Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Erkeklerin, Kadınlar Hakkında Deli Gibi Merak Edip Bir Türlü Çözemediği 14 Soruyu Cevaplıyoruz

etiket Erkeklerin, Kadınlar Hakkında Deli Gibi Merak Edip Bir Türlü Çözemediği 14 Soruyu Cevaplıyoruz

Arzu Semender
14.11.2017 - 02:56 Son Güncelleme: 14.11.2017 - 13:21

İnsan, merak duygusuna sahip bir canlı. Her şeyi bilmek, her konu hakkında fikir edinmek istiyoruz. Belki de bu yüzden iki ayrı cins olarak varız; işler biraz daha kolaylaşsın diye. Ancak görünen o ki, her iki taraf da birbirleriyle ilgili her şeyi çözebilmiş değil. Özellikle erkeklerin kafasında, kadınlarla ilgili çok fazla soru var; daha doğrusu deli gibi merak ettikleri şeyler var. Biz bazılarını bulduk, altına da cevapları yazdık...

1. "Kadınlarla bir araya geldiğinizde ne konuşuyorsunuz?"

En çok merak edilen soruların başında geliyor. Valla ne konuşalım, havadan sudan. Makyaj da konuşuyoruz, işlerimizden de bahsediyoruz, gündemi de yorumluyoruz. Hatta inanır mısınız, bazen sizden daha az dedikodu yapıyoruz.

2. "Balyaj mı diyolar, röfle mi diyolar bi şeyler var ya... Ne oluyor onlar tam?"

2. "Balyaj mı diyolar, röfle mi diyolar bi şeyler var ya... Ne oluyor onlar tam?"

Bunları karıştırmanız normal, tamam. Şöyle açıklayayım: Röfle uygulamasında, saç tonu bir miktar açılıyor ve üstüne sık aralıklarla daha açık tonda çizgi çizgi renk uygulanıyor. Balyaj olayında ise doğal saç renginin üstüne, özellikle uçlara doğru tutam tutam renk açma işlemi yapılıyor. Siz kafanız karışırsa yine bir kadına danışın en iyisi.

3. "Oranıza da ağda yaptırıyor musunuz? Şeyinize yani?"

Genital diyebilirsiniz, illa çirkinleşmek gerekmiyor. Hatta ağdacılar o bölgeye 'Paket' diyorlar. Evet yaptırıyoruz. O esnada çektiklerimizi de anlatmak mümkün değil ama insan alışıyor o acıya bir süre sonra. Bunu yaşamak istemeyenler de lazer yaptırıyor, bi daha istenmeyen tüy çıkmıyor.

4. "Siz şimdi regl oluyorsunuz ya, her ay o kadar kan kaybedip nasıl ölmüyorsunuz?"

Çünkü o kanama, sizin tahmin ettiğiniz gibi bir bıçak kesiği tarzı, damardan fışkıran bir kanama değil. Rahim iç tabakasındaki dokular, her ay kendini yeniler ve kan yoluyla dışarı atılır. Yani regl döneminde atılan kan, karından falan gelmiyor; doğrudan rahimden geliyor. Ortalama olarak da 30-40 ml kan kaybediyoruz ama vücut bunu üretiyor zaten.

5. "Duş yaparken falan ayakta işiyor musunuz?"

Böyle bir saplantımız yok ama gelirse de niye tutalım? Hayatımıza kattığı bir şey olmadığı gibi eksilttiği bir yanı da yok. Asıl siz oturarak işeyebiliyor musunuz? Biz de bunu merak ediyoruz.

6. "Çantanızda ne var öyle bir sürü, ne koyuyorsunuz içine?"

6. "Çantanızda ne var öyle bir sürü, ne koyuyorsunuz içine?"

Allah ne verdiyse koyuyoruz. En temel olanları anahtar, telefon, cüzdan tabii malum. Olsa iyi olur dediklerimiz makyaj çantası, hijyenik ped, şarj cihazı, kulaklık. Her ihtimale karşı bulunanlar ise sakız, çakmak. Koyup da unuttuklarımız var bir de, onlar da genellikle küpe, bileklik, kolye gibi takılar.

7. "Biz seyrediyoruz da peki siz porno seyrediyor musunuz?"

