Görüş Bildir
Haberler
En Büyük Hayalini Gerçekleştirmek İsteyenler İçin Bodrum'u Ayağınıza Kadar Getiren Ekip "Bodrum Projeleri"

En Büyük Hayalini Gerçekleştirmek İsteyenler İçin Bodrum'u Ayağınıza Kadar Getiren Ekip "Bodrum Projeleri"

Bodrum, gidip görmeyen ve bilmeyenler için yalnızca bir tatil beldesidir. Ancak Bodrum'a bir kez bile gittiyseniz oranın ne kadar ayrı bir büyüsü olduğunu, toprağının, havasının, denizinin başka hiçbir yere benzemediğini bilirsiniz. Bodrum'un yerlisi diye bir tabir vardır, ülkemizin bu cennet gibi köşesinde 4 mevsimi de yaşayabilen şanslı insanlardır olan. Birçok insanın da en büyük hayalidir Bodrum'a yerleşmek ancak büyük bir cesaret de gerektiriyor bu iş elbette. Eğer bir kere aklınıza girdiyse ve Bodrum'a yerleşmeye niyetlendiyseniz sizi işin ehliyle tanıştırmaya geldik. Sizi, “Bodrum Projeleri” adıyla sektörde bir ilke imza atan o güzel ekiple tanıştıralım. Nedenini, nasılını, kafanızdaki bütün soru işaretlerini bir de onlardan dinleyin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Neden Bodrum?"

"Neden Bodrum?"

Yılın 300 günü güneşli ve meltem esintili havası, sayısız koyları, tarihi dokusu ve begonvil sarılı iki katlı evlerinin yanında, ayrıca büyük şehirde olan tüm markaların, okulların ve hastanelerin yer aldığı Türkiye’nin tek yeri olması, bir de pandemi ve deprem gibi gerçeklerle yüz yüze kalınması Bodrum’u tercih ve cazibiyet merkezi haline getirdi.

"Nasıl yola çıktık?"

"Nasıl yola çıktık?"

Bu gerçeklerden doğan ihtiyaçları ve çözümleri tespit ederek, arz ve talep arasındaki yaklaşık 800 km mesafeyi de bir nevi ortadan kaldırarak “Bodrum Projeleri” adıyla sektörde bir ilke adım atmak üzere yola koyulduk.

Sektörde ilk olan şu: Bir bölgede yer alan tüm konut projelerinin pazarlama ve satış öncesi hazırlığını eksiksiz yapıp, 800 km mesafede başka bir bölgede, tek çatı altında ve o bölgenin adını taşıyan tabelanın arkasında alıcıya sunmamız. 

Kısaca, İstanbul’da sadece Bodrum Projeleri’ni tanıtan bir nevi fuar ve pazar oluşturduk. Bu oluşumu da Suadiye Bağdat Caddesi’nde Bodrum’un her detayını barındıran, tam Bodrumlu bir ofis olarak konumlandırdık. Diğer büyük illerde de çalışmalarımız devam ediyor. Markalaşma sürecimizin tamamlanmasıyla birlikte bayileşme sürecimiz de başlayacak.

"Ne yapıyoruz?"

"Ne yapıyoruz?"

Şu an 63 proje ile Türkiye’nin en büyük Bodrum konut projesi portföyüne sahibiz ve bu sayı artarak devam ediyor. Bu sayı bizi hem motive ediyor hem de ciddi bir sorumluluk yüklüyor. Çünkü biz sadece proje sunumu yaparak konut projesi pazarlaması yapmıyoruz. Bodrum’da yaşayanlar olarak, Bodrum’da yaşamak isteyenlere, Bodrum’u anlatıp, Bodrum’a yerleşmelerine vesile olmak gibi bir misyon yükleniyoruz. 

Büyük şehirlerde herhangi bir projenin pazarlamasını ve satışını yapan firmalara göre sorumluluğumuz çok fazla. Çünkü Bodrum küçük bir yer ve sattığımız konutları alan kişilerle, sıklıkla yüz yüze geleceğiz hatta belki de komşu olacağız. Dolayısıyla yanlış yönlendirme gibi bir riski almamız söz konusu olamaz. Bu yadsınamaz gerçek de, bizleri bu işi daha bilinçli yapmaya sevk ederken alıcıya da güven veriyor. Bizim avantajımız ve bu oluşumda kendimize güvendiğimiz en önemli nokta, Bodrum’u 12 ay yaşayan, her beldenin her açıdan yapısına hakim olan, neresi yazlıktır neresi dört mevsim yaşanabilir, nerede ne vardır; deniz suyu sıcaklığından tutun da rüzgarın yönüne kadar bilen, Bodrum’da ikamet edenleriz.

Aslında evimiz Bodrum’da, işimiz İstanbul’da diyebiliriz. Dolayısıyla, ezbere ve hayale dayalı pazarlama yapmıyoruz. Bu da bize, alıcının ne istediğini direkt anlamamızı ve onu doğru belde ve projeyle buluşturmamızı sağlıyor.

"Nasıl yapıyoruz?"

"Nasıl yapıyoruz?"

Kolay bir karar değil yaşadığınız şehri değiştirmek ve oradan ev almak ancak vakti zamanında bizler de bunu yapmış kişiler olarak empati kurarak alıcıyı dinliyoruz. Onların yaşamayı düşündükleri yerde yaşayanlar olarak karşılarında oturuyoruz ve talepleri dinlerken biz çoktan o kişiye uygun olan beldeyi de projeyi de tespit etmiş oluyoruz. Doğru proje sunumlarını yapan İstanbul ekibimiz, projeleri yerinde görmek üzere müşterimizle beraber Bodrum’a gidiyor ve Bodrum ekibimizce karşılanarak, bir gece de misafir ediliyor. Tüm ulaşım, konaklama ve transfer operasyonları da tarafımızca organize edilip karşılanıyor. Bu da sektörde yapılan başka bir ilktir ve bizim operasyonel ağımızın bir parçasıdır.

Sonuç olarak, müşterimiz, ne yanlış beldelerde yanlış proje gezerek vakit kaybediyor ne de boş yere ulaşım ve konaklama gibi maliyetlere katlanmış oluyor. Bizim de farkımız bu noktalarda ön plana çıkıyor zaten. Karar aşamasını takip eden sözleşme, tapu devri ve para transferleri süreçlerinin de tamamında hem Bodrum’ da hem İstanbul’ da aktif rol alarak sorumluluğumuzu tamamlıyoruz. Kısaca, Bodrum’da yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlere rehberlik ediyoruz. Bodrum hayalini gerçekleştirmek isteyenleri de önce İstanbul’da ofisimize, sonra Bodrum’da evimize kahveye ve sohbete bekliyoruz.

İletişim adreslerini de sizin için aşağıya bırakıyoruz:

  • Web sitesi: www.bodrumprojeleri.net 

  • E-Mail: info@bodrumprojeleri.net

  • Instagram: @bodrum_projeleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın