Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Boşandıktan Sonra Yaşadığı Izdırap(!) Dolu Süreç ile İlgili 14 Gerçek

etiket Erkeklerin Boşandıktan Sonra Yaşadığı Izdırap(!) Dolu Süreç ile İlgili 14 Gerçek

Evlilik demirden leblebi; çiğneyebilene helal olsun. İnsan her zaman şanslı olmuyor, evlilik için de bu geçerli. Boşanmak ise herkes için zor bir süreç. Ancak erkekler daha mı değişik atlatıyorlar ne? Bakalım sizin de tanıdığınız boşanmış adamlar arasında bunları yaşayanlar var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Boşanma travmasını yaşayan erkek, ilk hafta pek bir şey anlamaz. Sonraki günler yalnız kaldığında gizli gizli üzülür, sanki üzülmek ayıpmış gibi...

Yapılan araştırmalara göre bir erkek için en büyük travma babasını kaybetmek, ikincisi de boşanmak.

2. Sonra yavaş yavaş yüzüğü çıkartmak, çıkarttıysa satmak, sattıysa parasını yemek gibi düşünceler beyinde duhul olmaya başlar.

'Keşke evlenirken ucuza kaçmasaydım' dedirten anlar

3. Üzülme süresini (1 hafta) tamamlayan erkek, kendini ortamlara adeta akıtır, deli bozuk gibi bir o yana bir bu yana gider.

Geçmiş olsuna gelecektik daha?

4. Hayatında eksilen şefkat yoğunluğunu annesi ile gidermeye çalışır, hatta "Seni dinlemedim anacım" diye günah da çıkartır.

'O kadar dedim, o kız seni üzer dedim. Demedim mi? Dedim'

5. Evde yalnız başına ve özgürce gaz çıkartarak televizyon seyretmek en büyük keyiflerinden biri olmuştur. "Şu kanalı değiştirsene" diyen kimse olmadığı için mutlu olur.

Kanepeye yapışanlarda bugünkü konuğumuz Oğuz Duloğlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok güzel yemek yaptığına ilk önce kendini, sonra da çevresindekileri ikna eder. Et kızartmak ve menemen yapmak ona göre büyük bir şeflik göstergesidir.

'Hımm bu yumurtayı bir de soya sosuyla denemek lazım'

7. Gönül kapılarını bir süre kapattıktan sonra (2 hafta) yavaş yavaş arayışlara girmeye başlar. Internetten birileriyle flört etmek onun için biçilmiş kaftandır adeta.

'Ben nickimi hırçın delikanlı yapayım da nolur nolmaz'

8. Arada bir kafası gidip gelir. Bazen evde onu bekleyen bir karısı var zanneder, bazen de yalnızlığına methiyeler düzer.

Yandı bunun kafa, alın bunu burdan.

9. Dizginlerinden kurtulmuş bir at gibi cinsellik yaşayama başlar. Evdeki karısına yapmadığı şeyleri, yeni tanıştığı kadınlara yapmak konusunda maşallah hiç çekinmez.

'Bi de şöyle dur, ben dolabın üstünden atlıyım?'

10. Kendine bakmaya başlar, bir heves gidip spor salonuna yazılır. Az biraz toparlanınca da kimseleri beğenmez.

'Bizim muhasebeci Fahri'den mi bahsediyosun? Ha o koca götlü ya, göbeği falan var. Bi de bana bak!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gece gezmelerini hiç pas geçmez. Yıllarca sabit bir noktaya bakan gözleri, mekanlarda bukalemun gözü gibi dönmeye başlar.

'Ben sizi dinliyorum Begüm Hanım, o tarafa baktığıma bakmayın'

12. Sağda solda "Bi daha evlenmek mi? Aman aman Allah korusun!" şeklinde bağımsızlık açıklamalarını yapar. Görenler bu gamsızlığa hayret eder.

'Abi boşversene ya, nereye gidiyoruz şimdi Çeşme mi Bodrum mu?'

13. Tek kişilik cumhuriyetinin kralı olduğunu ilan eder kendine. Boşanmak konusunda neden bu kadar geç kaldığını düşünür durur.

'Keşke kendimle evlenseydim en baştan ya'

14. Yeterince rahatladıktan sonra (en fazla 2 sene) hiçbir şey olmamış gibi yeniden evlenir. Tabii ki daha büyük bir düğünle, daha fazla şevk ve arzuyla...

'Ben evlilik adamıyım Sami, geçti bizden o işler'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
446
257
131
104
44
30
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Olcay Akkuş

8 ay oldu boşanalı eşimden annemin yanında kalmaya başladım 27 yaşındayım 4 yaşında oğlum var erkek olduğum halde maalesef bu maddelerin hepsi bu kadar çabu... Devamını Gör

Melike güven

Sonunda pişman olacağını düşünerek okudum. Yok istediğimi alamadım burdan

Pasif Kullanıcı

What do you want?

sensizsinema

Çok canlı, hayat dolu ve eğlenceli bir arkadaşım vardı. Birkaç senedir çıktığı kızla ayrıldığında acısını çekti. Yolda yürürken önümden geçse görmüyordu, bom... Devamını Gör