Sizin gibi değiliz canım, orası kesin. Bizim de arada baktığımız olmuştur ama bunun için vakit ayırıp program yapmıyoruz. Çünkü erkekler baya bir hazırlık yapıyolar.

8. "Bizden hoşlandığınızı gülümsemeyle belli ediyorsunuz di mi? Güldüyseniz seviyorsunuz demek, di mi?"

Değil. Yani illa bi kadının gülmesi, sizden hoşlandığını ya da sizinle ilişki kurmak istediğini göstermez. Daha doğrusu, bunu tek gösterge olarak kabul edip konuya abanmanız gerekmez. Size gülen her kadın, sizi erkek arkadaşı olarak istiyor demek değildir.

9. "Memeleriniz olduğu için çok şanslısınız, arada elliyor musunuz?"

Sizin aklınızda tuttuğunuz kadar biz kendi organımızı hatırlamıyoruz. Yani 'Aaa memem var, hemen elleyeyim' gibi bir durumumuz yok. Memeli olmak size dışardan cazip geliyor herhalde?

10. "Siz bir erkekte ilk olarak nereye bakıyorsunuz peki?"

Bu konuda aramızda bir fikir birliği yok ama şunu demek de yanlış olmaz: İlk önce bütünsel olarak boyuna, posuna bakıyoruz; popoya, omuzlara, dişlere ve ellere bakanlar olarak aramızda ayrılıyoruz. Tabii bunların hepsi, konuşana kadar geçen süre. Daha sonra zeka devreye giriyor.

11. "Kızlar pahalı arabalara bayılıyor mu gerçekten?"

11. "Kızlar pahalı arabalara bayılıyor mu gerçekten?"

Güzel şeyleri herkes sever elbette ama bizim 'Pahalı arabası varsa on numara adamdır' gibi saçma bir tümevarım durumumuz yok. Hatta yeri gelmişken söyleyelim: Arabayla adam olunmuyor!

12. "Neden efendi adamlar varken gidip piç adamların peşinden koşuyorsunuz?"

12. "Neden efendi adamlar varken gidip piç adamların peşinden koşuyorsunuz?"

Böyle seçimler genellikle kadınların hayatındaki geçiş dönemleridir. Ciddi bir ilişkiden çıkmış olabilir ya da ciddi bir ilişkiye kendini hazır hissetmiyor olabilir. Piç dediğimiz arkadaşlarımız genellikle eğlenceli, kafa yormayan ve zevk veren tipler oluyor. Bunlardan da genellikle bir cacık olmaz ama işte bazen tercih sebebi olabiliyorlar.

13. "Soyunma odasında birbirinize çıplak görünüyor musunuz? Utanma falan olmuyor mu?"

13. "Soyunma odasında birbirinize çıplak görünüyor musunuz? Utanma falan olmuyor mu?"

Yoo, olmuyor. Kadınlar üstünü çıkartıp giyiyorlar, bu normal. Utangaç olsanız bile, bir süre sonra alışıyorsunuz ve bu sefer de utanmak anormal gelmeye başlıyor. Hamamda da öyleyiz biz mesela.

14. "Önemli olan boyu mu, işlevi mi?"

14. "Önemli olan boyu mu, işlevi mi?"

Vallahi, şimdi ikisinden birini seçip kalbinizi kırmak istemiyorum ama bazı gerçekleri de konuşmamız lazım. İşlev konusu elbette önemli yoksa doğa bizi böyle programlamazdı. Fakat her şey de görev icabı değil, biraz da işin keyif kısmı var. O yüzden ikisi de önemli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2565
1330
798
263
234
160
120
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray Altinay

erkekleri aşağılayıcı ve abaza yerine koyan bir yazı yazmak sana ne kazandırdı? Soruların saçma, yanıtların emin ol daha saçma. soruların bir kaçı sadece ilg... Devamını Gör

Serhadi Çelebi

😂 😂 😂 süpersin dostum

verita

Sanıldığı gibi kadınlar piç erkeklere aşık olmazlar. Sadece daha girişken, tatlı dilli tipleri beğenebilir. Yoksa neden beni aldatabilitesi yüksek bir erkeği... Devamını Gör

verita

Editör duşta işeyince bütün kadınların duşta işediğini falan zannetmeyin, küçükken böyle bir şeyin günah olduğu ve cin çarpacağı söylenmişti doğru veya değil... Devamını Gör