Görüş Bildir
Haberler
En Pinti 3 Burç: Onlardan Canlarını İsteyin, Ama Paralarını Sakın İstemeyin!

En Pinti 3 Burç: Onlardan Canlarını İsteyin, Ama Paralarını Sakın İstemeyin!

Bazı burçlar var ki, onların en belirgin özelliği cebindeki parayı sıkı sıkı tutmaları. Pinti olarak bilinen bu burçlar, bazen kendilerine cömert başkalarına eli sıkı olurken, bazen kendilerine bile cimri olurlar. Gelin bu özellikleri nedeniyle adı çıkmış bu burçlara birlikte bakalım.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kendi zevkleri ve ihtiyaçları söz konusu olduğunda cömertliğiyle tanınan Oğlak burcu, iş başkaları için para harcamaya geldiğinde, tutucu bir yaklaşım sergiler.

Listemizin zirvesinde hiç şüphesiz Oğlak burcu yer alıyor. Kendi ihtiyaçları söz konusu olduğunda cüzdanını sonuna kadar açabilen Oğlaklar, başkaları için harcamaya gelince biraz daha tutumlu davranmayı tercih ediyorlar. 

Kendi yaşam standartlarını yükseltmek için büyük paralar harcamaktan çekinmeyen bu burç, başkaları için harcamak söz konusu olduğunda ise adeta bir hesap uzmanına dönüşüyor.

Oğlak burçları, özellikle maddi konularda oldukça dikkatli ve planlıdırlar. Kendi ihtiyaçları için yaptıkları harcamaları genellikle uzun vadeli yatırımlar olarak görürler. 

Ancak başkaları için yapacakları harcamaları genellikle gereksiz ve fazla bulurlar. Bu yüzden, onlardan bir hediye almayı bekliyorsanız, beklentilerinizi biraz düşürmenizde fayda var.

İkinci sırayı kimselere kaptırmayan Başak burçları, her zaman en iyisini hedeflerken bu süreçte birazcık cimri olabilirler.

İkinci sıramızda yer alan Başak burçları, mükemmelliyetçilikleri ve detaycılıkları ile tanınırlar. Her zaman en kaliteli ve en iyisini ararlar. Ancak bu durum, alışveriş yaparken onları biraz zor bir duruma sokabilir. Başak burçları, en iyi ürünü bulma hırsıyla bazen gereğinden fazla zaman ve enerji harcarlar. Bu süreçte de, alacakları ürün için en uygun fiyatı bulabilmek adına birçok mağaza ve platformda araştırma yaparlar.

Başak burçlarının bu titizliği ve detaycılığı, bazen alışverişlerini biraz zorlaştırabilir. Ancak bu durum, onların mükemmelliyetçi doğalarının bir sonucudur ve genellikle en iyisini elde etmek için biraz daha fazla çaba harcamayı gerektirir. 

Ancak bu süreçte, mükemmel ürünü bulma uğraşı içerisinde, bazen gereğinden fazla para harcamaktan kaçınabilirler. Bu da onları, en pinti burçlar listemizde ikinci sıraya taşıyor.

Ve işte karşınızda sıralamamızın üçüncü basamağındaki burç: Boğa! Bu burç, maddi değerlere olan düşkünlüğü ile bilinir.

Üçüncü sıradaki yerini kimselere kaptırmayan burç ise Boğa. Bu burçtaki insanlar, parayı adeta bir yaşam suyu gibi görürler. Onlar için para, yalnızca bir alışveriş aracı değil, aynı zamanda bir güvence, bir yaşam standardıdır.

Boğa burçları, paralarını yastığının altında tutmayı tercih ederler. Bu, onların parayı birikim yapmayı ve her zaman yanlarında bulundurmayı sevdiklerinin bir göstergesidir. Bu nedenle, 'Yastığımın altında dursun, canlı dursun' sözü onları en iyi tanımlayan ifadelerden biri olabilir.

Kısacası, Boğa burçları, maddi değerlere olan düşkünlükleri ve parayı bir güvence olarak görme eğilimleri nedeniyle astroloji dünyasının en pinti burçları listesinde üçüncü sırayı hak ediyorlar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya

Ne alaka ya mesela ben yay burcunun da cimrisine rastladım yengecin,aslanın hele hele kovanın aman Allahım. Benden uzak nereye yakın olurlarsa olsunlar

KumdanKum

Ben aslan burcuyum ve aşırı cömertim bu yüzden cimri insanı, cömert insanı enayi gibi görenlerden de hiç hazetmem.. Burç değilde kişiden kişiye değişen bir ş... Devamını Gör

Demirel can

Kaynak editörün mabadı