Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Şanslı İnsanları: Birinci İsim Ölümsüzlüğü Bulmuş Olabilir!

etiket Dünyanın En Şanslı İnsanları: Birinci İsim Ölümsüzlüğü Bulmuş Olabilir!

şeyda
06.10.2018 - 00:56 Son Güncelleme: 07.10.2018 - 01:59

Bazı insanlar bütün o kırılan aynalara ve altından geçilen merdivenlere rağmen oldukça şanslıdırlar. Listede sıraladığımız insanlar ise o kadar uç noktalarda şanslılar ki, kader kavramı gerçekten anlam kazanıyor.

Kaynak: http://listverse.com/2017/05/16/top-1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Bill Morgan

9. Bill Morgan

Arabası bir kamyonla çarpıştığında, doktorları dahil herkes Bill Morgan'ın yolun sonuna geldiğini düşünmüştü. 12 gün kaldığı komada 14 dakika boyunca kalbi durduğunda ve resmi olarak ölü sayıldığında ailesi bile sağlık sigortasını iptal etmişlerdi.

Ama adam şanslıydı. Resmen ölümden döndükten sonra bir Kazı-Kazan kartı alan adam, 250,000 dolar değerinde araba kazandı. Yerel haberlere çıkan adama canlı yayın sırasında açıklaması üzere bir Kazı-Kazan kartı daha hediye ettiler ve adam 250,000 dolar daha kazandı. Belki de bu ölümün, ''Yanlışlık oldu, özür dilerim'' deme şekliydi?

8. Edwin E. Robinson

8. Edwin E. Robinson

Bir yıldırım çarpma ihtimali 12.000'de 1'dir ama 62 yaşındaki görme ve işitme engelli Edwin E. Robinson'ın şansı %100 gibi görünüyor. 

Akşamüzeri tavuğunu aramak için bahçeye çıkmıştı. Elinde tuttuğu küçük kümes, şimşek çekince adamı yıldırım çarptı ancak ölmedi. 20 dakika bilinçsizce yerde yatan adam eve gitti ve yorgunluktan (e hayliyle) kendini hemen yatağa attı. Uyandığında yeniden duyabildiğini ve görebildiğini fark eden adam, giydiği kauçuk tabanlı ayakkabılar sayesinde hayatta kalabildiğine gerçekten mutlu olmuş olsa gerek.

7. Joan R. Ginther

7. Joan R. Ginther

Bir gök taşının size çarpma ihtimalinin lotoyu kazanma ihtimalinizden daha yüksek olduğunu biliyor muydunuz? Bu bilginin sizi durdurmasına izin vermeyin tabii, çünkü Ginther durmadı. Hayatı boyunca tam dört kez lotoyu kazandı. Öyle amorti falan da değil, her seferinde milyoner oldu.

6. Tsutomu Yamaguchi

6. Tsutomu Yamaguchi

2. Dünya Savaşı sırasında Mitsubishi Ağır Sanayi'de bir eleman olarak çalışan Tsutomu Yamaguchi'nin tüm Japonya'yı dolaşması gerekiyordu. İlk atom bombası Hiroshima'ya düştüğünde ağır yaralanan Yamaguchi, hayatta kaldı ve ''neyse ki'' (!) Nagasaki'ye atılan atom bombasından da nasibini aldı.

''Atom bombalarından nefret etme sebebim, bunların en çok da insan onuruna zarar vermesi. Dünya atom bombalarının getirdiği ıstıraba neden aldırış etmiyor ve neden üretimlerine devam ediliyor?'' diye dert yakınan, iki atom bombası gazisi Yamaguchi, 2010 yılında vefat etti.

5. Maarten De Jonge

5. Maarten De Jonge

Bazı insanlar içine girecekleri tehlikeyi sezerek önceden vazgeçerler. Durmalarını söyleyen garip bir histir bu. Hollandalı motosikletçi tam iki kez ölümü bu şekilde atlattı. Yer ayırttığı uçuştan daha ucuzunu bulup, ikinci uçuşunu da içine doğan bir his sebebiyle iptal eden adamın iptal ettiği ilk seferde uçak düştü ve ikincisinde de rotadan çıkan uçak kayboldu ve 2014 yılından bu yana da bulunamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Nichiren

4. Nichiren

12. yüzyılda Japonya'da Budizm'in öncülerinden olan Nichiren'in hayatı karmaşalarla doluydu. Devletin huzurunu bozan fikirlerinin yayılmasını önlemek adına ölüm cezasına çarptırıldı.

Ne var ki, Nichiren, cellat tam onun kellesine indirmek üzere kılıcını kaldırdığında kendisini yıldırım çarpınca ölüm cezasından kurtuldu ve sürgün edilerek hayatına Japonya'nın dışında devam etti.

3. Anders Helstrup

Hava dalışı yaparken birçok tehlikeyi göze alırsınız ancak Anders Helstrup'ın başına gelen, sizin asla aklınıza gelmez. Norveçli Helstrup hava dalışı yaparken, paraşütünün yaklaşık 20 km yukarısından bir gök taşı geçmiş ve Anders Helstrup da neyse ki yara almadığı gibi olay anlarını kameraya almış ve internete yüklemiş. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

2. Lena Pahlsson

2. Lena Pahlsson

1995 yılında Noel akşamı için özel bir yemek hazırlamak isteyen İsveçli kadın, evlilik yüzüğünü çıkarmış ve daha sonra ne kadar arasa da bulamamış. Eşi, yüzüğün sonsuza kadar kaybolduğunu kabullenmiş. 2012'de, yani yaklaşık 16 yıl sonra, bahçesinden havuç toplayan Pahlsson, uzun zamandır kayıp olan yüzüğünü, çıkardığı havuçlardan birine sarılı şekilde bulmuş. Pahlsson, ne kadar şanslı olduğunu hiç umursamıyor. Sadece yüzüğüne yeniden kavuştuğu için çok mutlu.

1. Frane Selak

1. Frane Selak

''En Şanslı En Şanssız Adam'' olarak bilinen Hırvat Frane Selak ölümü bir değiş, iki değil, tam yedi kez atlattı. İlk kez 17 yolcunun öldüğü bir tren kazasını sadece kolundaki bir çatlakla atlatan Selak, sadece 1 sene sonra da bir uçak kazasından sağ salim kurtuldu.

Uçak kazasından 3 yıl sonra ise, yanlışlıkla nehre doğru sürdüğü otobüsteki 4 yolcu boğulurken, Selak birkaç yarayla kıyıya doğru yüzmeyi başardı. Bundan iki yıl sonrası ise en garip ölüm sebebi olabilir. Oğluna tabanca tutmayı öğretirken, emniyet kilidini açık unutan Salek kendisini yanlışlıkla testislerinden vurdu. iki kez de geçirdiği kaza sonrası alev alan araçlardan kurtulan Salek'in ölümle dansı bitmemişti. 1995 yılında aracıyla kamyonun altında kalan Salek arabası uçurumdan yuvarlanmadan önce camdan fırladı ve ölümü bir kez daha aldattı. Ve 2003 yılındaki doğum gününde Hırvatistan Ulusal Loto'sunu kazanarak 1 milyon dolar değerindeki doğum günü hediyesinin sahibi oldu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
72
27
14
13
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?