Görüş Bildir
Haberler
Erkek Arkadaşınızın Aklını Başından Alacak Pek Değerli 13 Hediye

etiket Erkek Arkadaşınızın Aklını Başından Alacak Pek Değerli 13 Hediye

mignon
26.06.2015 - 18:45 Son Güncelleme: 26.06.2015 - 22:19

Sevgililer gününe daha çok var diye kafanız rahat geziyor olabilirsiniz. Ama daha bunun yıl dönümü, doğum günü hatta abartan çiftler için tanışma günü kutlamaları hediyeleri var. 😂

Ekonominizi sarsmadan hem de kendi emeğinizle sevgilinizi bu özel günlerde mutlu etmek inanın sandığınızdan daha kolay. 

Üstelik kendi ellerinizle yapacağınız hediyeler onun için EN DEĞERLİ hediye olacak. Öyle suratını bükerse koşarak uzaklaşın derim ben.

İhtiyacınız olan, biraz yaratıcılık ve el becerisi ama sadece çok çok az!

İşte buyurun erkek arkadaşınızı mutlu edecek hediye önerileri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkek arkadaşınıza sıradan bir hediyeyi özelleştirmek pek mümkün!

1. Erkek arkadaşınıza sıradan bir hediyeyi özelleştirmek pek mümkün!

Gezmeye doyamayan bir sevgiliniz varsa matara tam ona göre bir hediye olacak! Kamptan, festivale her daim yanında taşıyacağı matarasında neden sizin imzanız olmasın. Dışarıdan aldığınızda ufak bir hediye gibi gözükecek matarayı erkek arkadaşınızın zevkine göre şekillendirebilirsiniz. Emin olun yanınızda siz olmasanız da matarası hep sizi hatırlatacak.

Fotoğraftaki gibi, evde kullanılmayan promosyon çıkmış ya da internetten ucuza alacağınız matarayı farklı renklerdeki derilerle erkek arkadaşınızın tarzına uydurabilirsiniz.

2. Eğlenceli sevgiliye eğlenceli cep mendili!

2. Eğlenceli sevgiliye eğlenceli cep mendili!

Şu sıralar eğlenceli damgalar pek moda. Bıyık, gözlük, çapa artık canının ne istiyorsa bu desenleri bir damga haline getirmek sandığınızdan da basit.

İstediğiniz bir kumaş çeşidini mendil boyutunda kesin kenarlarını makinede çekin. Ardından fotoğraftaki gibi 3 mm maket kartonlarından istediğiniz şekli kesip eski bir film kutusu üzerine ya da rahat tutabileceğiniz bir silindir üzerine yapıştırın. Ardından bir çay tabağına istediğiniz renkte kumaş boyası dökün ve üzerine bir parça keçe koyun damganızı boyaya batırıp, mendile basabilirsiniz.

3. Yastık deyip geçmeyin biraz renk katın!

3. Yastık deyip geçmeyin biraz renk katın!

Sevgiliniz tam bir Star Wars, Marvel, Disney hayranı olabilir. Bu karakterlerin şablonlarından edinin. İster satın alın ister kendiniz keserek yapın. Beyaz yastık kılıflarının üzerine renkli ya da siyah olarak kalıpları çıkarın. İşte sevgilinizin hiç yanından ayıramayacağı bir başka hediye daha.

4. Odanın bir köşesine kendi dokunuşunuzu bırakın.

4. Odanın bir köşesine kendi dokunuşunuzu bırakın.

Çerçeve içerisinde kendi fotoğrafınızı hediye etmek mazide kaldı. Artık daha farklı tasarımlarla sevdiceğinize odasında kendinizi hatırlatabilirsiniz.

İhtiyacınız olan; cam büyükçe bir tabak (kare olması daha kolay çalışmanızı sağlayacaktır), tutkal, sevgilinizin seveceği bir arka plan (eski haritalar, dizi/film kareleri, oyunlardan kareler vs) ve fırça. Arka planları tabağa uygun olarak kesin. Tabağın arka tarafına tutkal sürün ve arka planı düzgünce yapıştırın. İşte bu kadar kolay!

5. Düz kravatlar artık çok demode!

5. Düz kravatlar artık çok demode!

İşe yeni başlayan, ya da hali hazırda çalışan sevgilinize kendi ellerinizle kravat yapabilirsiniz. 

İlk seçenek, eski ince bir kravatını alıp biraz akrilik boya ile boyayın. istediğiniz şekilde desenler yapabilirsiniz.

Bir diğer seçenek ise, eğer örgü ile aranız iyi ise ya da ben ne yapar eder öğrenirim derseniz, örgü kravatlar oldukça moda. Ancak satın almak yerine ellerinizle bir kravat örebilirsiniz.

İşte adımlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkeklerin en sevdiği şey: ufacık tefecik içi dolu cüzdancık!

