Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek: "Galatasaray Lehine Bir Sonuçla Döneceğiz"

Dursun Özbek: "Galatasaray Lehine Bir Sonuçla Döneceğiz"

Enver K.
22.02.2016 - 10:49

UEFA'ya savunma yapmaya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor maçı ile ilgili ilk kez konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan ve hakem Deniz Ateş Bitnel’in damga vurduğu olaylı maç ile ilgili sarı-kırmızılı cepheden ilk açıklama geldi. UEFA’ya Finansal Fair Play (FFP) çerçevesinde savunma yapmaya giden Başkan Dursun Özbek, tartışma yaratan karşılaşma hakkında konuştu.

Maçın dostluk çerçevesinde başladığını söyleyen Özbek “Karşılaşma daha sonra çığırından çıktı. Her iki taraf aleyhine de verilen kararlar var. Bugün Merkez Hakem Kurulu (MHK) toplanıyor. Onlar konuyu değerlendireceklerdir” dedi.

Yönetici olarak saha içi olaylar hakkında konuşmak istemediğini belirten Dursun Özbek “Salih Dursun’un yaptığı hareketi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) değerlendirecektir. Hakemin performansı da MHK’nın sorumluluğu… Biz yönetici olduğumuz için saha içinde yaşanan olayları yetkililere bırakmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

“TÜRKİYE’NİN BUNA İHTİYACI YOK!”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile maçtan sonra konuşmadığını söyleyen Özbek “Kendisi çok beğendiğim bir başkan… Maçtan önce de birlikte yemek yedik. Onlar da UEFA ile sıkıntı yaşıyorlar. Bilgi paylaşımında bulunduk. Maçtan sonra da camiasını rahatlatmak için açıklamalarda bulundu. Keşke karşılaşma saha içinde yaşanan olaylar olmadan sona erseydi. Türkiye’nin buna ihtiyacı yok!” değerlendirmesinde bulundu.

UEFA ile yapılacak toplantı hakkındaki düşüncelerini de paylaşan Dursun Özbek “Savunmamızı yapmaya gidiyoruz. Haklı gerekçelerimiz var. Toplantıdan Galatasaray lehine bir sonuçla döneceğiz” şeklinde konuştu.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monacolu

Yalan