Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Bir Çiçek Olarak Gelsen Hangisi Olurdun?

etiket Dünyaya Bir Çiçek Olarak Gelsen Hangisi Olurdun?

Dünyaya bir çiçek olarak gelsen hangisi olurdun merak ediyorsan haydi teste!

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyle bakalım?

3. Kendine bir yaşam alanı seçer misin?

4. Bir ünlünün hayatını yaşama şansın olsa hangisini seçerdin?

5. Aşağıdaki film serileri arasında en sevdiğin hangisi diye sorsak?

6. Genellikle seni en çok sinirlendiren şey hangisi olur?

7. Aşağıdaki dövmelerden birini seçer misin?

8. Bir tatlı da seçer misin?

Begonya

Begonya

Sen her zaman iyi enerjinle ortamda dikkatleri üzerine çekiyorsun. Aldığın kararları her koşulda uygulayan ve hayat hedeflerin için elinden geleni yapan bir insansın. Önüne çıkan zorlu yolları bir şekilde aşmayı hep başarmışsın ve başarmaya da devam edeceksin. Sen bu dünyaya tekrar gelsen kesinlike begonya olurdun!

Açelya

Açelya

Kalbinin içi iyilik dolu. Sevdiklerine verdiğin değerin tarifi bile olamaz. Duvarların olsa da kendini açabildiğin zaman inanılmaz bir sevgi patlaması yaşıyorsun. Çevrene öyle herkesi de almıyorsun ama aldıklarınla da bir ömür boyu vakit geçirebileceğine inanıyorsun. Sen bu dünyaya tekrar gelsen kesinlikle açelya olurdun!

Kardelen

Kardelen

Sen hayatında ne türlü zorluklar olursa olsun her şekilde bunu aşabilmişsin. Senin karşına çıkabilecek bir şey henüz yok! Her zaman gururlu ve onurlu bir hayat yaşamaya kendini adamışsın ve bunu da en iyi şekilde çevrendekilere göstermişsin. Sen bu dünyaya tekrar gelsen kesinlikle kardelen olurdun!

Nergis

Nergis

Sen çevrene her zaman iyi gelen, enerjinle resmen iyileştiren bir insansın. Bu nedenle de senin gibi birine sahip olan çevren, çok şanslı. Hayatın iyilikle güzelleşeceğine inanıyorsun. Sen bu dünyaya tekrar gelsen kesinlikle nergis olurdun!

Lale

Lale

Sen her koşulda zorlukları atlatabilen, kafasına koyduğunu başaran azimli birisin. Senin isteyip de yapamayacağın bir şey neredeyse yok. Öylesine güçlü birisin ki... Sen bu dünyaya tekrar gelsen kesinlikle lale olurdun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
437
286
133
46
18
16
15