Görüş Bildir
Haberler
DSÖ: Bugün, Dünya Genelindeki Günlük Vaka Sayısında Rekor Kırıldı

DSÖ: Bugün, Dünya Genelindeki Günlük Vaka Sayısında Rekor Kırıldı

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), bugün dünya genelinde 338 bin Kovid-19 vakasının tespit edildiğini açıklayarak, bunun salgının başından bu yana günlük bazda rekor bir sayı olduğunu belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik Türkiye'nin haberine göre Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) perşembe günü dünya genelinde 338 bin Kovid-19 vakasının tespit edildiğini belirterek bunun salgının başından bu yana günlük bazda rekor bir sayı olduğunu açıkladı.

Günlük vakaların büyük bir çoğunluğunun Kuzey ve Güney Amerika (122 bin 715) ve Avrupa’da (122 bin 715) olduğu ifade edildi.

Dünya’da bugüne kadar toplamda 36 milyondan fazla vakanın tespit edildiğini, 1 milyondan fazla kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

Aşı çalışmalarında son durum ne?

Aşı çalışmalarında son durum ne?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) verilerine göre, 2 Ekim itibarıyla dünya genelinde 42 Kovid-19 aşı adayı, klinik denemelerle insanlar üzerinde test edilirken, 151 aşı adayı da klinik öncesi geliştirme aşamasında bulunuyor.

Klinik deneme aşamasına geçen aşılardan 18'i birinci, 14'ü ikinci, 10'u ise üçüncü aşamada insanlar üzerinde test ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
13
5
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Virüs ülkedeki siyasetçiler gibi maşallah geldi mi gitmek bilmiyor. Daha öncekilerin en azından bir kendi kendine yok olma süresi vardı.

Sıradan Biri

Listede Türkiye'yi göremedim. Halbuki reis aşıyı bulduklarını 3 aya hazır edeceklerini söylemişti. Formülü de kuranda yazıyormuş. Şaka bi yana dünya bir an ö... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bence çinde aşı var ilk bir kaç aşıyı göstermelik olarak sunacaklar yaa tüh bunlar olmadı sonra kışa doğru ölümler artınca bakın bulduk diyecekler sonra aksı... Devamını Gör