Görüş Bildir
Haberler
Ekrem İmamoğlu Hakkında Bir İnceleme Daha Başlatıldı

Ekrem İmamoğlu Hakkında Bir İnceleme Daha Başlatıldı

Batuhan
17.05.2021 - 09:28

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında İçişleri Bakanı Soylu'nun 'Bence suç diyerek' savunduğu türbe incelemesinin yankıları sürerken, İmamoğlu için bu kez 'dezenfektan alımında devleti zarara uğrattığı' gerekçesiyle inceleme başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'in türbesinin dışında elini arkaya bağlayarak yürümesi, görevden alınan belediye başkanlarıyla görüşmesinin ön inceleme konusu yapılmasının ardından, hakkında bir yeni inceleme daha başlatıldı. İçişleri Bakanlığı'nın yeni inceleme konusu dezenfektan alımında devletin zarara uğratıldığı iddiası oldu.

15 bin litre dezenfektan alındı

15 bin litre dezenfektan alındı

Sözcü’den Saygı Öztürk’ün haberine görekoronavirüs pandemesinin ilk başladığı dönemde İBB İhale Yasası'nın 21. Maddesi'ne dayanarak 19 Mart 2020 tarihinde NHP İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nden 15 bin litre dezenfektan aldı. İçişleri Bakanlığı, ihalede usulsüzlük içeren işlemler yapılarak kamu zararına sebebiyet verildiği iddiasıyla İmamoğlu hakkında “Devlet Memurları ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkındaki Kanun”a dayanarak ön inceleme başlattı. Müfettişler, İmamoğlu'ndan savunma istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
50
23
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ozyno

devleti zarara uğratan MELİH GÖKÇEK Mİ? İMAMOĞLU MU :D :D DİNAZORLARI UNUTMAYIN

V for Valkyr

Adamı zorla cumhurbaşkanı yapacaklar :D

gaydırı guppak

bu kadar da yüzsüz olmazsınız be. başkanlık sonrası icraatlerini yeterli bulmamıştım ama mansur başgan aday olmazsa aday ol oyverelim başkan. bu kadarı norm... Devamını Gör