Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek Krizi Atlatmak İçin Taraftardan Destek İstedi

Dursun Özbek Krizi Atlatmak İçin Taraftardan Destek İstedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek; mali tablodan futbolcu transferlerine, UEFA'dan gelecek men ihtimalinden tünelin ucunda ışığın görünüp görünmediğine, Melo'nun satılmasının nedeninden, hakem odası basma konusuna ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili iddialara kadar birçok konuda ses getirecek açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA’nın araştırmasına değinen Özbek, bu tablonun tersine çevrilebileceğini söyleyerek “Bakın 70 milyon zararı indirmişiz, işi ele aldık 50’ye şimdi ise reelde 26-27 ye çektik ve bunu 10 seviyesine çekeceğiz. Bu da çok kolay. Zor bir işten bahsetmiyorum. Eğer işinize hesabınıza sahip çıkarsanız bu kolay. Bir tek şeye ihtiyacımız var taraftarın ve camianın desteğine ihtiyacımız var. Bu yönetim tek başına altından kalkar demiyorum. Camia kenetlenir ve destek verirse kolay” dedi.

Taraftara Birlik Mesajı

Mali sıkıntıdan kurtulmak için kenetlenmeleri gerektiğini söyleyen Dursun Özbek, taraftara da şu mesajı verdi:

“Ayrıca taraftarımıza mesajım şu, önümüzdeki 4-5 ay Galatasaray tarihinin en zor dönemi. UEFA ile durumumuz, sportif konumumuz bunun aşılmasının bir tek yolu var. Ben camiamdan ve taraftarlarımızdan tek yumruk olarak bize destek olmalarını bekliyorum. Şu anda kenetlenme ve Galatasaraylılığını gösterme zamanı. Taraftarlarımız stada gelsin, mağazalarımıza ilgi göstersin. Camia içinde bir fikri projesi olan varsa gelsin. Bizim herkese kapımız açık ve sadece ben bilirim ben yaparım pişkinliği içinde değiliz.”

Melo Gitmek İstedi”

Melo’nun Inter’e gittiği sürece açıklık getiren Özbek “Hamza Hamzaoğlu Melo’yu takımda istemiyordu bu bir gerçek. Ama Hamza Hamzaoğlu istemediği için satmadım. Melo geldi bana ‘Ben Galatasaray’da misyonumu tamamladım ve ayrılmak istiyorum’ dedi. Kalmak istemiyordu ve gitmek istiyordu. Eğer Hamza Melo kalsın deseydi belki ikna etmeye çalışırdım ama asıl nedeni Melo’nun kendisi ısrarla gitmek istedi” ifadelerini kullandı.

Muslera ve Sneijder’in satılıp satılmayacağı hakkında bilgi veren Dursun Özbek, şunları söyledi:

“Hocamızın raporu doğrultusunda Galatasaray’a faydalı olamayacak bir oyuncu bize söyler ise ancak satarız. Şu an hiçbir futbolcuyu satma gibi düşünce planımız yok. Hele Muslera ve Sneijder ile hiç yok. Biz hala şampiyonluğa adayız ve iddiamızı da son ana kadar sürdüreceğiz. Muslera Sneijder satılacak bunlar boş laflar…”

TFF’yi Aziz Yıldırım Yönetmiyor”

Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu’nu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yönettiğine inanmadığını da belirterek “TFF Devletin bir kurumu. Ben hiç öyle vahme kapılmadım. Bizim federasyonumuzdur, seçimle gelmişlerdir. Bu niyetle hareket ettiklerini hiç düşünmüyorum. Türk Sporu’na hizmet ettiklerini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Başkan olarak hakemler hakkında konuşmanın fayda sağlayacağına inanmadığını sözlerine ekleyen Dursun Özbek “Spor Kulübü başkanlarının hakemler hakkında konuşmalarının ne amaca hizmet ettiği hakkında şüphem var. Başkanların hakemler hakkında konuşmasına gerek yok” değerlendirmesinde bulundu.

Özbek, kendisine yöneltilen “Çok canınız yanarsa hakem odası basar mısınız?” sorusuna ise gülerek “Yok ya tövbe tövbe” şeklinde cevap verdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın