Görüş Bildir
Haberler
Duygusal Bağ Kurmadan Fiziksel Bağ Kuramayan İnsanlar Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Şey

etiket Duygusal Bağ Kurmadan Fiziksel Bağ Kuramayan İnsanlar Hakkında Bilmeniz Gereken 15 Şey

cakyz
29.02.2016 - 10:43

Nedense çok fazla kişiyle, çok farklı biçimlerde cinsel ilişkiye girmek her zaman övünülecek bir konu gibi görülmektedir. Fakat şöyle bir insan grubu da vardır ki, neyin gerçekten övünülmeye değer olduğunu tüm insanlığa sorgulatacak bazı özelliklere sahipler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bazı insanların arada sevgi bağı yoksa fiziksel temas kurmaktan kaçındığı bildiğiniz gibi bir sır değil...

2. Onlar aşk ve seksi birbirinden ayrı şeyler olarak değil, temelde aynı şeyin iki farklı yüzü olarak algılarlar.

3. Bu özellik kadın olmakla özdeşleştirilmiştir fakat işin kadın ya da erkek olmakla filan ilgisi yoktur. Sadece erkekler böyle olduklarını daha fazla saklama ihtiyacı duyarlar.

4. Eğer böyle hisseden bir erkekseniz bunun tuhaf ya da anormal olduğunu düşünmeniz yersizdir. Bir doğru-yanlış yoktur, neyse odur...

5. Bu kişiler genellikle hayatınızda rastlayabileceğiniz en romantik insanlardır. Fakat bazen ilk bakışta öyle görünmeyebilirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunun sebebi, sabırlı davranarak önce onların güvenini kazanmanız gerekliliğidir. Ancak bu şekilde içlerinde yatan cevahire ulaşabilirsiniz.

7. Onlar için anahtar kelime hiçbir zaman "arzu" değildir. "Tutku"dur onların vazgeçilmez beklentileri...

8. İlişkilerinde sadıktırlar. Eğer birini sevmişlerse tüm dünyaları "o" olur ve gözleri başka hiçbir şeyi görmez.

9. Sahip oldukları bu özellik sebebiyle nadir fiziksel temas kurarlar fakat bu onların amatör olduğunu göstermez. Kendilerini akışa kaptırmayı çok iyi bilirler.

10. Seksi hiçbir zaman tek taraflı bir zevk alma aracı olarak görmezler. Sevdikleri insanın isteklerine aşırı önem verirler ve onu mutlu etmek için yoğun çaba sarf ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yaşadıkları yoğun fiziksel deneyimleri diğerleri gibi etrafa anlatmazlar. O anları iki kişinin özeli olarak görür ve buna göre davranırlar.

12. Kendi değerlerini yaşadıkları deneyimlerle belirlemez, skor tutmazlar. Hadise onlar için o anda yaşanan ve sona eren çok özel bir durumdur.

13. Toplum tarafından "normal" görülen bu olduğu için bazen yalnızca fiziksel teması deneyebilirler ve bu onlara tamamen anlamsız gelir.

14. Duygusal olmaları genellikle yalnız bu durumla sınırlı değildir. Hayatlarının her alanını duyguları yönetir.

15. Ve bekledikleri duygusal ve fiziksel bütünlüğü yakaladıklarında tek bir kişiyle tüm hayatlarını geçirmeye hazırdırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
421
132
38
18
12
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bunlar epey de sabırlıdır. Bulunca kaçırmayın derim. Özellikle erkeği çok nadir bulunur. Kendisine ancak Afrika'nın balta girmemiş ormanlarında, en yüksek ka... Devamını Gör

katilice

canım sevgilim ve ben <3 gerçekten bende diğer türlü olan insanları anlamıyorum... ben sevmediğim birinin elini bile tutarken tiksinirim.

Kill

İçerik=Akrep burcu!