Görüş Bildir
Haberler
Elkızı 13. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı!

Elkızı 13. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
24.01.2022 - 00:31

FOX TV'nin yeni dizisi Elkızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Zeliha, Cavidan'a öfkeli bir şekilde kızlarını alıp gideceğini söylerken Cavidan ise ona kıyametli kızıyla vedalaşmasını söyler. Cavidan polise Seher'in aslında Melek Bozdağlı olduğunu söylerken oğlunun katilini itiraf edeceğini ekler. Songül Ali'ye çok güzel sevdiğini söylerken Ezo gözü yaşlı bir şekilde Ali'ye kendisini beklememesini ve hikayelerinin artık bittiğini söyler. İşte Elkızı 13. Bölüm (Final) fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Feride Kaytan’ın, yapımını NTC Medya’nın ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, başrolünde başarılı oyuncu Sevda Ergici'nin yer aldığı Elkızı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. En son 12. bölümüyle ekranlara gelen dizi reyting kurbanı oldu ve ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İşte Elkızı 13. final bölüm fragmanı..

Elkızı Son Bölüm Özeti

Elkızı Son Bölüm Özeti

Harun’un galip gelmesinden daha da acısı Ezo’nun Ali ve Songül arasındaki yakınlığa şahit olmak olur. Ali’nin de Songül’e bir şeyler hissettiğini düşünür ama işin Aslı öyle değildir. İlk günkü gibidir Ali. Varsa yoksa Ezo.

Harun herkesi sindirmiştir ama bu defa ayağına gelen fırsatı değerlendirir. Ali’nin Ezo’yu korumak uğruna yapacağı fevri bir hareketi kendi lehine çevirip Ezo’yu Ali üzerinden tehdit eder. Nermin oğlunun bu hastalıklı hallerinden ürkmeye başlamıştır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de tehdit ediliyorlardır. Birileri Cemal’i öldürdüklerini biliyordur! Tüm bunlar yaşanırken Cavidan da yıllar önce öldü bildiği torununun yaşadığını öğrenmiştir. Adım adım torununu bulmaya gidiyordur.

Ezo, Ali için bir şeylere boyun eğdiği noktada Zeliha da her şeyi öğrenir. Kızlarının başı beladadır ve onları alıp kaçmaktan başka şansı yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın