Görüş Bildir
Haberler
Ekrem İmamoğlu: 'Projeler Devletindir, Milletin Parasıyla Parti Projesi Olmaz'

Ekrem İmamoğlu: 'Projeler Devletindir, Milletin Parasıyla Parti Projesi Olmaz'

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler’in temel atma töreninde konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Milletin parasıyla, parti projesi olmaz. Gidersin kendi ilçe başkanlığı binası yaparsın, il başkanlığı binası yaparsın; onun da parti projesi olur. Bu anlayıştan ülkemizin derhal kurtulması lazım” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, kentsel dönüşüme katkı sunmak hedefiyle inşa edilecek çevre dostu “KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler”in temelini attı.

İmamoğlu, açılışta şu açıklamaları yaptı:

İmamoğlu, açılışta şu açıklamaları yaptı:
  • CHP'nin” ya da “İYİ Parti”nin diye nitelemediklerini vurgulayan İmamoğlu, “Projeler devletindir. Kamuya aittir. Millete aittir. 

  • Onun için bilmem ne partinin projeleri diye ortaya atılan kavramlar, bir parti devleti var etmeye doğru gitmektedir. Bu şehrin ve bu ülkenin insanlarını rahatsız etmektedir. Milletin parasıyla, parti projesi olmaz. 

  • Gidersin kendi ilçe başkanlığı binası yaparsın, il başkanlığı binası yaparsın; onun da parti projesi olur. Bu anlayıştan ülkemizin derhal kurtulması lazım. Umarım kurtuluruz

'Devir değişti, değişecek'

'Devir değişti, değişecek'
  • Bizim dosyalarımıza İçişleri Bakanlığı el koydu. Niye? Niye Allah aşkına? Tarihte görülmüş mü pandemi döneminde vatandaşın bağışladığı ve ihtiyacı olan vatandaşlara gitmesi gereken 5 milyon liramızı el koyduğu gibi

  • Bunu hangi memleket, hangi devlet insanla yaşatır Allah aşkına ya? 

  • Devir değişti, değişecek. Bu memleketin zenginliklerinin, bu memleketin nimetlerin, bu şehrin 16 milyon insanına ve bu ülkenin 84 milyon insanına paylaştırılacak bir döneme giriyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rans

Olur mu yağan yağmurda bile akp nin duaları var (!)

Taşınmaz Haber

Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri projesinin temeli atıldı https://www.tasinmazhaber.com/kiptas-pendik-arkatli-evleri-projesinin-temeli-atildi/