Görüş Bildir
Haberler
Elon Musk'ın Adını ve Cinsiyetini Değiştiren Oğlu Xavier Musk Kimdir? Xavier Musk Neden Gündemde?

Elon Musk'ın Adını ve Cinsiyetini Değiştiren Oğlu Xavier Musk Kimdir? Xavier Musk Neden Gündemde?

Özge Tepe
22.06.2022 - 09:05

Elon Musk'ın oğlu Xavier Musk, babası ile birlikte yaşamadığını ve onunla bağının kalmasını istemediği gerekçesiyle cinsiyet değişikliği talebiyle mahkemeye başvurdu. Aynı zamanda adını da değiştirmek isteyen Xavier Musk'ın mahkeme başvurusu cuma günü sonuçlanacak. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrasında kullanıcılar Xavier Musk hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki Xavier Musk kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Xavier Musk Kimdir?

Xavier Musk kimdir

Xavier Musk, 2004 yılında Elon Musk ve Justine Wilson'ın çocuğu olarak dünyaya geldi. Griffin Musk adında bir ikizi de var.

Xavier Musk'ın 2002 doğumlu Nevada Alexander Musk adında bir ablası vardı. Nevada ne yazık ki 10 haftalıkken ani bebek ölümü sendromundan öldü.

Xavier Musk'ın annesi Justine ve babası Elon, 2008'de boşandı. 2006'da da Damian, Kai ve Saxon isimli üçüzler dünyaya gelmişti.

Elon Musk ve Justine Wilson, 5 çocuğun velayetini paylaşıyor.

Xavier Musk Neden Gündemde?

xavier musk elon musk

Xavier Musk, adını ve cinsiyetini değiştirme talebi ile mahkemeye başvuruda bulundu. Adını Vivian Jenna Wilson olarak değiştirmek istediğini belirten Xavier Musk, cinsiyetinin de kadın olmasını istedi.

Haberler üzerine araştırmalar sürerken mahkemenin cuma günü sonuçlanacağı da öğrenildi. 

Xavier Musk ile ilgili araştırma yapıldığında ise adı artık arama motorlarında Vivian Jenna Wilson olarak çıkıyor. Kim olduğu kısmında ise artık 'Elon Musk'ın oğlu' değil 'Elon Musk'ın kızı' yazıyor.

Özellikle yurt dışı kaynaklarında Xavier Musk ismi haberler yayıldığından beri kullanılmıyor.

Bunlara da göz atın:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın