Görüş Bildir
Haberler
Düğün Takılarınızı Çaldırmışçasına Küfür Edeceğiniz 10 Hırsız Arkadaş

Düğün Takılarınızı Çaldırmışçasına Küfür Edeceğiniz 10 Hırsız Arkadaş

huni
05.05.2015 - 18:04 Son Güncelleme: 05.05.2015 - 20:19

Onlar "en asil duyguların" insanları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çakmak çalan arkadaş

En sık görülen hırsız arkadaş bu tip arkadaşlardır. Ortamlarda masada bıraktığınız çakmağınızı sigara yakma bahanesiyle alıp usta bir hareketle cebine atar. 'Çakmağım sende mi?' sorusunu yönelttiğiniz anda 'yok ben almadım' cevabını yapıştırır ve hiçbir şey olmamış gibi devam eder.

2. Şemsiye çalan arkadaş

Bu arkadaşlar direk vicdansız kategorisine girerler. Kendileri kuru bir şekilde evlerine dönerken siz ya sırılsıklam olursunuz ya da şanslıysanız yolda gördüğünüz seyyar şemsiyeciden 15 dakikaya elinizde sadece demiri kalacak bir şemsiye almak zorunda kalırsınız.

3. Okeyde taş çalan arkadaş

3. Okeyde taş çalan arkadaş

Bu arkadaşları ise namussuz kategorisinde incelemek makbuldür. Taş çalmakla kalmayıp bütün masanın (yancılar dahil) çay hesabını size kitleyiverirler.

4. Şarj aleti çalan arkadaş

'Ya şarj aletin var mı?' sorusunu duyduğunuz anda kaçmanız gereken arkadaştır. Yanlışlıkla şarj aletinizi bu arkadaşa kaptırırsanız ya çakma şarj cihazı satın alıp telefonunuzun bozulmasına göz yumarsınız ya da orijinal şarja onlarca lira para dökersiniz.

5. Kulaklık çalan arkadaş

En masum duygularınızın katilidir. Otobüste, metrobüste ya da uzun seyahatlerinizde çantanızı açıp kulaklığınızı ararsınız fakat bulamazsınız. Yolda tek zevkiniz olan müzik dinlemekten mahrum kalır, aval aval pencereden dışarı bakarsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçeceğinizi çalan arkadaş

6. İçeceğinizi çalan arkadaş

Hele ki kalabalık bir ortamdaysanız ve hafif çakırkeyif olmuşsanız size kaçınılmaz sonu yaşatacak arkadaştır. Siz masadaki insanlarla muhabbet edip başka taraflara bakarken boşalan bardağıyla, sizin anca yarılayabildiğiniz bardağı değiştirir. Biranızdan bir yudum almak için hamle yaptığınızda, bardağın boş olduğunu fark edersiniz ama ortamın psikolojisiyle umursamayıp yeni bir içecek söylersiniz.

7. Kıyafetinizi çalan arkadaş

7. Kıyafetinizi çalan arkadaş

Genellikle sizde kalınan gecelerin sabahında 'üstüm çok kirli, eve böyle gitmeyeyim, sen bana bir şeyler ver yıkayıp, ütüleyip geri getiririm.' yalanına kanmamanız gereken arkadaştır. Siz vermek istemeseniz de bir şekilde yok diyemezsiniz ve o, en değerli kıyafetlerinizin üstüne yatar. En acı olan taraf ise bir sonraki buluşmanıza bu arkadaşın sizin kıyafetlerinizi giyerek gelmiş olmasıdır.

8. Tespih çalan arkadaş

8. Tespih çalan arkadaş

'Ver bakayım oltu taşı mı o? İyi sallanıyor mu?' ile başlayan sorular silsilesi tespihi alan arkadaşın birkaç dakika sonra size tespihi unutturmasıyla son bulur. Akşam eve gittiğinizde durumun farkına varıp telefona sarılır ve 'tespihim sende kalmış' diye arkadaşınızı ararsınız. Ancak o, pişkin pişkin kendisinin almadığını ifade eder. Tespih delikanlı ortamlarının en karizma aksesuarı olduğu için nice yiğitler bu uğurda büyük kavgalar vermiştir.

9. Atkı çalan arkadaş

9. Atkı çalan arkadaş

Tribün ortamında görülen bu arkadaş tipinin klasik cümlesi 'kanka sende forma var, bende hiçbir şey yok bari atkıyı ver de boş görünmeyelim.' dir. Atkıyı verirsiniz ancak maç çıkışı galibiyetin de etkisiyle aklınıza geri almak gelmez. Ertesi gün farkına varıp atkı koleksiyonunuzun en güzide parçalarından birine elveda demiş olursunuz.

10. Para çalan arkadaş

10. Para çalan arkadaş

Olmaz olsun böyle arkadaş. Ortalık yerde bıraktığınız cüzdanınızdan 5 lira 10 lira gibi küçük meblağlarda tırtıklama yapar. Cüzdandaki tüm parayı almamasının sebebi ifşa olmayarak küçük meblağlardaki hırsızlıklarına devam edebilmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Sevgilinizi çalan arkadaş

Bonus: Sevgilinizi çalan arkadaş

En namussuz arkadaş da bu arkadaştır. Küçücük bir kavganızda bile sevgilinizi teselli etme bahanesiyle sinsice sevgilinize yaklaşır ve şerefsizlikte sınır tanımaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0