Görüş Bildir
Haberler
Ertuğrul Özkök, Koronavirüs'e Yakalandığını Duyurdu: Halaydan Önce Kapmış da Olabilirim

Ertuğrul Özkök, Koronavirüs'e Yakalandığını Duyurdu: Halaydan Önce Kapmış da Olabilirim

Batuhan
21.10.2021 - 08:57

Hürriyet yazarı Ertuğrul ÖzkökDiyarbakır ziyaretinin ardından Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu. Gazeteci İsmail Saymaz ile halay çekmesiyle gündeme gelen Özkök, 'Acaba halay çekerken mi yakaladı derseniz, daha önce kapmış da olabilirim'  dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özkök, 'Cüneyt Özdemir dedi ya... 'Bu kadar kötü halay çeken birini polis tutuklamalı...' Polise gerek kalmadı, COVID-19 kelepçeledi. İlk işaret bir hapşırıkla başladı. Hafif bir burun çekme... Hepsi o kadar... Diyarbakır’dan döner dönmez bir test yaptırdım. COVID-19 pozitif çıktı... Yani Covid’im...

"Bu ülkeye huzur ve barış gelinceye halay çekmeye devam edeceğim"

"Bu ülkeye huzur ve barış gelinceye halay çekmeye devam edeceğim"

Durumum şu: Ateş 38.6-38.8 arası gidip geliyor. Burnumun akması durdu. Herhangi bir ağrım, halsizliğim yok. Koku alma duygum yerinde... Arkamda ise şu var: İki Sinovac aşısı... İki BioNTech aşısı... Ancak ikinci aşıyı bir hafta önce yaptırmıştım. Diyeceğim... İki aşı yaptırsanız da maskenizi çıkarmayın. Ben Diyarbakır’da maskeyle dolaştım. Fotoğraf çektirirken bile maskemi çıkarmadım. Acaba halay çekerken mi yakaladı derseniz, daha önce kapmış da olabilirim.' ifadelerini kullandı.

Özkök ayrıca kendisine gelen eleştirilere de, 'Bu ülkeye huzur ve barış gelinceye kadar zeybek oynamaya, horon tepmeye, vals yapmaya... Ve özellikle de halay çekmeye devam edeceğim. Çünkü savaşmak için elimde nefret silahım yok...' sözleriyle yanıt verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın