murat Boz

Giydiği bir kostüm sebebiyle eşcinsel olduğu iddia edilmişti Murat Boz'un. Onun cevabı da şöyle: “Ben şarkı söyleyen bir adamım. Diyelim ki geyim ya da biseksüelim, bu neyi değiştirir? Hem bundan kime ne? Gayliği kötü bir yafta gibi görüp, prestij kaybı yaşatmak için söylüyorlar. Ama rahatsız olmuyorum. Çünkü gay olmanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum.'

4. Bendeniz

4. Bendeniz

Bendeniz'e de 'Lezbiyen misiniz?' sorusu yöneltmiş ve şu cevabı vermiş: 'İçimde yaşadığım şeyi çözemedim. Sanırım hayatım boyunca da bunu çözemeyeceğim. Çözen biri varsa gelsin karşıma. Kimse ne yaşayacağını bilemez. Bir kadın bir kadına; bir erkek bir erkeğe aşık olabilir”

5. Uğur Yücel

5. Uğur Yücel

Uğur Yücel ise eşcinsellik iddialarının sadece bir dedikodu olduğunu söylemiş ve “Bu dedikoduyu çıkaranı biliyorum” demekle yetinmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kenan İmirzalıoğlu

6. Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu, bu iddiaya Zeynep Beşerler ile birlikte olduğu zamanlarda cevap vermiş: “Bu camiaya girdiğimde ‘playboy’ olarak anılmayayım diye kızlarla bile görüntülenmekten çekindim. Ben böyle davranırken çok kötü bir dedikodu yayıldı. Yanlış anlaşılmasın, kimseyi kınadığım falan yok. Kul hakkından korkarım. Olur ya, bir gün çocuğum olur ve o eşcinsel olabilir. Ama ben buyum be kardeşim. Hem öyle olsam niye saklayayım ki?”

7. Özlem Tekin

7. Özlem Tekin

Rock müziğinin sert kızı Özlem Tekin'e 'Hiç lezbiyen derler korkusu yaşamadınız mı?” sorusu sorulmuş. Cevap aynen şöyle: “Hayır hiç bir zaman. Ayrıca lezbiyen olmak neden korkutucu bir şey olsun ki!”

8. Koray Candemir - Serkan Çeliköz (Kargo)

8. Koray Candemir - Serkan Çeliköz (Kargo)

Amerika'da aynı evde yaşayan ikili için eşcinsel çift oldukları iddia edilmiş. Candemir'in cevabı ise Twitter'dan şu şekilde olmuş: “Hastalıklı beyinlerden sağlıklı düşünceler çıkmaz. Onların bahsettiği yakınlıkla bizimkisi çok farklı. Bir de biz New York’ta değil, Seattle’da yaşadık.”

9. Tarkan

9. Tarkan

Eşcinsel olduğu en çok konuşulan ünlülerden biri de şüphesiz Tarkan. Yıllar önce yaptığı açıklamada şöyle demiş Megastar: 'Çok açıkça söyleyebilirim, zaman zaman hayatımda kendimle ilgili, emin olmadığım taraflar oldu. Çok derin buhranlar yaşadım, kafam çok karışmıştı kendimle ilgili, bu konularla ilgili. Kendimi bulmaya çalışıyordum. Geçmişime dönüp baktığımda, bütün bunların çocukluğumla ilgili olduğunu anladım. Tek tek yaralarımı sarıp iyileştirmeye karar verdim. Beş senedir psikoloğa gidiyorum ve yeniden doğduğumu hissediyorum. Ben insanlara şarkılarımı, şu anda olduğu gibi benliğimi, varlığımı sunuyorum. Geçmiş geçmiştir. Hiçbir şeyi inkâr da etmem, yalan da demem. Ama bir yere kadar. Herkes sınırını bilmeli. Eşcinsel falan değilim, hiçbir zaman da olmadım ve Bilge'yle ilişkimiz de yalan değil. Bu mevzu, bu röportajla birlikte kapansın istiyorum artık...'

10. Zeki Müren

10. Zeki Müren

Sanat Güneşimiz yıllar önce verdiği bir röportajda şu sözleri söylemiş: 'Eşcinsel anlamında kullanılan 'gay' sözcüğünün lugat anlamı 'neşeli'.Sanat anlamında dünyanın ünlülerini tetkik ettim. Yüzde 80'i, hatta daha fazlası gay. Demek ki iki ruhu da taşıyor. Ben buna hata demiyorum, ruh zenginliği diyorum...'

Müren'in orta yaşlarındayken, Kürşat Bey ile büyük bir aşk yaşadığı da biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1156
346
211
178
133
103
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?