Görüş Bildir
Haberler
Dudak Şekline Göre Yatakta Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Dudak Şekline Göre Yatakta Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bakalım, seni testimize alalım!

Aşağıdaki dudak şekillerinden seninkine en çok benzeyeni seç ve yatakta nasıl biri olduğunu öğren!

Kendinden eminsin!

Kendinden eminsin!

Büyük ve dolgun dudaklarından anladığımız kadarıyla sen, ciddi ve gerçekçi bir insansın. Söz konusu seks olduğunda ne istediğini çok iyi biliyorsun ancak kontrolü partnerinin ellerine bırakmaktan da mutlu oluyorsun...

Sadık ve güvenilirsin!

Sadık ve güvenilirsin!

Küçük ve dolgun dudaklarından anladığımız kadarıyla sen, pratik, sadık ve güvenilir bir insansın ve bu da seni harika bir partner haline getiriyor. Yatakta pek risk almayı sevmeyen birisin ancak bunun tek sebebi ne istediğini ve hangi konuda iyi olduğunu bilmen. Sonuç olarak da ortaya en iyi işi çıkartıyorsun.

Ne istediğini çok iyi biliyorsun!

Ne istediğini çok iyi biliyorsun!

Yuvarlak yapıdaki dudakların, senin güçlü bir karaktere sahip olduğunu ve kendine güveninin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor ki bu da seks yaşantına yansıyor zaten. Ayrıca bu durum, doğuştan bir lider olduğuna işaret. Maceracı ve heyecan verici bir sevgilisin ancak bazı konularda fazla ısrarcı olmamaya özen göstermen gerek.

Hassas ve duygusalsın!

Hassas ve duygusalsın!

Kalp şeklindeki dudaklarından anladığımız kadarıyla, sen çok derin bir duygusallığa sahipsin. Duygusallığının tutkulu bir partner olmadan etkisi büyük ve seninle sevişmenin her daim derin anlamlar taşıdığına işaret ediyor. Bu da seni sadık ve empati yeteneği yüksek bir aşk insanına dönüştürüyor.

Duygusalsın!

Duygusalsın!

Duygularınla hareket ediyorsun ve ilişkinin her alanında olduğu gibi yatak odasında da oldukça etkileyicisin. İddialı ve enerjik biri olarak tanımadığın insanlarla seks yapmaktansa çevrendeki aşık olabileceğin kişilerle birlikte olmayı tercih ediyorsun. Seks konusunda gerçekten ne istediğini bilen birisin ve kontrolü karşı tarafa bırakmak hoşuna gidiyor.

Her şey kontrolün altında!

Her şey kontrolün altında!

Öncelikle sen, ilişkilerinde dengeyi seven bir insansın. Ayrıca, nizami yapıdaki dudakların, tüm kontrolü üstüne almayı sevdiğini gösteriyor. Bu da senin enerjik ve maceracı bir insan olduğuna işaret. Liderlik vasfına sahip olman etrafındakileri etkilemek için yetiyor da artıyor.

İnanılmaz derecede düşüncelisin!

İnanılmaz derecede düşüncelisin!

Üst dudak hattındaki çizginin belirsiz olması, senin inanılmaz derecede düşünceli bir insan olduğunu ve bu özelliğin seks yaşantına da yansıdığını gösteriyor. Partnerinin ne istediğini çok iyi biliyorsun ve yatakta bu istekleri kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyorsun. Yaratıcı ve mükemmeliyetçisin. Ne yapıyorsan hep en iyisini yapıyorsun.

İddialı ve cömertsin!

İddialı ve cömertsin!

Sen ne istediğini tam olarak bilen ve tuttuğunu koparan birisin. Ancak bu yatakta bencil olduğun anlamına gelmiyor. Dudaklarının kısa ve küt şeklinde olması, senin inanılmaz derecede düşünceli biri olduğunu ortaya koyuyor ve söz konusu seks olduğunda seni oldukça cömert bir partner haline getiriyor.

Karşı konulmazsın!

Karşı konulmazsın!

Pratik ve gerçekçi biri olman insanların sana her daim ilgi göstermesini sağlıyor. Partnerlerini baştan çıkartmakta neredeyse üstüne yok. Zaman zaman aceleci davrandığın anlar da olmasa yatakta kusursuz bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

İçgüdülerin kuvvetli, yeniliklere açık ve maceracısın!

İçgüdülerin kuvvetli, yeniliklere açık ve maceracısın!

Eğer konu seksse oldukça meraklı ve deneysel davranıyorsun. Yatakta her yeni şeyi denemek istiyorsun ve bunun için inanılmaz bir çaba sarf etmekten kendini asla alıkoymuyorsun. Bazen sabırsız olabiliyorsun. Sezgisel yeteneklerin, partnerinin zaman zaman isteklerini neden yerine getirmediğini anlaman konusunda sana yardımcı olacaktır.

Lidersin!

Lidersin!

Dudaklarının keskin hatlı olması, senin doğuştan bir lider olduğun anlamına geliyor. Bu da seninle seks yapmayı romantik ve anlamlı kılan bir özellik. Seks sırasında liderliği eline alıyorsun. Dominant olmayı tercih etsen bile partnerinin isteklerini ve cinsel arzularını yerine getirmekte oldukça sempatik davranıyorsun.

Seninle sevişmek keyifli ve tatmin edici!

Seninle sevişmek keyifli ve tatmin edici!

Senin adeta bir iletişim dehası olman seninle sevişmeyi keyifli ve tatmin edici bir hale büründürüyor. Yaratıcı ve güçlü birisin. Ancak bunların yanında ilişkinin her anında sakin ve dürüst olduğun gerçeği de değişmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
6
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

testi yapmadim ne kadar dogrudur bilemem ama bildigim kadin cinsel organi embirionik safhada dudak ile ayni dokudan geliyorlar bu yuzden dudak ile vajina ara... Devamını Gör

cansu ersan

seninle sevişmek ve tatmin edici