Görüş Bildir
Haberler
En Son Ne Zaman Mastürbasyon Yaptığını Tahmin Ediyoruz!

etiket En Son Ne Zaman Mastürbasyon Yaptığını Tahmin Ediyoruz!

Begüm
15.01.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım en son ne zaman mastürbasyon yapıp zevkin doruğuna ulaştın, öğrenelim!

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Genellikle tek mi uyursun yoksa biriyle birlikte mi?

3. Peki bugünlerde libidon 10 üzerinden ne kadar yüksek?

4. En son ne zaman seksi bir rüya gördün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Seni şu an en çok hangi hediye mutlu eder?

6. Hangi odada bir gece geçirmek isterdin?

7. Şu an hoşlandığın kişi "ev boş" diye mesaj attı, tepkin ne olurdu?

8. Seni yatakta en çok ne heyecanlandırır?

Dün belki dünden de yakın!

Evet sen orgazm olmaya bayılıyorsun, bu senin için bir tutku gibi. Her zamna libidon da oldukça yerinde ve yüksek! O yüzden de mastürbasyon senin için garip bir şey değil, hatta su içmek kadar normal bir aktivite. Kendinle ilgilenmeyi, kendini mutlu etmeyi çok ama çok seviyorsun. Senin zaten kimselere de ihtiyacın yok ama hayatında biri olsa bile yine de yaparsın, eminiz.

1 hafta önce!

1 hafta önce olan olmuş, sen de çok rahatlamışsın. Tam olarak sana mastürbasyon insanısın diyemeyiz ama yine de kendini mutlu etmeyi ve andan zevk almayı seviyorsun o yüzden de libidon çok yükselirse hemen mastürbasyon yapıyorsun. Yine de çok abartıya kaçmıyorsun. Her şeyi yerinde yaşama taraftarısın. Partnerinle sevişmeyi mastürbasyona tercih edersin ama bazen şartlar hep istediğimiz gibi olmuyor. Sen de bu ikili arasındaki dengeyi süper tutturmuşsun, tebrikler!

3 ay önce!

Senin şöyle bir için geçmiş resmen... Çünkü mastürbasyon geçmişine baktığımızda onu pek de yakında göremiyoruz. Mastürbasyon pek senlik bir şey de değil gibi duruyor. Bir de öyle hep yüksek bir libidoya da sahip değilsin anlaşılan. Sen genelde partnerinden bekliyorsun çoğu şeyi. Sevgi ve seks paylaştıkça güzeldir diyorsun. Öyle çok için yanmadıkça mastürbasyona da yanaşmıyorsun.

Yıllar yıllar önce...

Evet biz bile senin en son ne zaman mastürbasyon yaptığını bulamadık... Üzerinden öyle bir zaman geçmiş ki senin bile unuttuğuna eminiz. Şöyle aradık taradık ama hiçbir şey çıkmadı. Mastürbasyona resmen 'Ne gerek var?' şeklinde bakıyorsun. Oysa bir denesen seveceğine de eminiz ama hadi neyse...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
25
19
10
10
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

1 hafta önce.

cansu ersan

3 ay önce! 3 ay önce! Senin şöyle bir için geçmiş resmen... Çünkü mastürbasyon geçmişine baktığımızda onu pek de yakında göremiyoruz. Mastürbasyon pek senli... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Yıllar yıllar önce çıktı ama... 😊