Görüş Bildir
Haberler
Dünyavine Girerken Giydikleri Göz Alıcı Gelinliklerle Tüm Dünyanın Ağzını Açık Bırakan Ünlü İsimler

Dünyavine Girerken Giydikleri Göz Alıcı Gelinliklerle Tüm Dünyanın Ağzını Açık Bırakan Ünlü İsimler

Hollywood'un parıltılı dünyasının tanınmış yüzleri, üzerlerindeki nefes kesen gelinliklerle herkesi büyülediler. Bu muhteşem gelinlikler, hem zarafetleri hem de tasarımlarıyla göz kamaştırdılar. Gelin ünlü isimlerin giydikleri birbirinden etkileyici o gelinliklere beraber göz atalım!👇

Kaynak: https://www.daily-choices.com/absolut...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Idina Menzel

1. Idina Menzel

İdina Menzel, tanınmış bir Disney yıldızı, 2016 yılında evlerinde özel bir törenle dünyaevine girdi. Çift, ünlülerin düğünleriyle genellikle ilişkilendirilen görkeme kıyasla, mütevazı ve düşük profilli bir etkinlik seçmişti. Etkinliğin düşük profilli doğasına rağmen, Menzel'in düğün elbisesi de son derece mütevazı idi.

2. Emily Ratajkowski

2. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski, büyüleyici güzelliği ve şık tarzıyla tanınan bir model ve aktris, düğün gününde herkesi geleneksel bir düğün elbisesi giymeyerek şaşırttı. Bunun yerine, hardal rengi bir takım elbise tercih etti. Alışılmadık kıyafet seçimi, medya ve hayranlarından çok dikkat çekti ve övgü aldı.

3. Jackie (Bouvier) Kennedy

3. Jackie (Bouvier) Kennedy

Jackie Bouvier'in düğün elbisesi, moda tarihinin simgesel bir parçasıdır. Afrikalı-Amerikalı moda tasarımcısı Ann Lowe tarafından tasarlanan fildişi rengi ipek elbise, omuzları açık ve klasik yuvarlak etekliydi. Jackie, görünümünü büyükannesinin dantel duvağı ile tamamladı, bu da bir taçla takıldı ve zaten büyüleyici olan bu kombinasyona ekstra bir zarafet ve sofistike dokunuş kattı.

4. Emma Thompson

4. Emma Thompson

Emma Thompson, 1980'lerin sonlarında Kenneth Branagh ile evlendi. Bu elbisenin her detayı anormal, farklı ve bir düğün elbisinden beklenmeyecek kadar sıradışıydı. Thompson, diz hizasında çok renkli bir elbise giydi, üzerinde tüylü bir şapka ile.

5. Prenses Diana

5. Prenses Diana

David ve Elizabeth Emanuel, Diana'yı olduğu kadar güzel bir gelin haline getiren kişilerdi ve bunu 200.000 dolardan daha değerli bir elbise ile hayata geçirdiler. Fildişi renkteki ipeksi elbise, 10.000 inci ve işlemeli çiçeklerle süslenmişti ve asıl dikkat çeken noktası ise kuyruğuydu. Yaklaşık 7 metre uzunluğunda olan bu kuyruk, kraliyet düğün tarihindeki en uzun kuyruk olma özelliğini taşıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lily Allen

6. Lily Allen

Eylül 2020'de, Lily Allen oyuncu David Habour ile evlendi. Törenin ardından, yeni aile (düğünden çok önceki Lily'nin kızları dahil), düğün ziyafetlerini bir In-N-Out burger restoranında yaptılar. Allen'ın elbisesi kesinlikle geleneksel bir düğün elbisesi değildi.

7. Chrissy Teigen

7. Chrissy Teigen

Model ve TV kişiliği Chrissy Teigen, düğünü için İtalya'nın Como Gölü'nü seçti. Victoria's Secret modeli olmasından beklendiği gibi, Teigen gelinliğiyle son derece dikkatleri üzerine çekti.

8. Ciara

8. Ciara

Ciara'nın düğün elbisesi, genel görünüme biraz düşsel ve romantik bir dokunuş katan, doğa öğelerini içeren işlemelerle süslenmişti.

9. Fantasia

9. Fantasia

Klasik beyaz elbiseden cesur siyah elbiseye kadar, Fantasia'nın düğün modası seçimleri şaşırtıcı derecede 'harika' olarak değerlendirildi.

10. Michelle Obama

10. Michelle Obama

1992 yılında Michelle Obama ve eski başkan Barak Obama, Chicago'da evlendi. Michelle Obama, kabarık omuzlu geleneksel bir düğün elbisesi, neredeyse düz klasik beyaz ayakkabılar ve biraz fazla kabarık bir duvak giydi. Michelle Obama'nın taktığı narin inci küpeler ona zarif bir görünüm kazandırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kelly Clarkson

11. Kelly Clarkson

Kelly Clarkson ve Brandon Blackstock, Ekim 2013'te Walland, Tennessee'de kaçıp evlenmeye karar verdiler. Ünlü şarkıcı mütevazı ve samimi bir düğün tercih etti. Ancak düğün elbisesine gelirsek, Kelly o kadar da mütevazı bir gelinlik tercih etmedi. Özel gününde giydiği gelinlik, sıradanlıktan son derece uzaktı.

12. Marilyn Monroe

12. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe ilk evlendiğinde sadece 16 yaşındaydı. O zamanlar Marilyn Monroe esmerdi ve ona göre bir kıyafet tercih edilmişti.

13. Sophie Turner

13. Sophie Turner

Başarılı oyuncu Sophie Turner, 2010'lu yıllarda son derece popüler bir isimdi. 2019 yılının Mayıs ayında şarkıcı Joe Jonas ile dünyaevine giren şarkıcı, Fransa'da bir tören yapmaya karar verdiler. Gelinlik olarak da Louis Vuitton tercih etti.

14. Cindy Crawford

14. Cindy Crawford

Model Crawford, Rande Gerber ile 1998 yılında dünyaevine girdi. Bahamalar'da bir tören yapan ikili, tüm dikkatleri kısa zamanda üzerlerine çekti. Crawford'un gelinliği John Galliano tarafından tasarlandı.

15. Hailey Bieber

15. Hailey Bieber

Hailey Bieber 3 farklı düğün elbisesi tercih etti. 30 Eylül 2019'da ise küçük bir törenle dünyaevine giren ikili, önceden evlenip sonrasında resmi bir tören yaptı.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın