Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Ayı Olarak Gelsen Hangi Ayı Olurdun?

Dünyaya Ayı Olarak Gelsen Hangi Ayı Olurdun?

Ayılar dünyasına hoş geldin! Dünyaya ayı olarak geldiğini varsayalım. Bakalım hangi ayı türü olurdun? 🐻

Testi çöz ve sonucunu gör! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Ormanlara baktığın zaman genelde ne görüyorsun?

2. Şu anki ruh halini anlatan ayı görselini seç bakalım! 🐻

3. Hangisini tercih edersin?

4. Mümkün olsa hem çok severek hem de başarılı bir şekilde yapabileceğin bir meslek seç hadi!

5. Gelecekle ilgili varsayımlardan hangisi seni daha çok heyecanlandırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şunlardan hangisi sıklıkla başına gelir?

7. Bir kostüm partisine gidecek olsan hangi süper kahramanın kostümünü giyerdin?

8. Son olarak, dünyaya bir balık olarak gelsen hangi balık olmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Boz Ayı!

Boz Ayı!

Dünyaya ayı olarak gelsen boz ayı olurdun! Tüm ayı kardeşlerin içinde senin kadar şefkatlisi yok. Sende 'sevmek' eylemi gerçek anlamını bulur. Dostlarını, aileni, sevgilini asla yarı yolda bırakmazsın; gerekirse ömrünü feda edersin onlar için. Sadakatse senin için her şeyden önce gelir. Bunun karşılığında ise onlardan, çok değil, sevgi kırıntısı bekliyorsun. E bu da senin hakkın zaten. Dünyada daha güzel bir şey var mı sevgiden? Çevrendekiler seni çok seviyorlar; zaten seni sevmemek ne mümkün! 

Kutup Ayısı!

Kutup Ayısı!

Dünyaya ayı olarak gelsen kutup ayısı olurdun! Ayılar arasında senin kadar özgürü, senin kadar bağımsızı var mıdır, merak konusu doğrusu. Özgürlüğüne aşırı düşkünsün. Sen çevrende her zaman saygın, olgun ve bilgin bir insan olarak görüldün. Etrafındakilere sözünü dinletebilen, onlara yol gösterebilen biri oldun hep. Bu yüzden de sana inanılmaz derecede saygı ve sevgi duyuyor etrafındaki herkes. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Herkes seninle bu yüzden arkadaş olmak için can atar. Sen ise seçicisindir ama seçtiğini de sonunda kadar bırakmazsın.

Dev Panda!

Dev Panda!

Dünyaya ayı olarak gelsen dev panda olurdun! Hayatı yaşamayı çok iyi biliyorsun. Pek arkadaş canlısısın, girişken ya da sıcakkanlı olduğun söylenemez ama insanlarda güzel izler bırakıyorsun. Dışarıdan çok tembel ve uykucu görünebilirsin; ama bu, işi bilip işe gitmemenle alakalı. Şöyle bir özelliğin daha var ki, bu cidden kıskanılır: Her şeyi iyiye yoruyorsun, içinde zerre kötülük yok. Sana mesafeli bakan insanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Bakıp bakıp dursunlar. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Gözlüklü Ayı!

Gözlüklü Ayı!

Dünyaya ayı olarak gelsen gözlüklü ayı olurdun! Senin bu hayata geliş amacın eğlenmek ve eğlendirmek. Enerjiksin, hızlısın ve çalışkansın. Renkli bir kişiliksin.Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm insanlara iyi gelir. Meraklısın, dolayısıyla da kolay öğrenebiliyorsun. Yeni şeyler öğrenmek senin için bir yaşam biçimi haline gelmiş. Bu kadar güzel özelliğine rağmen tek kusurun var o da tembel olman. Ama o da nazar boncuğu olsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun. Senden herkese lazım, şifa niyetine.

Amerikan Kara Ayısı!

Amerikan Kara Ayısı!

Dünyaya ayı olarak gelsen Amerikan kara ayısı olurdun! Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin. Doğal bir lidersin. Yardımseversin. Ettiğin yardımlar karşılıksız olanındandır. Hatta etrafınla o kadar ilgilisin ki, bazen kendini unuttuğun bile oluyor. Ama senin için fark etmez, çünkü sen busun. Ayrıca bilge ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemek gerek. Sendeki tecrübe dünyanın dertleri kadar çok! Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Malaya Ayısı!

Malaya Ayısı!

Dünyaya ayı olarak gelsen malaya ayısı olurdun! Sen bu dünyanın en pozitif, en neşeli  insanlarından birisin. Seninle vakit geçirirken mutsuz olan insan yok! Ayrıca senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Mücadele etmek senin karakterindir kısaca. Sen bunların farkında olduğun için, şımarmıyorsun, haddini biliyorsun, kalendersin, geçim sıkıntısı nedir bilirsin ve soğuğun ne demek olduğunu da. Bizdensin yani.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
137
103
37
11
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

bir testi neden çözdüğünü bilmemek :/ abi neden ayı oluyoruz ne mana. he ben kutup ayısıyım ewet severim güzel hayvan :))

seda özgül

kaliteli zaman geçiriyorum