Görüş Bildir
Haberler
Dünya Volkan Demirel'i Konuşuyor

Dünya Volkan Demirel'i Konuşuyor

Enver K.
22.07.2015 - 14:34 Son Güncelleme: 22.07.2015 - 15:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Volkan Demirel, maçlarda başaramadığını idmanda yaptı, antrenmandaki bir kaç dakikalık görüntüsüyle adını dünyaya duyurdu..

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in antrenmanda yaptığı hareketler, dünyanın diline dolandı. Milliyet'te yer alan habere göre, sarı-lacivertlilerde kaleci antrenörü Pablo Orlandoni ile yaptığı çalışmanın görüntüleri yayınlanan oyuncunun hareketleri büyük beğeni topladı. İdmanın videolarına yer veren siteler, Volkan için övgü dolu ifadeler kullandı.

Fransız MSN sitesi, 'Fenerbahçeli Demirel'in gerçeküstü idmanı' başlığıyla verdiği haberinde 'Fenerbahçe kalecisi sürreal bir antrenman gerçekleştirdi, idmanı hatasız tamamladı' yorumunu yaptı.

Fransız Foot Mercato ise, 'Fenerbahçe kalecisinin inanılmaz idmanı' başlığını kullandı: 'Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in spektaküler hareketleri sosyal medyayı da salladı.'

İspanyol Eurosport kanalı, 'Bir kalecinin yapabileceği en iyi idman' başlığını kullanırken, Volkan'ın ardı ardına ters köşelerden inanılmaz toplar çıkardığını belirterek, sarı-lacivertlilerin kalecisini sezona iyi hazırlamak istediği yorumunu yaptı.

İngiliz Daily Mail'in sitesindeki haberde şu kelimelere yer verildi: 'Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel antrenmanda akrobatik yönünü sergiledi'.  

Brezilya'nın Globo kanalı, 'Fenerbahçe kalecisi akrobatik hareketlerle çok sıkı bir idman yapıyor. Sezona oldukça sıkı bir şekilde hazırlanıyorlar' değerlendirmesi yapıldı.

Şili'nin Elbulla sitesi, 'Spektaküler' ifadesini kullanarak, 'Fenerbahçe kalecisi bir kalecinin çalışması en iyi nasıl olur, onu gösteriyor' diye yazdı.

Ajansspor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
6
1
0
0
0