Görüş Bildir
Haberler
En İyi Vpn Uygulamaları

En İyi Vpn Uygulamaları

MobilBeyin
21.11.2016 - 22:22

En İyi Vpn Uygulamaları

İnternetin çok büyük bir bölümüne hemen hemen her cihaz ile erişmek mümkün. Peki normalde, internet sağlayıcınızın izin vermediği sitelere nasıl ulaşacaksınız? Sansürden dolayı ulaşamadığınız siteleri ziyaret edebilmenizi ve internette gizli kalmanızı sağlayacak, en iyi VPN uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

İnternet bağlantı hızınızı bile etkilemeden güvenli şekilde bağlantı kurabileceğiniz VPN Unlimited , gizliliğinizi de korumanıza yardımcı oluyor.

Oldukça hızlı olan ZenMate VPN uygulaması ücretsiz olarak deneme sürümü sunuyor. ZenMate VPN hem internetteki sansürü ortadan kaldırıyor hem de zararlı yazılım ve reklamları otomatik olarak engelliyor.

Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında yer alan ZenMate uygulamasında hız için Bulgaria lokasyonunu seçmenizi öneririz.

Tek tuşla tüm internete erişebileceğiniz Hideman VPN uygulaması, kullanımı kolay ana ekran widgetlarına da sahip.

Verilerinizi gizli tutarak tüm internete erişebilmenize olana sağlayan Hideninja VPN , görsel açıdan başarılı bir arayüze sahip.

En popüler VPN uygulamalarından olan Hotspot Shield VPN , daha önceden masaüstünde sergilediği başarıyı, şimdi mobil cihazlara taşıyor.

Hem güvenli hem de kolay kullanıma sahip Hotspot Shield VPN , başarılı bir arayüzle geliyor.

Kullanımı çok kolay olmasa da, alıştığınızda bırakamayacağınız TunnelBear VPN uygulaması, popüler VPN uygulamalarından biri.

Harita görünümü ile farklı bir kullanım sunan TunnelBear VPN uygulaması, tüm cihazlarda kullanılabiliyor.

Bizzat test edip onayladığımız Hola VPN, kullanabileceğiniz en iyi VPN uygulamalarından biri.

Her uygulama için ayrı ayrı ayarlamalar yapabileceğiniz Hola VPN , hafif çalışma yapısı ile dikkat çekmesinin yanı sıra ücretsiz olması ile kullanıcılarını fiyat açısından memnun ediyor.

SDN – ShiftDelete.Net

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/11/04/e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın