Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Köpek Olarak Gelsen Hangi Köpek Olurdun?

etiket Dünyaya Köpek Olarak Gelsen Hangi Köpek Olurdun?

Dünyanın en minnoş testine hoşgeldin! 😍😊  Dünyaya köpek olarak geldiğini varsayalım. Bakalım hangi köpek olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım. Şu anki ruh halini anlatan köpek görselini seç bakalım. 🐶

2. Şimdi de bize favori sporunu söyler misin?

3. Köpeklerle ilgili söylenen sözlerden hangisi sence de en doğrusu? 😏

4. Peki hangisi seni tam olarak anlatıyor?

5. Pekii hangi insan tipi seni çileden çıkarır desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar arkadaş canlısısın? (Kendini 1 en az 6 en çok olacak şekilde puanla!)

7. Çizgi filmlerden ve animasyonlardan tanıdığımız köpek karakterlerinden hangisini daha çok seviyorsun?😍

8. Son olarak şu fotoya bak ve bize ne düşündüğünü söyle!

8. Son olarak şu fotoya bak ve bize ne düşündüğünü söyle!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Husky!

Husky!

Dünyaya köpek olarak gelsen Husky olurdun! Yani köpek dünyasının en gizemlisi olan ve aramıza Sibirya'dan katılan Husky. Senin öyle bir havan var ki, sanki çok şey biliyormuşsun da saklıyormuşsun gibi. Ketumsun her şeyden önce, gerekmedikçe havlamıyorsun ve de güzel gözlerinden sen sorumlusun. Ayrıca oldukça kibar ve tam bir şövalye/leydi olduğunu da söylemek gerek. İçindeyse herkese yetecek sevgi var. Fakat sadece hak edenlere…

Golden Retriever!

Golden Retriever!

Dünyaya köpek olarak gelsen Golden Retriever olurdun!  Sen her şeyden önce isminle müsemma altın gibi bir kalbe sahipsin. Bu dünyada aslında net iyiler ve net kötüler vardır, aksi de yalandır. Sen iyilerdensin. Çünkü günümüzde nesli tükenmiş bir erdem sahibisin: Koşulsuz arkadaşlık. Hatta diyebiliriz ki, senin bu dünyaya gelme amacın dostluk kurabilmek. Son olarak oldukça zeki ve sevimli olduğunu söyleyelim de eksik kalmasın, bay/bayan altın kalp :)

Beagle!

Beagle!

Dünyaya köpek olarak gelsen Beagle olurdun! Yani köpek dünyasının süperstarı olan Beagle. Sen doğuştan yeteneklisin, star hamuru var yani sende. İçindeki enerji bir nevi doğuştan hazır füzyon, herkese yeter. Mutlusun bir kere, bu yüzden de insanları mutlu etmeyi biliyorsun. Hatta içindeki enerji bir ateş gibi, başkalarını pervane gibi etrafında topluyor. Şanı şöhreti bulup, dünyayı sallaman an meselesidir kısaca. Ve karşınızda Süperstar, hissettik seni :)

Kangal!

Kangal!
trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com

Dünyaya köpek olarak gelsen Kangal olurdun! En asil köpek olan bildiğimiz Kangal! Her şeyden önce sen bu topraklara aitsin ve belki de bu yüzden seni çok seviyoruz. Kalendersin; geçim sıkıntısı, zorluk, garibanlık nedir iyi bilirsin. Ama senin en büyük özelliğin: Adaletin yılmaz savunucusu olman. Adaletsizliğin her türlü karşısındadır. Kalleşlik, arkadan iş çevirmek, dedikodu gibi şeylerin senin kitabında yeri yok. Son olarak sana yapılan iyilikleri, kötülükleri de, asla unutmadığını eklemek gerek.

Alman Kurdu!

Alman Kurdu!

Dünyaya köpek olarak gelsen Alman Kurdu olurdun!  Köpeklerin en zekisi, en dahisi olan: Alman Kurdu. Öncelikle şunu demek gerekiyor ki, sen tam anlamıyla kusursuzsun. Kusurunu aradık; ama ne yazık ki bulamadık. Öncelikle dahisin, değil köpekler, çoğu insandan da zekisin.  Hele o sadakatin yok mu... Üstün Alman teknolojisisin kısaca, daha iyisi yapılana kadar, en iyisi sen!..

Chihuahua!

Chihuahua!

Dünyaya köpek olarak gelsen Chihuahua olurdun! Köpeklerin en sevimlisi ama aynı zamanda en atarlısı olan Chihuahua. Senin kişiliğini iki sıfat açığa çıkarır: Şık ve enerjik. İnsanlar üstünde bariz bir etkin var, onları kendine çekmede sınır tanımıyorsun. Ayrıca sevenin olduğu kadar nefret edenin de çoktur; fakat sen onları kafana takmıyorsun, çünkü herkesin seni sevme zorunluluğunun olmadığını biliyorsun. Son olarak, senin boyuna bakan yanılır, atarın boyunun beş katıdır çünkü. Kısaca başak kadar boyun var, türlü türlü huyun var :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1964
1179
630
139
100
99
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın