Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En 'Tatlı' İşi: Haftada Sadece 8 Saat Çikolata Yiyecek İnsanlar Aranıyor!

Dünyanın En 'Tatlı' İşi: Haftada Sadece 8 Saat Çikolata Yiyecek İnsanlar Aranıyor!

Hayalinizdeki işi sizler için bulduk: Çikolata Tadımcısı. Hayal kurmuyoruz, Mondelez International, Milka ve Oreo'nun ana firmaları, çikolata tadımı yapması için birilerini arıyor. Detaylar için LadBible kaynaklı içeriğimize buyurun...

Kaynak: http://www.ladbible.com/news/food-com...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mondelez International'ın başvuru şartları şöyle: Yarı zamanlı çalışmak (yani başka bir iş daha bulabilirsiniz, ya da okulunuza gidebilirsiniz) ve haftada 7 buçuk veya 8 saat çalışmak.

Hiç kimsenin haftada 8 saat çikolata yemeyi bir iş olarak düşüneceğini zannetmiyoruz. Açık pozisyonları için saatlik 10.75 pound ödeme yapacaklar. 

İş ilanlarına göre, çalışan kişinin en temel sorumluluğu çikolataları tadarak, tarafsız bir geri dönüş sağlamak ve ürünleri anlatırken düzgün ve açık konuşmak.

Hiçbir tecrübe aramıyorlar, eğitim vereceklerini ve sizden tek beklentilerinin iyi bir kelime haznesine sahip olmanız olduğunu belirtiyorlar.

Eğer tatlı aşığı bir insansanız, sizin gibi 11 kişilik bir ekiple çalışacaksınız ve denediğiniz yeni tatlar hakkında yorum yapacaksınız.

Bu şanslı insanlardan bir tanesinin adı Tracy.

İşi hakkında şunları söylüyor: 'İşimi gerçekten çok seviyorum, hayat tarzıma uyuyor ve bütün arkadaşlarım yaptığım işi çok kıskanıyor. Dersleri büyük bir merakla bekliyorum, Çikolata Tadımcısı olmak herkesin düşündüğünden daha fazla anlam taşıyor. Kokuları, tatları, aromaları ve ağzımızda bıraktığı tadı çok iyi bir şekilde ayırt etmek zorundayız.'

Yeni tadımıcıları seçmekle görevli olan Afsha Chugtai ise bu konuda, 'Tracy gibi insanlara ihtiyacımız var, çünkü istekliler ve çikolata severler için ürünlerimizi geliştirirken bize yardım edecekler.' diyor.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çikolata Tadımcısı olmak ister miydiniz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
140
47
16
6
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Gönüllü olarak çalışabilirim :)

Çomar Killer

ben de çalışabilirim ücret talep etmem

Mal Kabul

evde cikolata yerken eve is getirmis gibi hissediyorsun falan. guzel is valla.