Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Padişaha Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

etiket En Sevdiğin Padişaha Göre Karakterini Analiz Ediyoruz!

Lousia
08.05.2018 - 13:47

Aşağıdaki padişahlardan en sevdiğin ismi seç, senin karakter analizini yapalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

En sevdiğin padişahı seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lider Ruhlu!

Lider Ruhlu!

Bize göre senin en baskın özelliğin lider ruhlu oluşun! Ufak bir beylikten kocaman bir imparatorluğa giden yolu açmak, tabii ki hiç de kolay değil. Bir ülkenin kurulmasını sağlayan bir ismi de seçtiğine göre sanırım sen de bu özelliğinden dolayı bu ismi seçtin. ''Zoru başarmam kolay, imkansız biraz zaman alır.'' diyenlerdensin. Bunun dışında Osman Gazi, insanlara yardım etmeyi seven, sosyal yönleri de gelişmiş bir isimdi. Senin de öyle olduğunu tahmin ediyoruz.

Cesur!

Cesur!

Bize göre sen oldukça cesur birisin. Savaş meydanında ölen ilk padişah olan I.Murad'ı seçmen bunun en büyük kanıtı. İstediğin şeyler için yorulmak bilmek bir enerjiyle mücadele edebilir, gerekirse hayatından bile vazgeçebilirsin. Tüm bunların dışında da entelektüel bir yönünün olduğunu da söyleyebiliriz. Özel bir kütüphanesi olan ilk padişahı da örnek aldığına göre, okumak hayatında önemli bir yerde duruyor.

Özgürlüğüne Düşkün!

Özgürlüğüne Düşkün!

Bize verdiğin yanıta göre özgürlüğüne düşkün biri olduğunu söyleyebiliriz. Öyle ki, esir düşmeyi en kötü şeylerden sayan bir padişahı kendine rol model olarak edinmişsin. Özgürlüğünü kaybetmek, bu dünyada yaşayabileceğin en kötü şey sana göre. Bir yandan da cesursun, yapılmaz denilen şeyleri yapmak istiyorsun. Sonuç ne olursa olsun denemekten de hiç vazgeçmiyorsun.

Kurtarıcı!

Kurtarıcı!

Bize verdiğin yanıta göre sen hayat kurtaran birisin. Tıpkı Çelebi Mehmet gibi! Ülkeyi yıkılmaktan kurtaran bir padişahla oldukça ortak noktanız var. Zaten sen de bu özelliklerini bildiğin için onu kendine örnek almayı seçtin. Çevrendeki zor durumda olan insanlara yardım ediyor, onların dertlerine çözüm buluyorsun. Olmazları oldurmaya çalışıyorsun her zaman. İnsanlar senin desteğine her zaman ihtiyaç duyuyor, oldukça güçlü ve akıllısın aynı zamanda.

Bilge!

Bilge!

Bize verdiğin yanıta göre sen oldukça entelektüel birisin. Okumayı seviyor, kendini geliştirmeye çalışıyorsun. Aynı zamanda değişik hobiler edinmeyi de seven birisin. İnsanlar senin söylediğin sözleri kanun niteliğinde sayacaklar neredeyse. Müthiş bir dehaya sahipsin. Ve bunu cesaretle harmanlayıp, istediğin her şeyi elde etmeye çalışıyorsun. Büyük miktarda da başarılısın.

İnandığı Değerlere Bağlı!

İnandığı Değerlere Bağlı!

Bize göre sen inandığı değerlere oldukça bağlı birisin. İnandığın şeyi savunmaktan vazgeçmeyi hiç sevmiyorsun. Değerlerini sonuna kadar götürecek azim ve kararlılık var sende. Geçmişini unutmayan ve önemseyen biri olduğunu da söyleyebiliriz. Mümkün olduğunca araştırmayı ve öğrenmeyi tercih ediyorsun. Bu yüzden tarih okumayı ve araştırmayı da tıpkı Yavuz Sultan Selim gibi çok seviyor olabilirsin.

Göz Dolduran!

Göz Dolduran!

Bize verdiğin yanıtlara göre sen bir kere tanındığında bir daha kolay unutulmayan, göz doldurucu bir kişiliksin. İnsanların akıllarında giydiklerinden tut eylemlerine kadar, her alanda yer ediyorsun. İdare etmeyi en iyi bilen insanlardansın, hangi alanda olursa olsun. İnsanlar bu yönünden dolayı sana oldukça saygı duyuyorlar. Aldığın görev her ne olursa olsun, ona ölene kadar bir bağlılık göstereceğini garanti ediyoruz.

Yenilikçi!

Yenilikçi!

Bize verdiğin yanıta göre sen her zaman değişimden yana oldun. En sevdiğin padişah seçimi de bunu kanıtlar nitelikte görünüyor. Durumu kurtarmak için koşulları iyileştirmeye çalışan birisin. Değişmesi gereken koşulları iyi analiz ediyorsun. Pratik bir zekaya sahipsin. Tıpkı II. Mahmud gibi. Zaman zaman insanlardan tepki alıyor olsan da, sen aslında yine kendin gibi hareket ediyorsun.

Sanatçı!

Sanatçı!

Verdiğin yanıtlara göre senin sanatçı kişiliğin oldukça yüksek. Aynı zamanda ileri görüşlü ve çeşitli atılımlara açık birisin. Elinden gelse tıpkı II. Abdülhamid gibi tüm imkanlarını seferber edersin. Aynı zamanda da dinine oldukça sadık ve bağlısın. İnandığın değerler uğruna birçok hamle yapıyorsun ve bunları incelikle planlıyorsun. Politik yönün de oldukça gelişmiş, istikbalin için çeşitli siyasi manevralar yapmayı iyi biliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
295
143
73
56
25
19
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ferid aslan

İnsanları kendine kul olarak gören, hitap ederken "kullarım" diye seslenen varlıkları neden sevelim ki bilader? Bunun için daha beterine layıksınız işte!

Anonim

biz cumhuriyet çocuklarıyız.kanla değil seçimle başa gelenleri severiz.

Connor

Burada yöneticilerin halkı sömürdüğünden falan dem vurmuşsunuz. Dönün bir halka bakın bakalım, hak etmiyorlar mı? O zeki ve şanslı azınlık o çoğunluğu sömüre... Devamını Gör