6. Erkeklerin en sevdiği şey: ufacık tefecik içi dolu cüzdancık!

Şu sıralar pek moda olan kartlık gibi olan cüzdanları kendiniz de yapabilirsiniz. Hem sevgilinizin her daim yanında taşıyacağı hem de kullanıp sevebileceği bir hediye olacak.

Bir parça, sevgilinizin zevkine uygun olacak çeşitte deri alın, iki dikdörtgen kesin.(kredi kartlarından faydalanarak ölçü alabilirsiniz.) Bir dikdörtgenin uç kısmını istediğiniz şekilde kesin. İki parçayı birbirine dikin.

7. Bir bavul dolusu sevdiği şeyler!

7. Bir bavul dolusu sevdiği şeyler!

Evet yapması biraz uğraştırıcı ama görünüşü ve düşüncesi bir harika! Eski bir bavula kontraplaktan bir kalıp koyun. Kalıbın içerisine koyacağınız ürünlerin büyüklüklerine göre boşluklar oluşturun. 

Sevgilinizin ilgi alanlarına göre ürünleri (çakı, yiyecek, alkol vs) bavul içerisine yerleştirin. Kontraplaklara ufak çıtçıtlar koyun ve birer deri parçasıyla birleştirin. 

Evet balta benim de tercihim değil ama sevgiliniz dağa çıkıp kamp yapmayı seven cinstense balta bile işe yarayabilir.

8. Bira aşığı sevgilinize aşkını tazeleyecek bardak altlıkları!

8. Bira aşığı sevgilinize aşkını tazeleyecek bardak altlıkları!

Dünyanın en minik hediyesi olarak gözükebilir ancak bira seven sevgilinize yapılabilecek en mantıklı hediye (: 

6'lı bira paketlerindeki markaları ya da logoları kesin. 5 mm'lik maket kartonunu 5x5'e kare şeklinde kesin. Aynı boyutlardaki keçeleri üzerine yapıştırın. Ardından kestiğiniz logoları üzerine yapıştırın.

* Sevgilinizin sevdiği başka resimlerle de bu bardak altlıklarını yapabilirsiniz.

9. Eğlenceli sevgiliye eğlence sepeti!

9. Eğlenceli sevgiliye eğlence sepeti!

Evet normalinden biraz daha pahalı olabilir ama tamamen içeriğine bağlı. Büyükçe bir bira bardağı ya da saksı içine saman kağıtlarından bir top yapın. Tahta çubuklara sevgilinizin sevdiği atıştırmalıkları ve içecekleri (ufak boyutlarda olanları) takın. (yapıştırın, bantlayın ya da paketinden geçirin) Hepsini saman kağıdına geçirin ve sabitleyin. Üzerini kurdelelerle süsleyebilirsiniz.

10. Gezgin sevgiliye gez-kazı harita!

10. Gezgin sevgiliye gez-kazı harita!

Sevmeyi gezen sevgilinizin duvarını süsleyecek hem çok kolay hem göz kamaştırıcı bir hediye. 

Kazı kazanların üzerindeki maddeyi hazırlamak çok kolay. İstediğiniz renkteki metalik boyayı biraz bulaşık deterjanı ile karıştırıp kazınacak bölgeye sürüyorsunuz.

İstediğiniz büyüklükte bir dünya haritasını kazı kazan karışımı ile dikkatlice boyayıp kurumaya bırakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Popi ipad'lere popi kılıflar 😝

11. Popi ipad'lere popi kılıflar 😝

Ajanda şeklinde ipad kılıfı yapmak çok kolay. Profesyonel gözüken kılıfa sevgiliniz bayılacak!

Fotoğraftaki gibi sert mukavvayı ipadinize uygun olarak kesin. Siyah deri görünümlü yapışkanlı kağıda yapıştırıp sabitleyin. İçerisine kurdele ile yuva yapıp üzerini kaplayın. Dışına lastik takmayı unutmayın.

12. İstek kuponları (:

12. İstek kuponları (:

Sevgilinizin sevdiği şeyleri düşünerek ona istek kuponları hazırlayabilirsiniz. İstek kuponlarının içerisine ilişkinizi canlandıracak maddeler de ekleyebilirsiniz. Emin olun siz de en az onun kadar eğleneceksiniz.

13. İçindeki çocuğu her an dışarı çıkarması için!

13. İçindeki çocuğu her an dışarı çıkarması için!

Büyük küçük her erkeğin çocukluk kahramanı legolar neden hayatlarında tekrardan olmasın ki? Ellerinizle rengarenk logolardan kol düğmesi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan bir miktar lego, kol düğmesi aparatı (düğmecilerden bulabilirsiniz) silikon ya da yapıştırıcı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
536
101
58
47
42
40
38