Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bir Gün Gazeteye Çıksaydın Hangi Haberle Çıkardın?

Eğer Bir Gün Gazeteye Çıksaydın Hangi Haberle Çıkardın?

Ecivicivokke
11.01.2022 - 16:30 Son Güncelleme: 11.01.2022 - 17:15

Bir gün gazeteye çıksaydın buna ne sebep olurdu? Merak ediyorsan;

Haydi testee!😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Verdiğin sözleri tutar mısın?

2. Ne kadar dürüst bir insan olduğunu düşünüyorsun peki?

3. İnsanların söylediklerine kolay inanır mısın?

4. Yolda dilenen bir insan gördüğünde para verir misin?

5. Neye katlanamazsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini ne kadar şanslı hissediyorsun?

7. Kendin için kötü bir özellik seçmeni istesek hangisini seçerdin?

8. Çok sevdiğin ama borçlarına sadık kalmadığını bildiğin bir arkadaşın senden borç istedi. Verir misin?

Bu haberle çıkardın!

Bu haberle çıkardın!

Sen haksızlığa asla katlanamıyor, insanların eşit bir biçimde yaşaması gerektiğini her zaman savunuyorsun. Haksızlık sadece sana yapıldığında değil, kime yapılırsa yapılsın seni fazlasıyla sinirlendiriyor. Ani sinirlenen biri olduğun için davranışlarını kontrol etmekte de güçlük çekebiliyorsun. Hayatını her zaman eşitlik üzerine kuruyor, bunun her şeyden daha önemli olduğunu düşünüyorsun. Sana haksızlık yapılmasın da, ne yapılırsa yapılsın!

Bu haberle çıkardın!

Bu haberle çıkardın!

Sen o kadar iyi bir insansın ki, kimse hakkında kötü düşünemiyorsun. Elinden gelse tüm insanlığa yardım edebilirsin. Herkese kendinle aynı özelliklere sahipmiş gibi bakıyor, kimseden kötülük gelemeyeceğini düşünüyorsun. Sevdiklerine ya da diğer insanlara yardım etmek sana fazlasıyla mutluluk veriyor, yaşama sevincini artırıyor. Bu kadar iyi olmak bazen kendinden ödün vermene de sebep olabiliyor ama iyi insanların varlığını görmek çok güzel!

Bu haberle çıkardın!

Bu haberle çıkardın!

İnsanlar senin iyi niyetini çok kolay suistimal edebiliyor. Bu hayatta herkesin senin gibi olduğunu düşünüyorsun ama maalesef öyle değil... Herkesi kendin gibi görürsen hayat seni fazlasıyla yorabilir. İnsanlara yardımcı olabilmek, onları mutlu edebilmek çok güzel bir duygu fakat bunu da dikkatli yapmak gerekiyor. İyi niyetini ve yardımseverliğini her zaman koru ama asla kendinden ödün verme!

Bu haberle çıkardın!

Bu haberle çıkardın!

Dünyadaki en dürüst insanlardan biri sen olabilirsin... Birine söz verdiğinde canın pahasına bile olsa bu sözünü tutuyorsun. Bu sebeple insanlar sana fazlasıyla güven duyuyor. Çevrendeki herkes seninle çıktığı yolda beraber yürüyebileceğini, onları asla yarı yolda bırakmayacağını çok iyi biliyor. Senin kadar sözünün eri bir insan bulunamaz!

Bu içerikler de ilgini çekebilir! 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
67
22
18
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Muatafa

İyilikten ölmüşüm...

Necla Kaplan

Mercedese kafa attı. Sen haksızlığa asla katlanamıyor, insanların eşit bir biçimde yaşaması gerektiğini her zaman savunuyorsun. Haksızlık sadece sana yapıldı... Devamını Gör

cansu ersan

Bu haberle çıkardın! Bu haberle çıkardın! İnsanlar senin iyi niyetini çok kolay suistimal edebiliyor. Bu hayatta herkesin senin gibi olduğunu düşünüyorsun a... Devamını Gör