Görüş Bildir
Haberler
EMMA WATSON'UN EN İYİ 10 SİYAH VE BEYAZ TERCİHİ

etiket EMMA WATSON'UN EN İYİ 10 SİYAH VE BEYAZ TERCİHİ

Pimood
07.04.2014 - 11:54 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 12:32

Emma Watson stili, 10 siyah - beyaz kıyafet kombini!

Çocukken yıldız olup, hala bu başarısını sürdüren isimlerden birisi de kuşkusuz Emma WatsonHarry Potter film serisiyle başlayan yükselişini, Bale Pabuçları ve Desperofilmleriyle perçinleyen güzel oyuncu, ilk mankenlik deneyimini de Burberry‘nin 2009sonbahar-kış sezonu defilesinde yaşadı. 2013 yılında Empire Dergisi tarafından yapılan ankette, “En Seksi Film Yıldızı” seçildi.

Bugünlerde tekrar tüm gözlerin üzerine çevrilmesinin sebebi ise, bugün vizyona giren Nuh: Büyük Tufan (Noah) filmi. Filmin farklı ülkelerde gösterimlerine katılan güzel oyuncunun performansı kadar, giydiği kıyafetlerde merak konusuydu.

Emma Watson‘ın film gösterimlerinde ve son dönemde giydiği kıyafetleri incelediğimde, en çok göze çarpan detayın kıyafet renkleri olduğunu görüyorum. Sanırım kendisinin en sevdiği renkler siyah ve beyaz. Böyle olunca bende bu renklerle yakaladığı şıklığı sizlerle paylaşmak istedim.

Emma Watson stili, en iyi 10 siyah ve beyaz kıyafet sizlerle! Buğulu bakışlarıyla birleşen siyah ve beyaz renk seçimleri güzelliğine ayrı bir zerafet ve gizem katıyor. Sade makyajı ve doğal yüzüyle her zaman çok beğendiğim Emma Watson‘ı bu kombinleriyle değerlendirmem gerekirse, beyaz bluz siyah pantolon kombini, benim için ilk sıraya oturuyor. 

Sizin en çok beğendiğiniz kombin hangisi oldu?

Kaynak: http://pimood.com/emma-watsonin-en-iy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın