Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Yaşlı Bakiresinden En Güçlü Vajinasına Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren İlginç Seks Rekorları

Dünyanın En Yaşlı Bakiresinden En Güçlü Vajinasına Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren İlginç Seks Rekorları

esma çetin
28.05.2022 - 00:23

Cinsel ilişkilerle alakalı Guinness Rekorlar Kitabı'na giren en ilginç rekorlarla karşınızdayız. En uzun süre bakire kalan insandan sol eli en güçlü olanlara, neler neler! Hadi buyurun 👇

1. Bileğine kuvvet!

1. Bileğine kuvvet!

San Francisco'daki Good Vibrations isimli bir seks oyuncağı dükkanı, 1999 yılında Masturbate-a-Thon isimli bir organizasyon düzenliyor. Bu organizasyona katılanlar isimler tabuları yıkmak ve hayır kurumları için para toplamak için mastürbasyon yapıyorlar. Masanobu Sato isimli bir adam 2008 yılında bu etkinliğe katılıyor ve tamı tamına 9 saat 33 dakika boyunca mastürbasyon yaparak dünya rekorunu kırıyor!

Kendisine 'mastürbasyon elçisi' diyen Drake Hardy, 'Ben bu rekoru geçerim' diyor ve 10 saat 10 dakika boyunca mastürbasyon yaparak Sato'nun rekorunu geçiyor.

2. Dünyanın en yaşlı bakiresi 👇

2. Dünyanın en yaşlı bakiresi 👇

2011 yılında vefat eden Clara Meadmore'un rekoru henüz hala geçilemedi! 108 yaşındaki bakire kadın, 107 yaş doğum gününde uzun yaşamının sırrının hiç cinsel ilişkiye girmemesi olduğunu söylemişti. 

'Cinsel ilişkiye girmediğim için hiç pişman değilim. Bir ilişki için fazla meşguldüm ve cinsellik benim için gereksiz bir uğraştı.'

3. Dünyanın en güçlü vajinası!

3. Dünyanın en güçlü vajinası!

'Dünyanın en güçlü vajinalı kadını' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Tatyana Kozhevnikova, vajinasıyla tamı tamına 14 kilo ağrılık kaldırabiliyor! Tatyana önce vajinasına ahşap bir yumurta sıkıştırıyor, daha sonra da ağırlıkları koyup vajinal kaslarını gererek ahşap yumurtayı içinde tutuyormuş.

4. Gaz çıkarma kraliçesi 👑

4. Gaz çıkarma kraliçesi 👑

Cinsel ilişki sırasında vajinadan osuruğa benzeyen bir hava çıkabiliyor. Kimileri bunu utanç verici olsa da bu işi paraya dökmüş biri var ki, o da Abby! Howard Stern şova katılan Abby, bir dakika içerisinde 93 kez vajinal osuruk sesi çıkartabiliyor!

'Bir sefer striptiz kulübüne gitmiştim ve bir grup adama vajinal osuruk sesi çıkarabildiğimi söyledim ve her osuruk için bana 20 dolar verdiler.'

5. "O kadar sıkılmıştım ki hamburger sipariş ettim."

5. "O kadar sıkılmıştım ki hamburger sipariş ettim."

Yetişkin filmi yıldızı Lisa Sparks, bir gün içerisinde en fazla adamla cinsel ilişkiye girmek için rekor denemesi yapıyor ve 7,5 saat içerisinde tamı tamına 919 adamla cinsel ilişkiye giriyor! Dakika kaç adam oluyor bizim matematiğimiz yetmedi, hesaplaması sizden.

6. Dünyanın en uzun süren ereksiyonu!

6. Dünyanın en uzun süren ereksiyonu!

Bu hikaye bi' hayli garip! İran asıllı ismi bilinmeyen bir adam cinsel organının üzerine 'borow be salaamat' (yolculuklarında iyi şanslar) yazdırmak istiyor. Bu dövme, non-iskemik preapizm adı verilen bir sağlık durumunu doğuruyor. Yani travmaya bağlı olarak yüksek akımlı kan, penisten çıkamadığı için penis yarı ereksiyon halinde kalıyor.

Kermanshah Üniversitesi Tıp Bilimleri'nin doktorları, iğnenin penisin derinine girdiği için dokuda böyle bir travma oluştuğunu söylüyor. Dövme yaptırdıktan bir hafta boyunca İranlı adamın cinsel organı gece gündüz ereksiyon halinde kalıyor!

7. En kalabalık seks partisi 👇

7. En kalabalık seks partisi 👇

En büyük seks partisi rekoru 2006'da Japonya'da, 500 kişinin katılımıyla kırılmıştı. 2018 yılında Las Vegas Menage Life seks festivalinin organizatörleri bu rekoru kırmak istediler. Ancak Amerikalı komedyen ve talk show sunucusu Stephen Colbert'in televizyon programında bu rekor denemesinden bahsetmesi üzerine, rekor denemesinin yapılacağı Embassy Suites otelinin işletmecisi rezervasyonları iptal etti. Etkinliğin yeri iki kez değiştirildi ve partiye 375 kişi geldi. Yani rekor hala Japonya'da.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
27
17
12
12
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

7# hani Japon’lar terbiyeli saygılı insanlardı…her boka eğilip duruyorlardı…

Adem Uzun

2 numaradaki teyze 108 yıl boşa yaşamış.