Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu 25 Maddeden 20'sini İşaretlersen Sen Tipik Bir Karadenizlisin!

Eğer Bu 25 Maddeden 20'sini İşaretlersen Sen Tipik Bir Karadenizlisin!

Aburoski
11.03.2020 - 13:00

Bakalım işaretlediğin maddelere göre tipik bir Karadenizli misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haydi seç bakalım!

Haydi seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tipik bir Karadenizlisin!

Tipik bir Karadenizlisin!

İşaretlediğin maddelere göre sen tam bir Karadenizlisin! Karadenizin her şeyine aşık bir insansın. Orada mı yaşıyorsun bilmiyoruz ama Karadenizde ölmek istediğin kesin. Oralar sana hep iyi gelir. Havasına, suyuna, toprağına, yemeklerine, insanlarına tek tek hepsine hayransın. 

Nerede olursan ol hayatını bir Karadenizli gibi yaşıyorsun. Bundan da büyük bir zevk alıyorsun. Zamanı geliyor Karadeniz kültürünü eleştirilenlere de ağzının payını veriyorsun. Sen kesinlikle bu kültüre aitsin. Çok yaşa!

Biraz daha yolun var!

Biraz daha yolun var!

İşaretlediğin maddelere göre sen tipik bir Karadenizli sayılmazsın ama yine de o yönde eğilimlerin var. Karadenizi çok seviyorsun. Doğasına aşık bir insansın ama tabii sadece bunlar yetmiyor. Bu kültüre kendini ait hissetmen gerekiyor. O aitlik de sende yok. Ne bu kültüre tam anlamıyla aitsin ne de bu kültürden kopuksun. Aralarda gezinip duruyorsun. Bu da kötü değil elbette.

Bazı sevmediğin şeyler var bu kültüre dair. Elbette Karadeniz kültürünün her şeyini de sahiplenemezsin. Bunu da kimse kimseden bekleyemez zaten. Sen yine de çok dahil olmak istemiyorsan olma ama tamamen de kopma yabancılaşma derim. :)

Maalesef sana Karadenizli diyemiyoruz!

Maalesef sana Karadenizli diyemiyoruz!

İşaretlediğin maddelere göre sen uzaktan Karadenizli olmakla alakan yok. Kendini hiçbir zaman bu kültüre ait hissetmemişsin zaten. Bir yerinden tanışmışsın Karadenizle ama dahil olamamışsın. Evet, doğasına hayran olabilirsin ama tek başına bu yetmez. Çoğu şeyi sana hitap etmiyor. Bu nedenle çok zorlamamak lazım. 

Belki Karadenizde doğdun belki de Karadenizli bir insanla evlisin bilmiyoruz ama sana kesinlikle tipik bir Karadenizlisin diyemiyoruz. Aman canım herkes de Karadenizli olacak değil ya. Boş ver gitsin. 😂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
92
60
47
29
21
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
maritzashin

yine boş bir test :D:D:D

minikalbimacıdı

maalesef sana karadenizli diyemiyoruz! evet çünkü İzmirliyim

Enes

Orduluyum ama Karadenizli değilmişim. Sanırım 12 yıldır gitmediğimden.