Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En İyi Arabası Rolls Royce Phantom

Dünyanın En İyi Arabası Rolls Royce Phantom

Gezgin Portal
07.04.2015 - 12:39 Son Güncelleme: 07.04.2015 - 20:04

Dünyanın En İyi Arabası Rolls Royce Phantom

Rolls Royce markası denilince, dünyanın en lüks arabası olması ve ingilizlerin en ünlü otomobil markasıdır. Bundan tam 110 yıl önce kurulmuş bir şirketdir. Rolls ve Royce iki kişinin eseridir, birisi yatırımcı diğeri ise mühendistir. Kurulduğundan itibaren günümüze kadar en lüks arabaları üretmeye çabaladı ve bunu zaten başardığını görmekteyiz. Ülkemizde geniş bir kısmı ünlü iş adamı Ali ağaoğlu tarafından tanılmıştır. Bazı ünlü araba markaları BMW ve Mercedes ‘den çok daha üstün olması rağmen çok fazla ilgi ile karşılanmadı. Şu günlerde iki seçenek mevcut biri Phantom, Ghost Series II ve Wraith serisi mevcut. Üçüde birbirinden hoş tasarımlarıyla dikkat çekiyor, Rolls Royce Phantom ‘un 6,75 litreye ve tabikide V 12 motora sahip. Bu motor tam 453 beygir güç üretimi yapıyor. Phantom 8 ileri vitesli otomatik şanzımana sahip.

Konfordan ödün vermemek için tasarlanmış Phantom spor süspansiyonlara sahip otomobil keyfini ve yol tutuşu göze çarpıyor. Adeta teknoloji ile donatılmış bir araçtır. 360 derece açıya sahip park kamerası aracın etrafını 8.8 inç lik ekranda gösteriyor. Navigasyon’dan tutun mutimedya işlemleri usb yenilikleri,sarj girişleri, özel paneller, araç içi ışıklandırmalar, konfor için tasarlanmış koltukları hepsi bir uzay aracını andırıyor.

Rolls-Royce için en önemlisi ünlü ızgaranın görünmesi, tasarımının vazgeçilmezi olmuş. Yeni Led Farlar , bölümleri aydınlatan fonksiyonlara sahip olan LED gece gündüz farları yer alıyor. Bespoke seçenekleri programında tam 44.000 renk tonuna yer verilmiş durumda. Her yönüyle muhteşem bir araçtır . Fiyatları seçeneklere göre 400.000 dolar ile 800.000 dolar arası modellerine göre değişmektedir.

Kaynak: http://www.gezginportal.com/dunyanin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın