Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Zor Yarışması Survivor’da Birinci Olabilecek misin?

etiket Dünyanın En Zor Yarışması Survivor’da Birinci Olabilecek misin?

13.03.2018 - 19:07

Bu zorlu şartlarda bakalım ne kadar dayanabileceksin 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Survivor'a neden katılmak istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Birden beşe kadar derecelendirecek olsan sence ne kadar sosyalsin?

3. Birinci olmak için sence en gerekli şey hangisi?

4. Peki gelelim durum sorularımıza. Yarın çok önemli bir oyun var ve uyuman gerekiyor, tam yatarken bir baktın ki böcekler basmış etrafını. Ne yaparsın?

5. Adada gününü çoğunlukla nasıl geçirirsin?

6. Diyelim ki takımın gruplaşmaya başladı sen hangi grupta yer alırdın?

7. Adanın olmazsa olmazı entrikalara bakış açın nedir?

8. Halkın gözünde nasıl bir insan olurdun sence?

9. Zor bi' soru soralım şimdi de. Bireysel ödül kazandın ve yanında birini götüreceksin. Bu kişi kim olurdu?

Tebrikler!

avatars.mds.yandex.net

Sana bizden kocaman bir alkış. Yarışmayı başarıyla tamamladın ve birinciliği hak ettin. Azmin, zekan en önemlisi de lider ruhunla bu yarışmayı kazanmayı başardın. Dünyanın en zor yarışması olan Survivor'da birinci olmak büyük bir başarıdır. Gerçekten yeteneğine ve sana hayran kaldık. Çok zor şartlar altında hem yarış kazanıp hem de taktiksel anlamda başarılı olabilmek her yiğidin harcı değildir. Bize fazla söz düşmüyor, sen bir harikasın!

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Maalesef seninle çabuk vedalaşmak zorunda kaldık. Sosyal olmak ada şartlarında senin en çok işine yaracak şeylerden biri. Eğer çekingen olursan geri planda kalırsın ve adada dönen entrikalardan, kulislerden bihaber olursun. Bunun sonucunda da adı ilk yazılan kişi olursun tabii ki. Ayrıca geri planda oluşun seni televizyon ekranından da uzaklaştırır, unutma halkın desteği her zaman çok önemlidir.

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Yalnızca güç sana hiçbir şey kazandırmaz. Survivor her anlamda bir bütündür. Güçlü olmak bu yarışmada senin için ufak bir artı yalnızca. Zeka, halkın desteği ve taktiklerinle ön plana çıkarsın. Güç maalesef çok yetersiz. Oylamalar kaderini belirler.

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Maalesef elendin. Hırs elbette bu yarışmanın olmazsa olmazlarından ama tek tek başına hiçbir anlamı yok. Ayrıca hırsın ada şartlarıyla beraber çok çirkin bir hal alabilir. Bu da sana oldukça zarar verir. Bu seni kibirli ve bencil gösterebilir. Halk da bu sebeple senin elenmende büyük bir rol oynar.

Peki...

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Bu sinirle hem adadakileri huzursuz edersin hem de kendine zarar verirsin. Hal böyle olunca da seni elemek durumunda kalıyoruz tabii ki... Adada böceklerin olacağı çok net değil miydi zaten :)

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Bu şekilde hiçbir şey yapmadan takım arkadaşlarının gözüne fazla batarsın. Bu yüzden de elendin... Arkadaşlarınla vakit geçirmen senin için daha yararlı olur. Onlardan uzak durmamalısın. Ya da en azından bir işin ucundan tutman gerekir, üzgünüz...

Üzgünüz!

l44flbs537vdc-cdn-storage.azureedge.net

Üzgünüz ama seçtiğin grup diğerlerinin yanında epey zayıf kalıyor. Elbette arkadaşlıklar normal şartlar altında tercih edilendir. Fakat bu yarışmada normal şartlar altında değilsiniz. Bu yüzden oyunlarda ekibinin sürekli başarısız olması ve birazcık da ada hayatındaki saflığı sebebiyle elenmekten kaçamadın...

Çok yaklaşmıştın!

media.giphy.com

Tek başına olman demek, adada olup bitenden çok uzak kalman demektir. Bu da senin için hiç iyi olmaz. Çünkü stratejini yapma konusunda çok zorlanırsın. Ayrıca grup arkadaşları ada konseylerinde birbirlerini desteklerler. Sen de tek olduğun için dokunulmazlığı alamadığın an elenmek adayı olursun. Bunun sonucunda da elenmekten kaçamazsın...

Üzgünüz!

Maalesef entrikalardan bu kadar uzak durman sebebiyle halkın gözünde pek iyi bir imajın olamadı. Daha doğrusu senin hakkında fikir sahibi olamadılar ve dikkatlerini çekmedin. Sessizlik bu yarışmada senin elenmene sebep oldu...

Üzgünüz!

Bazen haksızlığa uğrayan, zor durumda olanların yanında olman gerekir. Eğer birinci olmak istiyorsan liderliğe oynuyorsundur. Yalnızca kendi problemleriyle ilgilenen bir lider sen de tahmin edersin ki pek hoş karşılanmaz. Maalesef elendin...

Üzgünüz!

Maalesef elendin. Oyunlarda ne kadar başarılı olursan ol, halkın desteğini alamazsan başarının bir anlamı olmaz. Televizyon dünyasının içinde olduğunu unutma. Halka kendini sevdirmelisin, dikkatlerini çekmelisin. Fazla abartmadan bunu yapman gerekir.

Üzgünüz!

Maalesef elendin. Bu oynama işini fazla abarttın ve hiç olmadığın bir insana dönüştün. Tabii ki bunu fark ettiler ve oyları toplayamadın.

Üzgünüz!

Bu seni halkın gözünde oldukça yanlış bir insan olarak gösterir. Bir kenarda arkadaşını, dostunu ve zor durumda olan birini almak varken bunu yapman pek hoş olmaz. Oyların da epey düşer ve elenmek durumunda kalırsın. Ayrıca güçlü olanın yanında ezilme ihtimalin olduğunu da unutma.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
192
115
72
56
56
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selina Meyer

Fırsatçılık, düzenbazlık gerektiren ne şık varsa işaretledim tebrikler birinci oldun yazdı. Omurgasızlara prim yaptırmaya devam et Türkiye 👏🏻👏🏻

Seray Aksu

Hangi soruda şerefsizlik yapıp hangisinde yapmamam gerektiğini kestiremedim sjsjs