Görüş Bildir
Haberler
Eğitim-Sen Yetkilisi: 'Okullarda Çalışan Personeller Zorla Erdoğan'ın Mitingine Götürülecek'

Eğitim-Sen Yetkilisi: 'Okullarda Çalışan Personeller Zorla Erdoğan'ın Mitingine Götürülecek'

Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Necip Vardal, toplum yararı projesi kapsamında okullarda çalıştırılan İŞ-KUR personellerinin Erdoğan'ın bugün İzmir'de yapacağı mitinge zorla götürüleceğini öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutlarının teslimi, Alsancak Stadı’nın açılışı ve Menemen’de miting düzenlemek için bugün İzmir’e geliyor.  

BirGün'den Aycan Karadağ'ın haberine göre, toplum yararı projesi kapsamında okullarda çalıştırılan İŞ-KUR personellerinin mitinge götürüleceği iddia edildi.

Konu hakkında Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Necip Vardal, “Bugün farklı okullardan bize çok fazla şikâyet geldi. Okullarda çalışan işçileri zorla Menemen’deki mitinge götürmek istiyorlar. Burada işçilerin başlarına herhangi bir şey gelirse kurumlarda büyük sorunlara neden olur. Çünkü izinsiz bir uygulama yapılıyor. Okullarda çalışan personellerin bu baskıyla karşı karşıya kalması kabul edilemez. Pandemi döneminde okullarda zaten sınırlı sayıda hizmetli personel bulunuyor. Bu kişilerin mitinge götürülmesi temizlik başta olmak üzere işleyişi aksatacak' dedi.

İşçilere tehdit iddiası

AKP’li Menemen Belediyesi’nde de personellerinin mitinge katılımı zorunlu tutulduğu iddia edildi. İşçileri Menemen Koyundere Belediye Şantiyesi’nde toplayan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilisinin 'Mitinge katılmak zorunlu. Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin' dediği aktarıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
14
5
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Aferim böyle devam :) Zorlayın insanları, mallarına filanda el koyun hatta maaşlarından biraz kendinize avanta alın. Oy zamanı gelince mal gibi kalın. Durmak... Devamını Gör

Hasan Hüseyin Kara

Geçtiğimiz hafta veya ondan önceki haftaydı, yeğenim ortaokul öğrencisi eve annesine 'anne okul ücretsiz şehir dışı gezisi var bizi Ankara'ya götürecekler be... Devamını Gör