Görüş Bildir
Haberler
Emniyet Genel Müdürlüğü'den Boğaziçi Açıklaması: Polis 'Aşağı Bak' Değil, 'Aşağıdan' Dedi

Emniyet Genel Müdürlüğü'den Boğaziçi Açıklaması: Polis 'Aşağı Bak' Değil, 'Aşağıdan' Dedi

Batuhan
02.02.2021 - 10:38 Son Güncelleme: 02.02.2021 - 13:38

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), polisin Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine “Aşağı bak” değil, “Aşağıdan, toplu gitmek yok” dediğini bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okula Prof. Dr. Melih Bulu’nun rektör atanmasının ardından başlayan protestolar dün de devam etmişti. Okulun içinde ve dışında toplam 159 kişi gözaltına alınmış, 98’i serbest bırakılmıştı.

Sosyal medyada gündem olan o sloganın çıkış noktası👇

Yol TV, polisin öğrenciye “Aşağı bak, toplu gezmek yok” diyerek gözaltı işlemi yaptığı yönünde video yayınlamıştı. Twitter’da da ‘Aşağı Bakmayacağız’ etiketine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil binlerce kişi destek vermişti.

"Polisimiz yalan virüsüyle de mücadele ediyor"

İçeriğin Devamı Aşağıda

EGM, bugün Twitter hesabından olayın farklı açıdan çekilen bir videosunu yayınlayarak, polisin öğrenciye “Aşağı bak” demediğini kaydetti.

EGM’nin açıklamasında, “Polisimiz pandemi ortamında sadece yasadışı göstericilerle değil, yalan virüsüyle de mücadele ediyor” dendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
54
31
10
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
anck su namun

Ne söylerse söylesin burası muz cumhuriyeti değil hiçbir polisin böyle davranmaya hakkı yok ayrıca terbiyesizler diyen oç arkadaşı kıbıyorum

T C Ahmet Yılmaz

Ne rektörmüş be , onca insana kıyıyorlar.

Leonel 5.Antonyo

bir tarafta ibo showda dansözlüğün hakkını verebilecek şekilde açık giyinip dekolte veremeyen dansöz didem diğer tarafta üstünü başını anadan doğma çıkarıp ... Devamını Gör